Büyük bekleyiş bittii... Yarın test günü...

realisttt

sibel&naz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.853
4
116
45
İstanbul
arkadaşlar heyecandan ölücem. bende hala hiçbir belirti yok. yarın test günüm benim için dua edin...:Saruboceq::Saruboceq: bakalım bebişler geliyomu bi tane olduda iki istiyorum:CüvCüv: olsun isteyenin bi yüzü

canım inşallah hayırlı haberler alırsın bebişlerin müjdesini verirsin bize sonrada senin gibi uğraşan bizlerede sen dua edersein Allah gönlündekini versin bitanem:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canimmmm umarim hamiledirsin
rabbim gonlune gore versin insallahhhhhhh
guzel haberlerle gel rabbim yardimcin olsun

allah gönlüne göre versin canım bu arada benimde yarın transfer günüm ilk tüp bebek deneyimim olacak...hayırlısı...

slm canım inşallah inşalahhhhhh hamilesindir... bendede belirti yok bana umut olcaksın inşallah tüm dualarım seninle .. allahım gönlümüzün muradını versin .. Hayırlı haberlerle gell....

inşallah hayırlı sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsun unutma sonuç ne olursa olsun allah sağlık sıhhat versin tabiiii bebişinide

hadi canım artık sona gelmişin inşallah allahım sana nasip eder yarın o mutlu haberide bizede buarad hamile haberini verirsin içideki ses hamilesin diyor inşallah olcak allahın izni ile

inşallah güzel sonucu alacaksın ve bebeğini ya da bebeklerini diyelin sağlıkla kucağına alacaksın kaydirigubbakcemile2

inşallah hayırlı haberlerini alırız realist bi de biz de yeni karar verdik tüp için sizin problem neydi paylaşırsan sevinirim

sen umudunu kırma. hayırlısı ise olacaktır bebeğin. güzel haberlerini bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…