Büyük bekleyiş bittii... Yarın test günü...

saat geldi ama bu saatlerde genelde belli oluyor
ins arkadsimiz hamiledir ve sevincten gelememistir
allahim bu yolda olan herkese yardim etsin

realistt tebrikler canımm hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ...darısı başımıza benimde cumartesi test günüm bende heyecanlıyım...senin hiiç belirtin yoktu galiba değilmi benimde hiiç yok ta sadece göğüslerim acıyo ...bakalım bekliyoz..
anlaşılan senin çoğul gebelik maşallah yüksek çıkmış değerin

kızlar öncelikle çooook teşekkür ederim. allah sağlıkla sıhatle şu dokuz ayı geçirmeyi bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin. ve evet canım benim hiçbir belirtim yoktu. hiç stres yapma sakın. inşllah senin de güzel haberlerini alırız.

canım çok sevindim içime doğmuştu zaten darısı başımıza inşallah

:Saruboceq: amin canım ya. allah isteyen herkese nasip etsin. asıl önemlisi bundan sonra sağlıklı bir 9 aylık hamilelik ve sağlıklı bir bebiş. belkide iki:) tabi önümüzdeki ilk aşama 9 mayıstaki ultrson kontrolüü.

maşallah sana inşallah 9 gelecek yavruların sana 9 ayını süper geçirtir.. çok sevindim inan .. darısı başımıza benimde pzt gunu test gunum..

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :CüvCüv: darısı tüm geriden gelenlere kaydirigubbakcemile5

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :CüvCüv: darısı tüm geriden gelenlere kaydirigubbakcemile5

umudumol maşallah sana inşallah 9 gelecek yavruların sana 9 ayını süper geçirtir.. çok sevindim inan .. darısı başımıza benimde pzt gunu test gunum..

çok teşekkürler kızlar. anneler gününde ultrason kontrolü hediyesikaydirigubbakcemile3 darısı tüm isteyenlerin başına. allah bu mutluluğu yaşamak isteyen herkese yaşatsın.

benim de testim 9 mayısta. anneler gününden 1 gün önce değil mi? keşke bn de güzel bir onuç alsam :asigim: :Saruboceq:

198 neyim anlamam ama sanırım hamilesin. Allah sana bağışlasın bebeğini

Canım çok sevindim. Seninle kendimi çok aynı hissetmiştim benim de hiçbir belirtim kalmadı çünkü. Ve senin haberin gecikince ben de umutsuzlandım. Dedim ki işte belirti yoksa demek ki gebelik te yok. Ama bugün okuyunca senin adına çok sevindim kendi adıma da umutlandım tekrardan :) Benim de 2 sinde belli olacak bakalım hayırlısıyla. Neyse canım inşallah sorunsuz bir 9 ay geçirirsin. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

cok tebrık ederım .... allah saglık ve sıhhat versın ... kucagına almayı da nasıp etsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…