- 18 Ekim 2018
- 8.013
- 33.201
- 548
Eski ilişkilerinde hep sorunlu insanlarla karşılaştığın için şu an normal bir ilişkide bocalıyor olabilirsin.
Belki gerçekten hissettiğin aşk bile olmayabilir. Karşındaki “insan” gibi olduğu için beynin sana bunu şartlıyor olabilir. Bunu en iyi sen bilirsin tabii ama başlığa hitaben cevap vereceksem evet giderdim.
Bir ilişkinin bitmesi için illa aldatma, şiddet olması gerekmiyor. Kendimi mutsuz hissettiğim bir durumda sürüncemede bırakmak istemem. Olmuyorsa olmuyordur.
Bu yorumuna hitaben de ayrı bir cevap yazmak istiyorum. Anladığım kadarıyla sevgilin ilgisini sözle değil ama yanındayken yüzyüze gösterebiliyor.
Benim erkek arkadaşım da böyle. Şehir dışına çıksam sanki ilgisini göremeyecekmişim gibi hissediyorum ama sonra aslında onun kendince yollarıyla ilgisini hissettirdiğini fark ediyorum. Ama bir sınırı olduğunu biliyorum ve daha büyük beklentiye girmek de beni üzer. Bende bazı duygular açısından kabız bir insan olduğumdan empati yapabiliyorum ona.
Sen her ayrı kaldığınızda bu hisleri yaşayacaksın. İlgi istemek yanlış bir şey değil. Ya onu böyle kabullenip devam edeceksin ya da biliyorsun ne yapman gerektiğini.
İnsanların kapasitesi üzerinde beklentiye girmek her iki tarafı da yorar.
Belki gerçekten hissettiğin aşk bile olmayabilir. Karşındaki “insan” gibi olduğu için beynin sana bunu şartlıyor olabilir. Bunu en iyi sen bilirsin tabii ama başlığa hitaben cevap vereceksem evet giderdim.
Bir ilişkinin bitmesi için illa aldatma, şiddet olması gerekmiyor. Kendimi mutsuz hissettiğim bir durumda sürüncemede bırakmak istemem. Olmuyorsa olmuyordur.
Evli değiliz canım biz, sevgilim.
Ama beni çok iyi anlıyorsun sen 3 tür konularıma yorumlarını okuyorum.
Maalesef sevgisi çok dilinde değil benimkinin de yani söyler güzel şeyler ama öyle çok sık değil.
Başka yaptığı şeyler var sevgisini belli etmek için zaten o yüzden bu kadar süredir kaldım.
Ne bileyim gönlümü hoş tutmak için yaptığı şeyler var mesela, yorgun argın da olsa ben istiyorum diye mutlu olayım diye yaptığı şeyler var, yapamasa bile özür diler, hatalarının farkında, sarır sarmalar, öper koklar, gelir kucağıma yatar saçlarını okşatır falan öyle hissediyorum yanındayken ama uzaktayken çok zor işte.
Daha çok iletişim kurmak istiyorum, ondan daha çok adım görmek istiyorum, beni sıkı sıkı sarsın dile getirsin istiyorum
Bu yorumuna hitaben de ayrı bir cevap yazmak istiyorum. Anladığım kadarıyla sevgilin ilgisini sözle değil ama yanındayken yüzyüze gösterebiliyor.
Benim erkek arkadaşım da böyle. Şehir dışına çıksam sanki ilgisini göremeyecekmişim gibi hissediyorum ama sonra aslında onun kendince yollarıyla ilgisini hissettirdiğini fark ediyorum. Ama bir sınırı olduğunu biliyorum ve daha büyük beklentiye girmek de beni üzer. Bende bazı duygular açısından kabız bir insan olduğumdan empati yapabiliyorum ona.
Sen her ayrı kaldığınızda bu hisleri yaşayacaksın. İlgi istemek yanlış bir şey değil. Ya onu böyle kabullenip devam edeceksin ya da biliyorsun ne yapman gerektiğini.
İnsanların kapasitesi üzerinde beklentiye girmek her iki tarafı da yorar.