Herkese merhaba, bu aralar malesef büyük bir boşluk duygusunu yaşıyorum kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemdeyim, etrafımda insanlar olsa da bu duygularımı anlatabileceğim kimse yok açıkçası, bende bu boşluk duygusunu oluşturan durum eski işyerimle alakalı, ben uzun bir süre iş aradım ve sonunda iş bulunca orayı fazla gözümde büyüttüm ve nerdeyse herkes bana karşı iyiydi üst yönetimden destek görüyordum ve bir anda nedensiz yere işten çıkarıldım, işten çıkarılma nedenimi defalarca sordum ama kimse bana nedenini tam bir şekilde söyleyemedi ve ben zor durumda olduğumu söyleyince ordan bana en çok destek veren kişi bana yardımcı oldu, şu an başka bir yerde çalışıyorum çalışma koşullarım şu anki yerimde daha iyi ama tek sorun çalışma ortamı malesef kendimi çok yalnız hissediyorum, eski çalıştığım yerdeki insanların desteğini arıyorum resmen ama şu anki yerimde bana destek olan kimse yok kafa dengi arkadaşımda yok, işin kötü tarafı iş yeri dışındaki arkadaşlarımda çalışıyorlar ve izin günümüzde buluşmak zor oluyor onların izin günleri genelde farklı, eski işyerime geri dönemem, bu boşluk duygusundan nasıl çıkacağım bilmiyorum evde de yalnızım işyerinde de yalnızım 26 yaşındayım hayatımda aşk anlamında da kimse yok,
İşin garip tarafı bana en çok destek olan kişi kaç defa aramama rağmen cevap vermedi özel günlerde mesajlarıma teşekkür ederim diye cevap veriyor sadece, üst üste de aramadım her arayışımın arasında 1 ay yada 2 ay var nerdeyse
Zaten kendisi demişti bir sorun olursa ulaş diye,
Bu duygusal boşluktan çıkamıyorum hayatım hep böyle gidecekmiş gibi geliyor beni hayata karşı mutlu eden hiçbir şey yok,
Film izlemek kitap okumakta ilgimi çekmiyor
Yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.
İşin garip tarafı bana en çok destek olan kişi kaç defa aramama rağmen cevap vermedi özel günlerde mesajlarıma teşekkür ederim diye cevap veriyor sadece, üst üste de aramadım her arayışımın arasında 1 ay yada 2 ay var nerdeyse
Zaten kendisi demişti bir sorun olursa ulaş diye,
Bu duygusal boşluktan çıkamıyorum hayatım hep böyle gidecekmiş gibi geliyor beni hayata karşı mutlu eden hiçbir şey yok,
Film izlemek kitap okumakta ilgimi çekmiyor
Yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.