- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
- 123
Ay gıcık, kendi evi gibi ne o. Benimkide ben hastanede yatarken evde vinn i aramışlar oğluyla. Eve gelince bi muhabbet oldu. Hopladi zipladi tv ünitesine, bak bu fotoda vs vs. Şok oldum, sinir oldum. Ulen benim resimlerim zaten de sen vinn i albumdemi aradın? Bide hastaneden eve gelince ne çorbası yapiym diyo. Salon tanıdık, mutfak yabancı.. zaten 2 gündür püskü üt yiyyom. Her hangi bi çorbaya atlarim.Zaten geldi 1 hafta kaldı 1 haftanın sonunda bildiğin kaçtı yani kaçmak zorunda kaldı :) eşim lohusa bunalımına iyice kapılmayayım diye 1 akşam beni dışarı çıkarmaya kalktı arkadaşlarla 2 saatlik bi plan yapıldı eşiminde doğum gününü kutladık 1 hafta erkende olsa neyse buna söyledik biz çıkıcaz diye benim pek hoşlanmadığım bi tanıdıkları var ben mutfaktayken sessizce bunları aradı napıyosunuz ben geldim hiç görüşemedik napıyosunuz diyo sonra akşama davet etti sonra bizim olmadığımızı söyledi karşıdaki ne dediyse artık nolcakmışşş siz gelin dedi. Sonra hiç bişey olmamış gibi bana akşama belki geliriz dediler bende çocuklar evde yok dedim diyo sen kocanı ara söyle akşam gelivereyim derlerse kabul etmesin diyo bababa ben dış kapının mandalıyım ya neyse kv dışarı çıktı bende eşimi aradım hem duyduklarımı hemde kv nin söylediklerini söyledim akşamı iptal edelim dedim oda kabul etmedi gidicez dedi sonra gönlüm razı olmasada akşam çıktık aradan yarım saat geçti eşimin telefonu çaldı misafirler eviniz kaçıncı kattı diye sordular eşim söyledi ve telefonu kapattılar terbiyesizler eşim annesini aradı misafirlerin geliyo iyi ağırla !!! Dedi neyse biz zar zor oturduk artık karşılaşmayalım evde diye çünkü eşim dönüp hepsini kovucam deyip durdukça ben durdurdum. Eve geldik kv suçlu suçlu bakıyo bi yandanda hiç o çağırmamış gibi neyse hemen gitti yattı Sabah'ta valizini topladı gitti o günden beti lafını bile açmıyo suçlu ya ooof Offf
Hayırlı olsun yeni okulun. Benimde çıktı. Eşimin okuluna yakin, ablama yakin, ev almayı düşündüğümüz yerde ama biz hala ev alamadikOfpufya seninki de benimki gibi hem yapiyo yapacagini geri durmuyo hem de alinganlik dize kadar. .
Ciciklemek istiyorum kv leri :))
Voltaj kiz hala gülüyo m ben :))) Allah iyiliğinu versin e mi :)
Bu arada valla kralice gibiyim su an.. kiz kardesim börek yapıyor su an sahur için. .
Ayse uyuyor. .
Veeee bugun dört yıldir beklediğim atama gerçekleşti. Benim okul eve bir saat uzakliktaydi. Simdi merkeze geldi . Eve on dakika mesafede bir okula çıktı :))
Gerçi ben eylülde iki yil ücretsiz izne ayrılacagim ama olsun başlayınca kızıma yakin olurum
Oo oldu bu is.benimkinin favoriside buzdolabi poseti.karsilikli poset oynarlar benim posetim daha hisirdak diyerek.
Baci benim kiz 3300 (3600 demislerdi) dogdu.51 cm.o vakit herkes kedi kadar demeye getirdi.simdi aa ben demiştim İri olur bu kiz diyorlar.ne zaman dedin ben hatırlamıyorum diyorum cocuk gibi itisiyorum boyleleriyle.Kafa dengi biri dese neyse.kimin dediğini anladınız siz.
