Büyük Bir Heyecanla Başladığım Günüm, Karakolda Noktalandı :(

inci_tanesi

Allah'a emanetsin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
18.273
92
213
Kızlar merhaba, bugün başımıza çok talihsiz bir olay geldi. Bugün için çok güzel planlarımız vardı ama hiçbirini gerçekleştiremedik maalesef. Evden çıkarken annem, kredi kartı borcunu yatırmam için para verdi. Otobüse binmek için yürürken eşime yatıralım şunu dedim yol üstündeki bankaya. İstenen meblağyı bankamatiğe verdik ancak 1 lira yetersiz geldiği için ya para ekleyin ya da işlemi iptal edin dedi ekran. Ben de iptal edip parayı geri istedim. Parayı geri aldık ve eşimle oradan ayrıldık. Kartı para ile birlikte aldım sanıyorum. Arkamızda da tuhaf biri vardı. Aradan 45 dakika kadar geçtiktan sonra kartın cüzdanımda olmadığını farkettim tabi iş işten çoktan geçmişti. Hemen annemi aradım, müşteri hizmetlerini ara dedim. Aramış ve görevli karttan 2000 lira çekildiğini söylemiş. Annem kartı iptal ettirmiş hemen. Kafayı sıyırdım resmen. Ağla ağla içim çıktı, eşim zor yatıştırdı. Hemen eve döndük. Eşim, emniyet müdürlerinden birini arayıp durumu izah etti, adam güven timlerini gönderdi hemen. Biz de karakola gidip tutanak tutturduk. Yarın kamera kayıtları istenecek bankadan, inşaallah çıkar kızlar ya. Polisler çıkar diyor kameradan ama bilmiyorum, çok huzursuzum. Nasıl kötü oldum anlatamam size. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Eşim, giden para olsun, öderiz elbet diyor. Evet mala gelsin ama insan kendine laf anlatamıyor işte. O adamın yaptığı yanına kar kalmamalı. İnşaallah bulunur :gitme:

çok geçmiş olsun.üzmeyin kendinizi.daha beter neler oluyor hergün.cana gelmemiş.her şerde bir hayır vardır.bulunur genelde bu gibi durumlarda ama tabi meblayı geri almanız imkansız gibi birşey.sağlık versin allah.geçmiş olsun

İnş bulunur, kötü olmuş gerçekten.
Kendinizi de çok üzmeyin, para bu sonuçta, cana geleceğine paraya gelsin.
Yapanda bulunur inş.

kartların bu durumlarda sigortası var diye biliyorum ama..bi araştırın isterseniz.5000 tl ye kadar ödüyorlardı sanırım

geçmiş olsun
eşinizin size destek vermesi çok hoş
ben olsam kesin çenesine düşerdim
tabiki bulunur adam ama para gitti tabi
gene de Allah başka dert vermesin

sağolun. evet kendimi o şekilde avutuyorum zaten. bunda da vardır bir hayır diyorum bizim bilmediğimiz. paradan geçtim, o ş...siz bulunsun yeter. polisler ümitvar ama bakalım...

İnş bulunur, kötü olmuş gerçekten.
Kendinizi de çok üzmeyin, para bu sonuçta, cana geleceğine paraya gelsin.
Yapanda bulunur inş.

inşaallah inşaallah :Saruboceq:

kartların bu durumlarda sigortası var diye biliyorum ama..bi araştırın isterseniz.5000 tl ye kadar ödüyorlardı sanırım

daha önce duymamıştım bunu. anneme söyleyeyim. yarın bankaya gidince sorsun.

cok geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin Allah korusun kartı almak için sizede bişey yapabilirdi

geçmiş olsun
eşinizin size destek vermesi çok hoş
ben olsam kesin çenesine düşerdim
tabiki bulunur adam ama para gitti tabi
gene de Allah başka dert vermesin

Teşekkür ederim. Eşim böyledir. Bugün ben ağladıkça o kahroldu. Yapma etme, parayı yerine koyacağız, sağlığımız daha önemli, sen daha önemlisin dedi durdu canım benim. Adam bulunursa hapse düşmektense sizinle uzlaşıp parayı verir dedi polisler. Yaptığı yanına kalmamalı kesinlikle. Burnundan fitil fitil gelmeli.

cok geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin Allah korusun kartı almak için sizede bişey yapabilirdi

Teşekkür ederim. Evet Allah korusun. Bir daha kesinlikle hafta sonları atm lere yanaşmam. Önceden bir vukuatım daha vardı ama akıllanmadım. Bu son olsun. Allah'ım başka dert vermesin :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun. dilerim bulunur yapanın yanına kar kalmaz merak etmeyin yakalannca cezasını bulacaktır.

Geçmiş olsun kesinlikle tespit edilir sakin olun.. canınıza birşey olmadı ya..

Teşekkür ederim. Evet çok şükür :Saruboceq:

çok geçmiş olsun.

Teşekkürler...

Çok geçmiş olsun. dilerim bulunur yapanın yanına kar kalmaz merak etmeyin yakalannca cezasını bulacaktır.

Çok teşekkür ederim. İnşaallah yakalanır ve cezasını çeker ki başka canlar yakamasın.

çok geçmiş olsun cana gelmesin zarar..bugün benimde atmde arkamda 2 erkek dikkatimi çekti sürekli kameralara bakıyorlardı şapkalarıda takmışlar..korktum hemen sıradan çıktım 20 dakika sonra ordan geçtim hala etrafı süzüyorlardı.çok dikkatli olmak lazım devir kötü..

Çok geçmiş olsun ben de bu gibi durumlarda bankanın parayı ödediğini duymuştum
İnşallah sizin bankanız da ödemeyi kabul eder. Siz de üzülmeyin artık vardır elbet bunda da bir hayır

benim anlamadığım bu tür şeylerle bir çoğumuz mağdur durumdayız ama hiç bir önlem alınmıyor halen herşey devam adam 3- 5 gün yatıo çıkıo aynen devam bu çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…