Büyük Beden Kıyafet, Eşarp, Takı&Saat, Kozmetik, Çanta ve Ayakkabılar 12. sayfadan i

Hepsi birden 60 tl yerine 40 tl tek olarak fiyatlarını da 15'den 10'a indirdim.

Tanesi 10 tl'ye indi...

Fiyatlar indi...

Hepsini birden alana 35 tl

Çantalarda indirim...

Oriflame ayak peelingi 7 tl / Vichy nem maskesi 2 kez kullanıldı 10 tl / Avon ayak kremi 7 tl / Amway beautycyle nem maskesi 2-3 kez kullanıldı 15 tl HEPSİ SET OLARAK: 39 tl yerine 30 tl

Avon infinitize mascara siyah renk 10 tl / Elf all over cover stick kapatıcı - Apricot Beige 3-4 kez kullanıldı 8 tl / Physicians Formula kapatıcı - natural light 1 kez kullanıldı normal fiyatı 45 tl ben 15 tl diyorum HEPSİ SET OLARAK: 33 tl yerine 25 tl

Avon arabian glow çift taraflı göz kalemi coral crush 1 kez kullanıldı 5 tl / Estee Lauder göz kalemi softsmudge brown 1 kez kullanıldı 18 tl / Estee Lauder göz kalemi softsmudge black 1 kez kullanıldı 18 tl / Essence göz kalemi 1 kez kullanıldı 5 tl / Avon göz kalemi 1 kez kullanıldı 5 tl / Oriflame Kohl Dramatize Göz Kalemi - Black Grey 1 kez kullanıldı 5 tl HEPSİ SET OLARAK: 56 tl yerine 45 tl

Bourjois Allık rose d'or 1 kez kullanıldı 18 tl / Avon dörtlü far urban skyline 1 kez kullanıldı 10 tl / Avon Luxe Işıltılı Pudra 1 kez kullanıldı 17 tl / Avon cosmic far midnight sky 1 kez kullanıldı 5 tl HEPSİ SET OLARAK: 50 tl yerine 40 tl

Sigma E25 far fırçası birkaç kez kullanıldı 15 tl / Ecotools kapatıcı fırçası 1 kez kullanıldı 7 tl HEPSİ SET OLARAK: 22 tl yerine 15 tl

Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Pink Pop rengi çok canlı geldiği için kullanamadım 15 tl / MUA ruj shade 7 sadece bir kez kullanıldı rengini kendime yakıştırmadım fakat mekanizmasında sorun var metal kısmını çıkarınca ruj yukarı çıkıyor 5 tl / Maybelline Color Sensational Pearls Ruj / 130 Peach Juice 1 kez kullanıldı 5 tl / Estee Lauder Pure Color Crystal Ruj - Crystal Orchid 1 kez kullanıldı 17 tl / Revlon ColorStay Ultimate Suede Ruj - High Heels ilk sürüldüğünde hafif nemli duran sonra matlaşan bir ruj ben mat ruj kullanamadığım için satıyorum 1 kez kullanıldı 15 tl / Burt's Bees Lip Shimmer 1 kez kullanıldı 10 tl / Avon'un yeni çıkan rujlarından pink renewal 10 tl / Avon color trend ruj ve gloss 5 tl HEPSİ SET OLARAK: 82 tl yerine 70 tl

Ürünleri tek olarak almak istediğinizde de ufak bir indirim yapacağım.

42 beden hiç kullanılmamış gecelik / 15 tl

2xl hiç kullanılmamış şahinler marka gecelik / 10 tl

3xl hiç kullanılmamış şahinler marka gecelik / 10 tl

Katrecim slm benim xl deposuna baktin mi hic istersen bir bak takas dusunursen yapabiliriz

Çantaların fiyatları indi...

Nine West Yeşil Renk Çanta - 15 TL yerine 10 TL
Makyaj çantaları tanesi 5 TL yerine ikisi 5 TL veya çanta alana beğendiği hediye
Nine West Çanta - 30 TL yerine 25 TL
Nine West Çanta - 35 TL yerine 25 TL bugün fark ettim ki çantanın arkasında bir zımbası eksik
Guess Abiye Çanta - 25 TL yerine 15 TL
Cüzdan - 10 TL yerine 5 TL
Nike yandan asılabilinen spor çanta - 30 TL yerine 25 TL

Tanesi 10 tl...

iyi aksamlar ürünlerinizi begendim almak istedigimde hangı yöntemlerde alma ihtimalim var söylermisiniz.

Tanesi 5 tl hepsi birden 15 tl

BC Collection palet İngiltere'den alınmıştı içerisinde 1 bronzer, 2 allık, 22 adet far bulunmaktadır, sadece 1-2 kez kullanılmıştır, ambalajın üzerinde ki çizikler oğlumun yüzünden oldu.

Avon kol saati hiç kullanılmadı 10 tl, Avon mor taşlı bileklik hiç kullanılmadı 7 tl

1 kez kullanıldı 48 beden penye bluz 20 tl

1 kez kullanıldı 48 beden penye bluz 20 tl

hiç kullanılmadı etiketi üzerinde duruyor 48 beden penye bluz 30 tl

hepsi birden 60 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…