Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süreli bir birliktelik. Hayaller kurmak. Yaşanan mutluluklar. Sonra o sarışın ve mavi gözlü bir kızla aldatsın. Tam 1 Nisanda terketsin. Yapayalnız bıraksın...
yakın seyleri yasamısız cnm benimki aklımda o var diye gitti iiki aldatmadı yani
Uzun süreli bir birliktelik. Hayaller kurmak. Yaşanan mutluluklar. Sonra o sarışın ve mavi gözlü bir kızla aldatsın. Tam 1 Nisanda terketsin. Yapayalnız bıraksın...
Aynısını yaşadımBeni de aldattığı kız şarışındı
ama güzellik yönünden aramızda dağlar kadar fark vardı ,çok çirkindi kız.
Ne yazık ki güzelliğe, çirkinliğe bakmıyor bu işler.
Erkekler erkekler.............
Tabi mutlu olamayacaklar .
Ayrıca bize bunları yapan ,yeni sevgilerini de aldatacaktır.
Aynı dert bir senedir birliktelik ve geçen cumartesi baska bir facede bir kızla fotosu ardından gelen ben onla nişanlanacağım itirafı. Nasıl yani niçin derken velhasıl bitti. Varmış bir iki aydır birlikteliği ben yokmuşum sanki. Sizce bu yaptığının cezasını çeker mi cidden mutlu mu olacak şimdi o. Beni kandırdığıyla mı kalacak. Buna inanamıyorum bilmiyorum kabul etmiyor içim.
Ya ben anlamıyorum :44: bazı kızlar gidip, neden sevgilisi olan bir erkeğe asılıyorlar .Onca erkek varken nedennnnnnn !!!! neden sevgilisi olanları tercih ediyorlar ?o zamn anlar o saf kız aramıza girdi onların arasında biri girince aklına gelir
Canım yaptığı yanlış yanına kar kalmayacaktırAynı dert bir senedir birliktelik ve geçen cumartesi baska bir facede bir kızla fotosu ardından gelen ben onla nişanlanacağım itirafı. Nasıl yani niçin derken velhasıl bitti. Varmış bir iki aydır birlikteliği ben yokmuşum sanki. Sizce bu yaptığının cezasını çeker mi cidden mutlu mu olacak şimdi o. Beni kandırdığıyla mı kalacak. Buna inanamıyorum bilmiyorum kabul etmiyor içim.
Haklısın minik hayat insanlar için ve insan zamanla herşeye alışıyor.. En alışılmıycak şeye bile.. Zaman herşeyin ilacıdır diye boşuna dememişler.. Acıları bi yaraya benzetirim hep. İlk günü kanar zamanla kabuk bağlar sonra kabuk kurur ve düşer en kötü ihtimal biraz izi kalır yada izide geçer.
kesinlikle ve yeni yaralar almaya hazırlanırsın =)
Ya ben anlamıyorum :44: bazı kızlar gidip, neden sevgilisi olan bir erkeğe asılıyorlar. Onca erkek varken nedennnnnnn !!!! neden sevgilisi olanları tercih ediyorlar ?