- Konu Sahibi inci_tanesi
-
çok geçmiş olsun cana gelmesin zarar..bugün benimde atmde arkamda 2 erkek dikkatimi çekti sürekli kameralara bakıyorlardı şapkalarıda takmışlar..korktum hemen sıradan çıktım 20 dakika sonra ordan geçtim hala etrafı süzüyorlardı.çok dikkatli olmak lazım devir kötü..
Çok geçmiş olsun ben de bu gibi durumlarda bankanın parayı ödediğini duymuştum
İnşallah sizin bankanız da ödemeyi kabul eder. Siz de üzülmeyin artık vardır elbet bunda da bir hayır
ayy geçmiş olsun canım ya .....olacak işte napacaksın tüh...inşallah bulunur ...
Geçmiş olsun.
İnşallah parayı geri alabilirsiniz.
geçmiş olsun.sinir bozucu bir olay gerçekten.
cana gelen mala gelsin canım çok da üzülme adam daha kötüsünü de yapabilirdi hayatta olduğuna şükret
benim anlamadığım bu tür şeylerle bir çoğumuz mağdur durumdayız ama hiç bir önlem alınmıyor halen herşey devam adam 3- 5 gün yatıo çıkıo aynen devam bu çok kötü
gecmis olsun ama tahminimce bulurlar o kisiyi
insanlar ne tuhaf olmuslar ne kadar kolay ca baskalarin haklari
olan paralarini alabiliyolarklava:
Çok üzüldüm ya,yani akbaba gibi kimin canını yaksak diye
bekliyorlar,bu kadar da olmaz yani.
işte cezalarda caydırıcılık olmadığı için,
daha çok yaşayacak ve duyacağız bu olayları.
inşallah kamera kayıtlarından sonuç alınır ve bulunur o kişi
gereken ceza verilir mi bilemem ama....
Canım çok geçmiş olsun.
Endişe etme kamera kayıtlarından bulurlar canım.
Abimin de maaş hesabı boşaltılmıştı,
paranın çekildiği tarih,saat ve bankamatik yeri bankada kayıtediliyor.
Oraya ait kamera görüntülerinden hemen buldular.
Kart klonlayıp;
insanların emeklerini boşaltıyorlar.
Bizler çalışırken maaşlarımıza kuruş haram karışmasın diye
titizleniyoruz, hakkımızla helal olsun kazancımız istiyoruz.
Ama o hırsız insanlar haram paraları nasıl yiyorlar aklım almıyor hiç.
kesinlıkle bulunsun yazık günah ya kim olsa üzülür çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm canım,insanın kendi parası olsa yine bu kdr dert etmez,ama anneninde olsa emanet işte.çok iyi anlıyorum seni..
Umarm bulunur ve paranızı da geri alabilirsiniz..Cana gelmesin.herşeyde vardr bi hayır..
Geçmiş olsun tekrar..
canım geçmiş olsun,inşlh o kişi bulunur,cezası verilir,sende paranı alırsın....
Ay canım ya çok geçmiş olsun,Rabbim bir daha böyle bir olayı yaşatmasın ne sana ne de başkasına.Umarım enkısa sürede yakalanırlar.....
çok geçmiş olsun.....
gecmıs olsun dılerım yapan cezasını ceker..
çok geçmiş olsun..ne güzel duyarlı bir eşiniz varmış.inş en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu rahatlarsınız sizde.....
Sık yaptığım unutkanlıklardandır.Allahdan kötü bir durumla karşılaşmadım ama bir kaç kere maaş kartımı makinede unutup iptal ettirdiğimi biliyorum
çok geçmiş olsun.ama ümitsizliğe kapılmayın bulunur.kardeşim üniversitedeyken ev arkadaşlarından biri diğerinin kartını alıpmı diyeyim çalıpmı diyeyim artık bilemiyorum bankamatikten altı üstü 350 lira parayı çekmiş.ve ailesi o parayı aydan aya yatırmak için canları çıkıyormuş.çocuğun babası yokmuş ve annesi merdiven silerek kıt kanaat oğlunu bursla tıpta okuyormuş düşünün yani.o çocuğun parasına göz dikmiş ev arkadaşı. ama kamera kayıtlarından baktırmışlar buluncada ödetmişler çocuğa parayı.ama onun zaten tanıdğı olduğu için bulunmuş sizinkide bulunur inşallah.zaten o kişi bunu yapabildiğine göre zaten başka suçlarıda vardır emniyette resimleri adresi vs.. bulunur..hemen yakalarlar...sizde üzmeyin kendinizi sizden gasp yoluyla almadığına şükür etmekten başka çareniz yok şu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?