Büyük bekleyiş bittii... Yarın test günü...

çok tebrik ederim darısı tüm isteyenlerindebaşına sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
benimde 8 mayısta ultrason kontrolüm var arka arkaya yine gzl haberler veririz inşallah

canım hayırlı olsun çok sevindim,darısı başımıza olur inşallah,benimde belirtim yok diye seninle paylaşmıştım geçen hafta,hatırlarsan..
ama benim bir aksilik oldu kanama başladı ve sonucum negatif.

kızlaarrr test sonucu 198:) iki hafta sonra ultrason kontrolü var:CüvCüv:

realisttt tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin.senin eurofertil hikayeni biliyorum bende başarısız bir tedavi oldum orda umudum kalmamıştı yeni tedavime başlamaya az kaldı senin iyi haberini duyunca hem sevindim hemde kendi adıma umutlandım.darısı başıma inşallah

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3hihoyyytŞeniz
tebriklerrrrr sağlıklı sonuçlansın inşallah tedavinin nerde olduğnu yazarmısın

canım tebrik ederim allah keseni ve kalp atışlarınıda görmeyi nasip etsin yaradanım herkese evlatlarını bağişlasın olmayan arkadaşlarımızada bi an önce bol bol bebiş versin inşallah

valla bende hala bi belirti yok:) sakın kafaa takma böyle şeylere hep pozitif düşün yeter. seninde mutlu haberlerini duyarız inşallah

çok teşekkür ederim. hayırlısı olsun canım. bir dahaki sefer inşallah. sakın pes etme.yerimseniben

hihoyyythihoyyytcanım cok sevindimmm bu yolda olan birisi olaraktan :)) bebeğini sag salim kucagına alırsın insallah benimde tedavi sürecim cabuk biter insallah hayırlı sonla bulusmak ümidiylee allah hepimizin gönlüne göre versinn:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

canım tebrık ederım benımde ılk degerım 198 cıkmıstı
şimdi 2 aylık olduk
allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…