Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

yegenim mutlu olsun diye hediyeler almistim bateri piano resim defteri boya abekus dart falan abim bateri caldi ben piano annesi mikrofon , anane ile babane alkis .. Tam sebek olduk
Zaaaaaa
Okurken SİTRES oldum
TDK gor bizim ortamı . YİYENİM yazmamissin kınıyorum

Son düzenleme:
Akşama kadar baktım kimse yoktu bi baktım kaç sayfa dolmuş beni görünce saklanıyor musunuz ne :))

Voltaj ben senin yazdigini tamamen yanlış okumuşum kusura bakma. sazan gibi atladım :)

İsitme testine sevindim. valla ben daha iki çocukla hiç yalnız çıkmadım kaldı ki üç çocuk. tebrik ediyorum seni.

bebeci geçmiş olsun yegenine. ınşallah çabuk iyileşir.

Kv konusunda hiç bisi yazmayacağım tüm iyi niyetimle her şeyi gormezden gelmeye kararlıyım :))

Ama lütfen eş konusunu açmayın dayanamayabilirim :))

Selam.ne guzel konu.hayirli olsun

Kiz uzamicak galiba sus. Zaten arkadas doğumda dalga gectiydi. 1.80 boydan çıka çıka 49 cm. Mi çıktı diye. Kendisi 1.50 kızı 51 dogduydu da bende sana yetişmesine 1 m kalmış dediydim, dilim kopaydi..
Bide özenip o kadar para verdim travel sisteme, hevesini alamadım sipa yüzünden. Bizimki sikirtili posetle duruyo azıcık, bide lcw nin hediye paketiyle.
Artık basket filan yapcaz biseler, anasınida gecmezse, yuh..

Kizlar bide google a 'büyüdüm büyüdüm bende anne oldum" yazınca 5.sayfanın ilk msj i cikiyo. Benim karı-koca muhabbetim. Rezillik

Koz voltaj digerlerini sallabas yazdim da abekus, abekus degil mi laaa
Yok ebeküs
Whatsapp musait mi ?? Burdan saydiramiyorum da bir de bu ile ilgili diyecegim var, ipin ucu kacacak yakinda :/
Anam bende diyorum,bir yerlerim sızlıyor, cinliyor
İpin ucunu iki uç gündür bende kaçırdım ,hatta daha da sacmalayarak kardesime ayagina kendime de aldırmaya başladım .hep bu kardesim varya ahhh,ben meleğim yoksa.

Ah o zıkkım yokmu o zıkkım sütüme mal oldu hayatımdaki en büyük vicdan azabım olacak doğumdan sonra 20 gün ağzıma sürmedim 1 gün olsun aramadım taaa ki kv gelene kadar

Oo oldu bu is.benimkinin favoriside buzdolabi poseti.karsilikli poset oynarlar benim posetim daha hisirdak diyerek.
Baci benim kiz 3300 (3600 demislerdi) dogdu.51 cm.o vakit herkes kedi kadar demeye getirdi.simdi aa ben demiştim İri olur bu kiz diyorlar.ne zaman dedin ben hatırlamıyorum diyorum cocuk gibi itisiyorum boyleleriyle.Kafa dengi biri dese neyse.kimin dediğini anladınız siz.
Benim kiz ilk kiloda atağa gecti iki aydır da boy - kilo. Diğerleride oyleydi.zehra bu ay 62 cm mis.simdi bir yas buyuklerle aynı boyda hatta daha dik.baci hamurunda var ya çıkar meydana.kardesim el kadardı liseye başladığında 1.90 oldu.neyse iste.
hatta filancanin kiziyla oğluyla orneklendirebilir teselli adi altında takıntın yapabilirim
Napalim annesi gibi olmazsa ayagi babetle falan gelinlik giyecek.bende 40 numara-babet ...😖
O kısa arkadasinla karşılaşınca merak ettim kiz,eğilip opuyorsundur,30 cm var arada vay bacaksiz

Zaten geldi 1 hafta kaldı 1 haftanın sonunda bildiğin kaçtı yani kaçmak zorunda kaldı :) eşim lohusa bunalımına iyice kapılmayayım diye 1 akşam beni dışarı çıkarmaya kalktı arkadaşlarla 2 saatlik bi plan yapıldı eşiminde doğum gününü kutladık 1 hafta erkende olsa neyse buna söyledik biz çıkıcaz diye benim pek hoşlanmadığım bi tanıdıkları var ben mutfaktayken sessizce bunları aradı napıyosunuz ben geldim hiç görüşemedik napıyosunuz diyo sonra akşama davet etti sonra bizim olmadığımızı söyledi karşıdaki ne dediyse artık nolcakmışşş siz gelin dedi. Sonra hiç bişey olmamış gibi bana akşama belki geliriz dediler bende çocuklar evde yok dedim diyo sen kocanı ara söyle akşam gelivereyim derlerse kabul etmesin diyo bababa ben dış kapının mandalıyım ya neyse kv dışarı çıktı bende eşimi aradım hem duyduklarımı hemde kv nin söylediklerini söyledim akşamı iptal edelim dedim oda kabul etmedi gidicez dedi sonra gönlüm razı olmasada akşam çıktık aradan yarım saat geçti eşimin telefonu çaldı misafirler eviniz kaçıncı kattı diye sordular eşim söyledi ve telefonu kapattılar terbiyesizler eşim annesini aradı misafirlerin geliyo iyi ağırla !!! Dedi neyse biz zar zor oturduk artık karşılaşmayalım evde diye çünkü eşim dönüp hepsini kovucam deyip durdukça ben durdurdum. Eve geldik kv suçlu suçlu bakıyo bi yandanda hiç o çağırmamış gibi neyse hemen gitti yattı Sabah'ta valizini topladı gitti o günden beti lafını bile açmıyo suçlu ya ooof Offf

Şimdilerde bi.de kv ye gidicez bayramda buralarda olmayacağımız için geçen gün beni arıyor bütün sülalesine iftar verecekmiş siz geldiğinizdemi yapsam hepberaber olsak diyor bende oğlun kızar sana bak 2 gün geldim milleti topladın diye dedim evet yoruluxam hem diyo önce beraber yaparız dememi bekledi bende demedim tabiki sonrada demesinmi iyi madem onları ağırlıyım siz geldiğinizde bi daha yemek yapar yeriz uyanık hem bana yaptıracak hem aynı yemekle bizi ve misafirleri aradan çıkaracak bi daha uğraşmicak insan evladına yemek yapmaya üşenirmi yaa daha 1 defa hazır yemek görmedim dolabında ne zaman gitsek ya birilerine bişey yaptırmaya kalkar Yada akşam 8 olur ne yiyelim ne yemek yapayım der

Ofpufya seninki de benimki gibi hem yapiyo yapacagini geri durmuyo hem de alinganlik dize kadar. .

Ciciklemek istiyorum kv leri :))

Voltaj kiz hala gülüyo m ben :))) Allah iyiliğinu versin e mi :)

Bu arada valla kralice gibiyim su an.. kiz kardesim börek yapıyor su an sahur için. .

Ayse uyuyor. .

Veeee bugun dört yıldir beklediğim atama gerçekleşti. Benim okul eve bir saat uzakliktaydi. Simdi merkeze geldi . Eve on dakika mesafede bir okula çıktı :))

Gerçi ben eylülde iki yil ücretsiz izne ayrılacagim ama olsun başlayınca kızıma yakin olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…