Zaaaaaayegenim mutlu olsun diye hediyeler almistim bateri piano resim defteri boya abekus dart falan abim bateri caldi ben piano annesi mikrofon , anane ile babane alkis .. Tam sebek olduk
Baci cok sori kiz.üleyynn beni neden çağırmadınız bi ben kalmışım yazmayan
bu arada yeni topic hayırlı olsunn voltajım
Voltajjj ah voltaj
Siz ne zaman geldiniz kizAynindan bende yapmak istiom
Zaaaaaa
Okurken SİTRES oldum
TDK gor bizim ortamı . YİYENİM yazmamissin kınıyorum
En azindan hahaha yazmasini becerebiliyorum
Agababa , hahahambas
Whatsapp musait mi ?? Burdan saydiramiyorum daHahambaş o
Ayfon varya beni madara etti iste.
Zenginlik basa bela arkadas
Koz voltaj digerlerini sallabas yazdim da abekus, abekus degil mi laaa
Kiz uzamicak galiba sus. Zaten arkadas doğumda dalga gectiydi. 1.80 boydan çıka çıka 49 cm. Mi çıktı diye. Kendisi 1.50 kızı 51 dogduydu da bende sana yetişmesine 1 m kalmış dediydim, dilim kopaydi..Cok sagolun kizlar.
Bugun isitmeyi yaptırdım şükür.3 uyle beraber gittim.bana en yakin bir dogum yaptigim ozel var birde devlet hastanesi .ozelde test yok lanet.devlette cok feci kalabalıktı ama Allah'tan seri yapıyorlar.sukur iyi sonuc.ama ucuyle beraber gir cık barkoddu biri meyve suyu ister biri ice tea.cuzdan çanta araba suları ortalık duman.zirt pirt meme.hatta emzirme odasi en alt kattaymis gitmedim arkami donup emzirecektim allahtan biri imana geldi bos odaya aldi.kizda arabada durmadı ayla hanımın kedisi gibi kolumda taşıdım .pazar gunu kendime hemen 5-6 noktali anne terliği alacağım heryere onla gideceğim hanimlik benim neyime.daha sofra kur ortalık topla camasir vardi zaten bir yığın isim var.
Bu arada chosy benim damat uzasın.zayif olsa dert degil ama uzun olsun kizim cagla sikel gibi kalacak😖
Bide özenip o kadar para verdim travel sisteme, hevesini alamadım sipa yüzünden. Bizimki sikirtili posetle duruyo azıcık, bide lcw nin hediye paketiyle.Chosy o koltuğa bende yatırıyordum
Uyuyordu seviyor diye .hatta tutma kulptan oyuncak salladım ona dogru.
Dun Dr erken daha yatmasın deyince euzubillahi...
Sonra eğimden bahsedince hic yatmasın dedi.(herkes için geçerli degil kiZlar bu durum panik yok)
Onda Benimkinin bası göğsüne Yakın duruyor bana da hic rahat gelmiyor Zehra'nın ki daha Rahatti boyle gommuyordu cocugu.Zaten eğiliyor yavrum onla birde uğraşmıyorum.direkt arabaya koyuyorum.artik gerek yok zaten .
Yok ebeküsKoz voltaj digerlerini sallabas yazdim da abekus, abekus degil mi laaa
Anam bende diyorum,bir yerlerim sızlıyor, cinliyorWhatsapp musait mi ?? Burdan saydiramiyorum dabir de bu ile ilgili diyecegim var, ipin ucu kacacak yakinda :/
Oo oldu bu is.benimkinin favoriside buzdolabi poseti.karsilikli poset oynarlar benim posetim daha hisirdak diyerek.Kiz uzamicak galiba sus. Zaten arkadas doğumda dalga gectiydi. 1.80 boydan çıka çıka 49 cm. Mi çıktı diye. Kendisi 1.50 kızı 51 dogduydu da bende sana yetişmesine 1 m kalmış dediydim, dilim kopaydi..
Bide özenip o kadar para verdim travel sisteme, hevesini alamadım sipa yüzünden. Bizimki sikirtili posetle duruyo azıcık, bide lcw nin hediye paketiyle.
Artık basket filan yapcaz biseler, anasınida gecmezse, yuh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?