Büyük Bir Heyecanla Başladığım Günüm, Karakolda Noktalandı :(

gecmis olsun ama tahminimce bulurlar o kisiyi
insanlar ne tuhaf olmuslar ne kadar kolay ca baskalarin haklari
olan paralarini alabiliyolarklava:

Çok üzüldüm ya,yani akbaba gibi kimin canını yaksak diye
bekliyorlar,bu kadar da olmaz yani.
işte cezalarda caydırıcılık olmadığı için,
daha çok yaşayacak ve duyacağız bu olayları.
inşallah kamera kayıtlarından sonuç alınır ve bulunur o kişi
gereken ceza verilir mi bilemem ama....

Canım çok geçmiş olsun.

Endişe etme kamera kayıtlarından bulurlar canım.
Abimin de maaş hesabı boşaltılmıştı,
paranın çekildiği tarih,saat ve bankamatik yeri bankada kayıtediliyor.
Oraya ait kamera görüntülerinden hemen buldular.
Kart klonlayıp;
insanların emeklerini boşaltıyorlar.

Bizler çalışırken maaşlarımıza kuruş haram karışmasın diye
titizleniyoruz, hakkımızla helal olsun kazancımız istiyoruz.
Ama o hırsız insanlar haram paraları nasıl yiyorlar aklım almıyor hiç.

kesinlıkle bulunsun yazık günah ya kim olsa üzülür çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. İyi yapmışsın canım. Ben bu konularda çok dikkat ederim ama dün bir anlık dalgınlığıma geldi. Kendime de çok kızıyorum. Çok hırslandım, paradan ziyade o adamın bir an önce bulunmasını istiyorum.

Çok geçmiş olsun ben de bu gibi durumlarda bankanın parayı ödediğini duymuştum
İnşallah sizin bankanız da ödemeyi kabul eder. Siz de üzülmeyin artık vardır elbet bunda da bir hayır

Çok teşekkür ederim. Banka, bugün anneme alışveriş olsaydı çözülürdü ancak bu durumda yapılabilecek bir şey yok demiş ne yazıkki. Zaten polis yolu ile halletmeye çalışıyoruz. Bankadan bir nane çıkmayacağı belliydi.

ayy geçmiş olsun canım ya .....olacak işte napacaksın tüh...inşallah bulunur ...

Çok sağol canım. Para değil de o herif bulunsun yeter bana.

Geçmiş olsun.
İnşallah parayı geri alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun.sinir bozucu bir olay gerçekten.

Teşekkür ederim. Evet gerçekten öyle

cana gelen mala gelsin canım çok da üzülme adam daha kötüsünü de yapabilirdi hayatta olduğuna şükret

Çok sağol canım. Evet aklıma gelmiyor değil.

benim anlamadığım bu tür şeylerle bir çoğumuz mağdur durumdayız ama hiç bir önlem alınmıyor halen herşey devam adam 3- 5 gün yatıo çıkıo aynen devam bu çok kötü

Evet maalesef

gecmis olsun ama tahminimce bulurlar o kisiyi
insanlar ne tuhaf olmuslar ne kadar kolay ca baskalarin haklari
olan paralarini alabiliyolarklava:

Sağol canım. Karakolda komiser bu ülkede 10 kişiden beşi hırsız diyor. Bu ülkenin yarsı demek ya. Devir çok kötü. Allah'ım bu tür insanlardan korusun hepimizi. O kadar sinirlerim bozuldu ki.... Haram zıkkım olsun, burnundan fitil fitil gelsin inşaallah.

Sağol canım. Kafayı yedim dünden beri. Bu tür olaylara mağruz kalan insanları şimdi çok daha iyi anlıyorum. Bulunsun da Allah'ın izni ile, cezasını bulacak.

