Büyük Beden Kıyafet, Eşarp, Takı&Saat, Kozmetik, Çanta ve Ayakkabılar 12. sayfadan i

Kolay gelsin canim. Gerci kargomu daha yeni gonderdin ama ilerleyen zamanda markali sik cantalar eklicekmisin

Sağol tatlım valla şimdilik elimde olan çantalar bunlar ama yeni başka çanta ekler miyim bilmiyorum:)

Merhaba özel masaj yazamıyorum. Özellikle hamile kıyafeti arıyorum çünkü büyüyen sadece karnım. 40 beden ya da daha büyük normal kıyafetler karnımı kurtarır ama diğer kısımları pek hoş durmaz. Teşekkür ederim

canım ben tüm bluzlarımı hamileyken giydim sonrasında fazla bol durduğu için giyemedim eğer zayıfsan biraz bol olabilir tabi bilemem.

peki elinde çanta var mı ?

şu anda burada eklenmiş olanlar var bir tane nine west yeşil çanta bir tane daha siyah nine west çanta var görmüşsündür istersen o diğer nine west çantada bir indirim yapabilirim.

C&A'dan almıştım 40 beden penye malesef dar geldiği için 1 kez giydim sonra giyemedim 15 tl

ON triko penye 40 beden - 2-3 kez giyildi 15 tl

Hemen ufak bir hatırlatma yapayım sayfama eklediğim tüm ürünlerin pazarlık payı vardır...

Son düzenleme:

İsana saç maskesi - 1 kez kullanıldı 4 tl / Dirty Works vücut kremi 200 ml - 1 kez kullanıldı 5 tl

Marks&Spencer bluz 16 beden yani 42-44 bedene tekabül ediyor hamileyken ve doğum sonrasında birkaç kez giymiştim bol bluz sevenlere göre - 10 tl

Marks&Spencer bluz 16 beden yani 42-44 bedene tekabül ediyor hamileyken ve doğum sonrasında birkaç kez giymiştim bol bluz sevenlere göre - 10 tl

Katrecim cantalarin geldi ikiside sifir gibi.ckk memnun kaldim tesekkur ederim

Önden arkaya: L'oreal glam shine balmy glos 912 numara 2 kez kullanıldı 10 tl / L'oreal glam shine balmy glos 915 numara 2 kez kullanıldı 10 tl / Clinique chubby stick 09 roundest raspberry / hiç kullanılmadı sadece el üzerinde denendi 30 tl

Clinique dörtlü far hiç kullanılmadı sadece renklerine bir kez ellendi 50 tl

Clinique yarım boy oje 4 ml 10 tl

Sephora far fırçası 1 kez kullanıldı 15 tl

Eşarplarda indirim var...

Hepsini alana 49 tl yerine 30 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…