Benim kiz ilk kiloda atağa gecti iki aydır da boy - kilo. Diğerleride oyleydi.zehra bu ay 62 cm mis.simdi bir yas buyuklerle aynı boyda hatta daha dik.baci hamurunda var ya çıkar meydana.kardesim el kadardı liseye başladığında 1.90 oldu.neyse iste.
hatta filancanin kiziyla oğluyla orneklendirebilir teselli adi altında takıntın yapabilirim
Napalim annesi gibi olmazsa ayagi babetle falan gelinlik giyecek.bende 40 numara-babet ...😖
O kısa arkadasinla karşılaşınca merak ettim kiz,eğilip opuyorsundur,30 cm var arada vay bacaksiz
Anam anam anam
Ofpuf kiz sen ne dolmussun.2 Msj da toplam 3 defa nokta 3 te ünlem var.saydim.kesintisiz soluksuz
O misafir ayağını bizim sumuklude yaptı.girdim yattım ben.evet.
Mezos ciciklemeye mı güldün videoya mı kiz cok merak ettim zaten gulimier ayraç yazmis iki tarafa da onuda anlamadım da.bosluktayim su an.
Ay gıcık, kendi evi gibi ne o. Benimkide ben hastanede yatarken evde vinn i aramışlar oğluyla. Eve gelince bi muhabbet oldu. Hopladi zipladi tv ünitesine, bak bu fotoda vs vs. Şok oldum, sinir oldum. Ulen benim resimlerim zaten de sen vinn i albumdemi aradın? Bide hastaneden eve gelince ne çorbası yapiym diyo. Salon tanıdık, mutfak yabancı.. zaten 2 gündür püskü üt yiyyom. Her hangi bi çorbaya atlarim.
Hayırlı olsun yeni okulun. Benimde çıktı. Eşimin okuluna yakin, ablama yakin, ev almayı düşündüğümüz yerde ama biz hala ev alamadik
Olur bu is olur, senin kiz bekler bi ara, hem kizlar erken gelişir. Bi sorun daha var, nasıl desem, ödlek birazarkadan bi ses gelsin gözler bi açılıyor. Hatta kendi yaptığı sesleri ben tekrarlayinca da.. sanırım diğer spermlerden kaçarken birinci geldi..
O arkadaşla biz birbirimizi nasıl gördüğümüzü anlamak için goz hizamizdan resimlerimizi çektik, ben onun tarafından zürafa gibi gorunuyom.
Sarilirkende ben kapaklaniyom üstüne, o kollarını belime doluyo, hallediyoruz bole:)
Ofpufya seninki de benimki gibi hem yapiyo yapacagini geri durmuyo hem de alinganlik dize kadar. .
Ciciklemek istiyorum kv leri :))
Voltaj kiz hala gülüyo m ben :))) Allah iyiliğinu versin e mi :)
Bu arada valla kralice gibiyim su an.. kiz kardesim börek yapıyor su an sahur için. .
Ayse uyuyor. .
Veeee bugun dört yıldir beklediğim atama gerçekleşti. Benim okul eve bir saat uzakliktaydi. Simdi merkeze geldi . Eve on dakika mesafede bir okula çıktı :))
Gerçi ben eylülde iki yil ücretsiz izne ayrılacagim ama olsun başlayınca kızıma yakin olurum
Oyleymis google amca sagolsun sizden once gercegi yuzume carptikız o abaküs değil mi :)
Hayir o abekus taam miYok ebeküs
Anam bende diyorum,bir yerlerim sızlıyor, cinliyor
İpin ucunu iki uç gündür bende kaçırdım ,hatta daha da sacmalayarak kardesime ayagina kendime de aldırmaya başladım .hep bu kardesim varya ahhh,ben meleğim yoksa.