Çok sağol canım. Alışmış bunlar, haram helal umurlarında değil. Sonuna kadar haram ettim hakkımı. Allah'ım ahirette verecek cezasını, inşaallah burada da bulacak inşaallah.

kesinlıkle bulunsun yazık günah ya kim olsa üzülür çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Çok üzüldüm canım,insanın kendi parası olsa yine bu kdr dert etmez,ama anneninde olsa emanet işte.çok iyi anlıyorum seni..
Umarm bulunur ve paranızı da geri alabilirsiniz..Cana gelmesin.herşeyde vardr bi hayır..
Geçmiş olsun tekrar..

Çok teşekkür ederim canım. Kart benimdi, annemin üzerine bir ek kredi karttı ve hesabımız ortaktı. Parayı ben her halükarda ödeyeceğim, asıl yandığım böyle bir adi ş....size göz göre göre para kaptırmış olmam. Evet bunda da var bir hayır diyorum. Allahım başka dert keder vermesin :Saruboceq: İşlerime konsantre olamıyorum bunun yüzünden. İnşaallah en kısa zamanda bulunur.

Son düzenleme:
Ay canım ya çok geçmiş olsun,Rabbim bir daha böyle bir olayı yaşatmasın ne sana ne de başkasına.Umarım enkısa sürede yakalanırlar.....

çok geçmiş olsun..ne güzel duyarlı bir eşiniz varmış.inş en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu rahatlarsınız sizde.....

Sık yaptığım unutkanlıklardandır.Allahdan kötü bir durumla karşılaşmadım ama bir kaç kere maaş kartımı makinede unutup iptal ettirdiğimi biliyorum

gecmıs olsun dılerım yapan cezasını ceker..

Teşekkür ederim. İnşaallah.

çok geçmiş olsun..ne güzel duyarlı bir eşiniz varmış.inş en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu rahatlarsınız sizde.....

Çok teşekkür ederim. Eşim olmasa bitmiştim zaten. Allah ondan razı olsun.

Sık yaptığım unutkanlıklardandır.Allahdan kötü bir durumla karşılaşmadım ama bir kaç kere maaş kartımı makinede unutup iptal ettirdiğimi biliyorum

çok geçmiş olsun.ama ümitsizliğe kapılmayın bulunur.kardeşim üniversitedeyken ev arkadaşlarından biri diğerinin kartını alıpmı diyeyim çalıpmı diyeyim artık bilemiyorum bankamatikten altı üstü 350 lira parayı çekmiş.ve ailesi o parayı aydan aya yatırmak için canları çıkıyormuş.çocuğun babası yokmuş ve annesi merdiven silerek kıt kanaat oğlunu bursla tıpta okuyormuş düşünün yani.o çocuğun parasına göz dikmiş ev arkadaşı. ama kamera kayıtlarından baktırmışlar buluncada ödetmişler çocuğa parayı.ama onun zaten tanıdğı olduğu için bulunmuş sizinkide bulunur inşallah.zaten o kişi bunu yapabildiğine göre zaten başka suçlarıda vardır emniyette resimleri adresi vs.. bulunur..hemen yakalarlar...sizde üzmeyin kendinizi sizden gasp yoluyla almadığına şükür etmekten başka çareniz yok şu durumda...

Çok teşekkür ederim. Ne kötü bir durum yaşamış çocuk. Allah'tan bulunmuş ardından. Kayıtlarda çıkacaktır, inşaallah yüzü görünmüştür. (kafasında şapka vardı) Sabıkası varsa kurtuluşu yok. Çok sert kayaya çarptı. Bugün yolda yürürken o kadar huzursuzdum ki sanki her an bir şey olacakmış gibi. Psikolojimi bozdu resmen.

Ziligurtinin dedigi gibi neyseki gasp edip size ve esinize zarar vermediler..
Kamera kayitlarinin olmasi buyuk avantaj..
sizin sagliginiz ve huzurunuzun olmasi en onemli sey zaten..
umarim o adamda yakalanir ve tum cezasini ceker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…