büyük aşklar nasıl biter peki ???

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
aşkınızdan sevdiğinizden nasıl vazgeçtin yada vazgeçildiniz su an acılı biri olarak merak ediyorum??

Son düzenleme:
Uzun süreli bir birliktelik. Hayaller kurmak. Yaşanan mutluluklar. Sonra o sarışın ve mavi gözlü bir kızla aldatsın. Tam 1 Nisanda terketsin. Yapayalnız bıraksın...

Uzun süreli bir birliktelik. Hayaller kurmak. Yaşanan mutluluklar. Sonra o sarışın ve mavi gözlü bir kızla aldatsın. Tam 1 Nisanda terketsin. Yapayalnız bıraksın...

yakın seyleri yasamısız cnm benimki aklımda o var diye gitti iiki aldatmadı yani

yakın seyleri yasamısız cnm benimki aklımda o var diye gitti iiki aldatmadı yani

Yaşadıkca öğreniyoruz. Fotoğrafını değiştiriyor görüyorsun sanal ortamda ve o kızla sarmas dolas falan. Uzuluyor insan.

Son düzenleme:

Aynısını yaşadım :40: Beni de aldattığı kız şarışındı :50:ama güzellik yönünden aramızda dağlar kadar fark vardı ,çok çirkindi kız.
Ne yazık ki güzelliğe, çirkinliğe bakmıyor bu işler.

Tabi mutlu olamayacaklar .
Ayrıca bize bunları yapan ,yeni sevgilerini de aldatacaktır.

Aynı dert bir senedir birliktelik ve geçen cumartesi baska bir facede bir kızla fotosu ardından gelen ben onla nişanlanacağım itirafı. Nasıl yani niçin derken velhasıl bitti. Varmış bir iki aydır birlikteliği ben yokmuşum sanki. Sizce bu yaptığının cezasını çeker mi cidden mutlu mu olacak şimdi o. Beni kandırdığıyla mı kalacak. Buna inanamıyorum bilmiyorum kabul etmiyor içim.

Aynı dert bir senedir birliktelik ve geçen cumartesi baska bir facede bir kızla fotosu ardından gelen ben onla nişanlanacağım itirafı. Nasıl yani niçin derken velhasıl bitti. Varmış bir iki aydır birlikteliği ben yokmuşum sanki. Sizce bu yaptığının cezasını çeker mi cidden mutlu mu olacak şimdi o. Beni kandırdığıyla mı kalacak. Buna inanamıyorum bilmiyorum kabul etmiyor içim.

aynen canm benim içimde kabul etmiyor hakkımız kalmaz rabbim herseyin hayırlısını bilir dua et cnm en güzel sey

o zamn anlar o saf kız aramıza girdi onların arasında biri girince aklına gelir
Ya ben anlamıyorum :44: bazı kızlar gidip, neden sevgilisi olan bir erkeğe asılıyorlar .Onca erkek varken nedennnnnnn !!!! neden sevgilisi olanları tercih ediyorlar ?
Canım yaptığı yanlış yanına kar kalmayacaktır:41: elbet tanrım bir yerden çıkartacaktır .

Son düzenleme:
kızlar soruya cvp vercem ama kızmayın.!hanı bıır turku vardı ya ? sevda bastan gıtmıyo soyunup yatmayınca:1: dıye yanı evlenınce bıtıyor leylayla mecnun aslıyla kerem kavusamadıkları ıcın yasadıkları ask olarak kalmıs ask kavusunca bıtıyo
ask acısını bılırım allah yardımcınız olsun kızlar :43:coooooooooooooooooooooooooook zor

Ben vazgeçtim. Çünkü vazgeçmeme sebep oldu bazı sebeplerden dolayı. (aldatma falan olmadı) ilk zamanlarda zorlandım kolay olmadı elbet ama zamanla insan alışıyor 'o'nsuzluğa bile... merak etme yani onsuzda yaşarsın :ssz: hatta karşına öyle biri çıkar ki iyiki de olmamış dersin :34:

çok zor bitiyor en kötüsüde alışmış olmanın zorluğu ama nasıl ona alıştıysan onsuzluğuda alışıyorsun =)

Haklısın minik hayat insanlar için ve insan zamanla herşeye alışıyor.. En alışılmıycak şeye bile.. Zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna dememişler.. Acıları bi yaraya benzetirim hep. İlk günü kanar zamanla kabuk bağlar sonra kabuk kurur ve düşer en kötü ihtimal biraz izi kalır yada izide geçer.

Haklısın minik hayat insanlar için ve insan zamanla herşeye alışıyor.. En alışılmıycak şeye bile.. Zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna dememişler.. Acıları bi yaraya benzetirim hep. İlk günü kanar zamanla kabuk bağlar sonra kabuk kurur ve düşer en kötü ihtimal biraz izi kalır yada izide geçer.

kesinlikle ve yeni yaralar almaya hazırlanırsın =)

Ya ben anlamıyorum :44: bazı kızlar gidip, neden sevgilisi olan bir erkeğe asılıyorlar. Onca erkek varken nedennnnnnn !!!! neden sevgilisi olanları tercih ediyorlar ?

Kendilerini üstün zannediyorlar heralde. Benim sevgilim biz birlikteyken ona asılan kıza gitti. Birde böyle bir durum var. Kadınlar duygusallardır. Bir travmayı anında yaşarlar ve zamanla unuturlar. Erkekler salaklardır. Üzdükleri kızların kıymetini sonradan anlar peşlerine giderler. Ama artık çok geçtir. :ssz:

Back
X