Abakus un diger adi degil dimiiii kiz
hayırlı olsun canım evinede yakınmış ne güzel.şu ev kredisi yokmu ahh ahh bende ücretsiz izin almak istiyorum ama ya
inşallah bacım insallaahhh, hepimiz gülelim:)allahımm kız çok güldüm allah da seni güldürsün emiiii
sağol canım, teyze yan çizmez inşallah:)Chosy hayirli olsun yeni okulun. . Sanırım oğlun teyze sevgisiyle büyüyecek :))) inşallah evde alırsın rahat edersin
yaz tabi kız, benim kkde en uzun yazım doğum hikayem, sonra kv den inciler:) hala yazasım var ama yazarken bile bunalıyo insan, aklıma o camlar kapılar kapalı ev geliyor, daralıyom. bide biz 1 gece kaldık Allahtan:)ben de yazacağım artık tutmayın beni
kvye uyuz oluyorum hep oldum :) 4 senedir beni bi kere aramayıp(işsiz kaldım bi dönem bi kere açmışınız açıktamısınız demedi bu da dahil) ben de aramıyorum diye sitem eden kadın şimdi torunu olunca beni arıyo özellikle, kontrol ediyo zaar nası bakıyorum diye doğum yaptım bi çalım bi tafra hastaneye geldiler görümcemle, Allah'ım sanki onlar verdi hastanenin parasını, yazık o hastabakıcılara temizlikçilere bi afra tafra tuvaleti güzel temizle insanlar gelicek falan ay nası utandım, eve çıktı la kadın gel işte eve yok eşimin anneannesini bakıyomuş da çıkamıyomuş, yanlış anlaşılma olmasın yatalak falan değil kadın, başka bi yere de bırakabilir,neyse acıdım babaanne yüreğidir dedim, o zamanki ilk annelik halim:)aman dedim annecim biz geliriz sana çocuk daha 20 günlük sarılık olmuş kilo vermiş,ememiyo ben kafayı yemişim saatte bir kalkmaktan kalktık gittik,evde 150 kişi her kafadan bi ses çıkıyo, ay mama verme, her ağlamasına acıkmıştır o, öle yapma böle yap, kulaklarımdan ateş çıktı, kalktık geldik. Şimdi alıştı kv hep siz gelin özledim dio, eşim de dürtüp duruyo beni, ay dedim yeter ben evdeyim atlasınlar gelsinler işte, (ha öle de gelemezlermiş, o gün evdeki ahali öle dio eşim gidip arabayla alacakmış, hey gidi hey otobüs metrobüs niye yapılmış anlamadım, astarı yüzünden pahalı o zmn biz gidelim daha iyi en azından gezmiş oluruz.) eşim de sürekli o tarafa götürmeye çalışıyo beni, dönüşte annemlere uğrayalım diyecek işte, ay gözlüğüm kırıldı bakırköye gidelim , ay Marmara foruma gidelim ordaki e-bebek daha büyük pışşşşık yer mi Anadolu çocuğu:)yok diom forum İstanbul iyidir, çocuğu 7de yıkıyorum 7buçukta yatırıyorum iftar 9da nerdeyse gidemeyiz e annenlere gidiyoruz ama dioannemler şurda hemen 10 dk mesafede uyumazsa eve çıkar geliriz sonra gene aynı muhabbetler ay bakırköye gidelim Marmara foruma gidelim:)
Anam anam anam
Ofpuf kiz sen ne dolmussun.2 Msj da toplam 3 defa nokta 3 te ünlem var.saydim.kesintisiz soluksuz
O misafir ayağını bizim sumuklude yaptı.girdim yattım ben.evet.
Mezos ciciklemeye mı güldün videoya mı kiz cok merak ettim zaten gulimier ayraç yazmis iki tarafa da onuda anlamadım da.bosluktayim su an.
Oyleymis google amca sagolsun sizden once gercegi yuzume carpti
Did you mean hesabi :26:
Hayir o abekus taam mi
Ben soparim arkadas alla alla sana noluyo abe , dalga gececegine bir gecmis olsun de
Biz kocamla sahura kadar uyumuyoruz ilk kavgada yaktim bir tane o da sigarayi birakmisti geldi balkona yakti o da. Ondan sonra oglusu uyutur uyutmaz balkona kahvelerimizi alip bir ya da iki icer olduk
Abakus un diger adi degil dimiiii kiz
He şimdi anladiim. Zaten b12 eksikliği yüzünden madarayim, artık soramiyom da herşeyikitap ayracı gibikaldığım yerden okumaya devam etmek için
heee ebeküsün diğer adı da diyebilirz bacııı
bişi diycem muhabbete burdan devam edelim artık , sayfa sahibimizi de bilmiş oluruz, diğer tarafa yazmayın artıkın
iki tarafa da bakmak çok yorucu olabilir,
zira kv kb görümce elti, konu komşu akraba dedikodularını kaçırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?