Büyük bir dert degil

aquarius24

Dilhûn
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.192
2.984
133
Basliktaki gibi öyle büyük bi dert degil ama ben kv'ye artik birseyler söylenmesi gerektigini düsünüyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum.

Olay su;
Benim KV ve elti cok tartisir kavga ederler biz aliskiniz ve esimle birlikte ne karisiyoruz ne yorum yapiyoruz. Herkesin anlasma bicimi farklidir, onlarda böyle anlasiyor. Karismak haddimize degil zaten, kv her ne kadar olay aninda bizden yorum beklesede katiyen agzimizi acmiyoruz.

Gecenlerde bizim yanimizda yine birbirlerine girdiler, eltim baya bi cinnet gecirdi kv'ye laflar saydi. KV'nin yeni taktigi susup cevap vermemek. Sadece esime döndü 'büyücüde yapti beni sonunda' dedi. Hic cevap vermedi esim.

Aradan 2 3 gün gecti. Cocugu parka götürüyoduk. Kv arabayla eltimle birlikte yanimizdan gecerken durdu. 'Bize gidiyodunuz heralde gidin oturun biz sonra geliriz' dedi. Esimde 'yok size gelmiyoduk cocugu oynatcaz parkta sonrada gezmeye gitcez' dedi. 'Ha iyi o zaman' deyip devam ettiler yola.
Allah icin benim o an aklima gelen tek sey, haftasonuydu eltimin ehliyeti yok beraber alisveris yapcaklar heralde oldu.

Sonrasini eltim anlatiyor, kv arabada tekrar demis bunlar kesin bize gidiyodu. Oda o zaman dönelim anne demis, akrabalara oturmaya gidiyolarmis bu arada. Kv amaaan demis, zaten simdi seni yanimda gördüler ya bize gelmezler, 2 gün önce kavga etti simdi arabasina bindirmis gezdiriyo diye laf yapiyolardir demis.

Ya bize ne?

Biz ne zaman gitsek kp kv bize soguk davraniyor, hatta kp yanimizda oturmaz bile. Kv hep kafasinda böyle kuruntular yapiyor, demedigimiz seyleri demisiz gibi anlatiyor ve kendi dahil herkesi inandiriyor.
Ben artik cok sıkıldım ve düsünüyorum bu olay üstüne bisey demelimiyiz artik!
Siz olsaniz konusurmuydunuz? Ne derdiniz?

Tabi birde eltimin cikipta sana
dediklerimi niye anlatiyosun deme ihtimali var.

Konusmaya degecek bir konu degil ki. İki kadin kendi aralarinda once kavga etmisler sonra da dedikodu yapmislar hepsi bu.

Bence karışmamaya devam edin ne halleri varsa görsünler huzurunuzu bozmayın..
Bu arada elti o kadar saydırırken kv ye eşi ne yapıyor merak ettim

Haklisin aslinda. Sanirim bu olaylarin önceside var diye doluyum. Yoksa dedigin gibi sirf bu olay icin konusmaya degmez gibi.
Varsin onlar mahalle karilari gibi bugun sac saca bas basa girip yarin can ciger olsunlar. Siz kalitenizi bozmayin,zorunlu olmadikca gidis gelis bile yapmayin hatta. Luzumsuz iki insan

Bence lafını açtığını değmez kendi kendilerine gülüp eğleniyorlar mesafeli olmaya devam edin

Kv sorunlu elti hazır cevap siz bu konuda şyi anlamda pasif
Roller değişmediği sürece değişmeyecek bir olay

Birde bi olay daha anlatiyim. Bu elti intihar etmisti kv yüzünden. KV heryerde daha onunla isim olmaz evime ayagini atamaz vs. diye dolandi. Biz uyardik aile meselelerini elaleme anlatma anne diye. Yook dedi herkes bilsin beni suclu saymasinlar. O rezil etti bizi dedi. Tabi sonra yine barisildi. Bu sefer ayni evde oturmaya kalktilar. Kv bize 'beni zorluyolar bir oturalim' diye anlatiyor, Elti ise ' beni yanlarinda istiyolar' diye anlatiyor.

Biz bu olaylarda bile geri durmusken, böyle ufak bi mevzuda niye 'aaa bak geziyorlar artik gitmeyelim' oraya diye düsünelim ki?
KV'nin yüzüne sanirim bunu vurmak istedim ama gerek yokmus.

Canları sıkılıyor sanırım.Sıkıldıkca birbirlerine sarıyorlar.Hic karismayin,onlar küser küser barisirlar.Tek laf etseniz suclu siz olursunuz.Uzak durmak en iyisi

Tencere kapak misali olmuşlar
Belli ki kaynananız fesatlık hastalığına tutulmuş. Eltinizde aklı sıra size yem atıyor öyle mi diye ...

Bence konuşmaya gerek yok. Boş verin Ramazan Ramazan günahınızı almışlar ne güzel !

Sen nasıl bir aileye düşmüşsün ya .
Allah cc yardımcın olsun ...

ne diyeceksiniz ki. kadın sizin hakkınızda kötü bişey dememiş hatta kendi hakkında demiş.

Amin aminn. Bende onu düsünüyorum nasil hepsi bir araya toplanabilmis diye. Tek sansim esim. Hic bu aileden degil gibi. Sanirim yalniz konusup anlatmaya ihtiyacim varmis. Kv ile konusmucam. Her zamanki gibi sessiz kalmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…