• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük bir boşluk duygusu yaşıyorum

duygusal yaklasmaya gerek yok...isinize odaklanın...isi ıyı yapınca bısı yapamazlar...yuzeysel muhabbet edın gerektıgı kadar...ozelınızı anlatmayın..ıs ıste kalsın...ıs harıcınde hayatınızı renklendırın birileriyle gorusun hobı edının..gercı ben de calıstıgım donemde ısten eve evden ıse bı tıptım...yoruluyordum..enerjım yetmıyordu ekstra bısı yapmaya...
Ben eski işyerimde işimi iyi yapmama rağmen çıkarıldım ve işten çıkarılma nedenim doğru düzgün açıklanmadı bile, mesafeli olmak iyi aslında da insan bazen kafa dengi birini arıyor malesef
Hobi edinmeyi düşünüyorum

Is yerine veya calisma arkadaslarina cok anlam yuklemissiniz gercekten. Nadiren de olsa insan is yerinde tanisip, guzel arkadasliklar kurabiliyor. Ama bunlar nadiren olan seyler. Onun disinda is arkadasligi medenice, belli sinirlar icinde, sicak ama samimi olmaz genelde. Sizin yaklasiminiz biraz sanki sinif arkadasligi, askerlik arkadasligi gibi bir arayis icindeymissiniz gibi olmus.

Nasildiniz bilemiyorum tabi. Ama ben yaklasik 14 senelik is tecrubemle sunu soyleyebilirim ki surekli muhabbet etmeye calisan, isten cok arkadaslik yapiyormus gibi duran insanlar is yerlerinde pek sevilmezler. Cunku calismaktan cok konusuyorlar gibi bir durum olur. Tabi sizi bilemiyorum. Bir de tabi belki farkinda olmadan size cok destegi dokundugunu soylediginiz kisilere ozelinizi cok actiniz. Fazla samimi oldunuz. Bilemiyorum

Neyse, arkadasligi bence is yerinde aramayin. Baska aktivitelere yonelin. Gonullu calisin, halihazirda tanidiginiz insanlarla muhabbeti artirin
Aynen dediğiniz gibi ben uzun süre evde oturdum sohbet edebileceğim arkadaşım da yoktu isyeri o bakımdan bana umut olmuştu bi de kafa dengi birçok arkadaş edinince daha çok bağlanmıştım oraya

Niye çıkarıldınız işten ve size destek olan arkadaşınız niye soğuk davranıyor onu bende merak ettim açıkçası mutlaka küçük büyük bir sebep olmalı. Ama şöyle söyliyim o eski görüşmeler, dostluklar çoğu kişide yok maalesef. Her iki tarafta fedakarlık gösterip değer veriyorsa çok nadir gördüğüm durum onların arkadaşlık ilişkisi güzel devam ediyor. Benimde üniversiteden tut mezun olup memleketimize döndüğümüz ana kadar her şey çok güzeldi sürekli görüşür gezerdik. E tabi çoğu işe baladı evlendi derken buluşmalar ayda bir iki kez olurken yılda bire düştü. Benimde çok anlam veremediğim bir durumdur sebepsiz yere birbirinden uzaklaşmak.
Neden uzaklaştığını bende anlamadım bu kişi erkek ve benden büyük zaten
Bende artık dostluk kurulacağına inanmıyorum ama yalnızlık ve boşluk duygusundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum

İş yeri para kazanma yeri dostluk kurma yeri değil ki. Hayatınızın merkezine işinizi koymayın.. O sadece özel hayatınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilmeniz için bir araç.. Spora yazılın, yeni insanlarla tanışırsınız belki.
Bir kursa falan yazılmak istiyorum ama uygun olan olur umarım bilmiyorum bu aralar gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi manevi olarak desteğe çok ihtiyaç duyuyorum

Bir kursa falan yazılmak istiyorum ama uygun olan olur umarım bilmiyorum bu aralar gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi manevi olarak desteğe çok ihtiyaç duyuyorum
Kitap okumanız aslında güzel olurdu ama ilginizi çekmediğini belirttiniz.. Umarım en kısa zamanda kafa dağıtabileceğiniz hobiler edinirsiniz

Back
X