Toplam elli yapıyor biraz daha indirim yaparsan almayı düşünüyorum
Sadece düğünümde giymiştim 40 numara arkası ipli ayakkabı - 15 TL
Morlu Pembeli terlik - 40 numara - 15 TL
Desa d-line mor renk terlik - 40 Numara - 15 TL
40 Numara lacivert babet - 15 TL
Hamileyken birkaç kez giydiğim üstler özellikle benim karnım çok büyük değildi o yüzden hamileliğimin 6. ayına kadar giymiştim.
İnce yazlık bluz - 15 TL
İnce yazlık - 15 TL
İnce yazlık - 15 TL
Marks&Spencer - 44-46 beden ince triko bluz - 15 TL
Marks&Spencer 44-46 beden penye bluz - 15 TL
LCW Uzun tunik - 15 TL
LCW Uzun tunik - 15 TL
Almanya'dan alınmış bir bluz arkasından bağcığı var - 15 TL
Amerika'dan alınmıştı 42 beden kolu dirsekte bitiyor - 20 TL yerine 15 tl
Perlina'dan almıştım 40-42 bedene uygun ince bluz - 20 TL yerine 15 tl
Almanya'dan alınmıştı çok az giyildi 42-44 bedene uygun - 15 TL yerine 10 tl
Almanya'dan hediye gelmişti ama dar geldiği için giyemedim - 40 bedene uygun - 20 TL yerine 15 tl
Truvakar kollu Bursa Yeşim mağazasından almıştım - xl - 15 TL yerine 10 tl
42 beden üzerinde taşları bulunan penye bluz - 15 TL yerine 10 tl
Simli kolsuz penye - 42-44 bedene uygun - 10 TL yerine 5 tl
Profilo Avm'de ki CCC mağazasından doğum sonrasında yakın bir arkadaşımın nişanı için almıştım şimdi bol geldiği için giyemiyorum 44 bedene uygun şık bir bluz - 50 TL
M veya L giyenlere uygun capri pijama malesef dar geldiği için giyemiyorum - 15 TL yerine 10 tl
Esprit M beden penye bluz - 15 TL yerine 10 tl
Yazlık bol tunik - üzerinde işlemeleri var - 15 TL yerine 10 tl
42 bedene uygun penye bluz - 15 TL yerine 10 tl
42 bedene uygun penye - 15 TL yerine 10 tl
40-42 bedene uygun kolsuz penye 5 tl
LCW thsirt - XL - 5 TL
LCW X-Side thsirt - XL - 5 TL
Pagi 42 beden penye - 15 TL yerine 10 tl
Çantaların hepsi çok az kullanılmıştır, hiçbir deformasyonu yoktur ve hepsi orijinaldir...
Nine West Yeşil Renk Çanta - 15 TL yerine 10 tl
Makyaj çantaları tanesi 5 TL İkisi 5 tl
Nine West Çanta - 30 TL yerine 25 tl
Nine West Çanta - 35 TL AYIRILDI
Guess Abiye Çanta - 25 TL yerine 15 tl
Cüzdan - 10 TL yerine 5 tl
Oriflame ayak peelingi 7 tl / Vichy nem maskesi 2 kez kullanıldı 10 tl / Avon ayak kremi 7 tl / Amway beautycyle nem maskesi 2-3 kez kullanıldı 15 tl
Avon infinitize mascara siyah renk 10 tl / Elf all over cover stick kapatıcı - Apricot Beige 3-4 kez kullanıldı 8 tl / Physicians Formula kapatıcı - natural light 1 kez kullanıldı normal fiyatı 45 tl ben 15 tl diyorum.
Avon arabian glow çift taraflı göz kalemi coral crush 1 kez kullanıldı 5 tl / Estee Lauder göz kalemi softsmudge brown 1 kez kullanıldı 18 tl / Estee Lauder göz kalemi softsmudge black 1 kez kullanıldı 18 tl / Essence göz kalemi 1 kez kullanıldı 5 tl / Avon göz kalemi 1 kez kullanıldı 5 tl / Oriflame Kohl Dramatize Göz Kalemi - Black Grey 1 kez kullanıldı 5 tl
Bourjois Allık rose d'or 1 kez kullanıldı 18 tl / Avon dörtlü far urban skyline 1 kez kullanıldı 10 tl / Avon Luxe Işıltılı Pudra 1 kez kullanıldı 17 tl / Avon cosmic far midnight sky 1 kez kullanıldı 5 tl
Sigma E25 far fırçası birkaç kez kullanıldı 15 tl / Ecotools kapatıcı fırçası 1 kez kullanıldı 7 tl
Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop rengi çok canlı geldiği için kullanamadım 15 tl / MUA ruj shade 7 sadece bir kez kullanıldı rengini kendime yakıştırmadım fakat mekanizmasında sorun var metal kısmını çıkarınca ruj yukarı çıkıyor 5 tl / Maybelline Color Sensational Pearls Ruj / 130 Peach Juice 1 kez kullanıldı 5 tl / Estee Lauder Pure Color Crystal Ruj - Crystal Orchid 1 kez kullanıldı 17 tl / Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels ilk sürüldüğünde hafif nemli duran sonra matlaşan bir ruj ben mat ruj kullanamadığım için satıyorum 1 kez kullanıldı 15 tl / Burt's Bees Lip Shimmer 1 kez kullanıldı 10 tl / Avon'un yeni çıkan rujlarından pink renewal 10 tl / Avon color trend ruj ve gloss 5 tl
Katrecim slm benim xl deposuna baktin mi hic istersen bir bak takas dusunursen yapabiliriz
42 beden hiç kullanılmamış gecelik / 15 tl
2xl hiç kullanılmamış şahinler marka gecelik / 10 tl
3xl hiç kullanılmamış şahinler marka gecelik / 10 tl
Nine West Yeşil Renk Çanta - 15 TL
Makyaj çantaları tanesi 5 TL
Nine West Çanta - 30 TL
Nine West Çanta - 35 TL
Guess Abiye Çanta - 25 TL
Cüzdan - 10 TL
Nike yandan asılabilinen spor çanta - 30 TL
Polo Santa Barbara Saat - 60 TL
C&A'dan almıştım 40 beden penye malesef dar geldiği için 1 kez giydim sonra giyemedim 15 tl
ON triko penye 40 beden - 2-3 kez giyildi 15 tl
Hemen ufak bir hatırlatma yapayım sayfama eklediğim tüm ürünlerin pazarlık payı vardır...
Herşey için teşekkürler , takipteyim :)
iyi aksamlar ürünlerinizi begendim almak istedigimde hangı yöntemlerde alma ihtimalim var söylermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?