- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
Evli değilseniz şöyle soyliyim o zaman biz de evlenmeden önce eşim uzağa gittiğinde o zaman uzaktan uzaktan kendi kendime ona kırılıyorum kendi kendime tripleniyodum sabaha kadar ağladığım oluyodu bu adam galiba beni sevmiyo mu sonra yok yok seviyo ama niye bunu dedi niye şunu yaptı falan diyordum . Yanıma gelince hiç bi trip üzüntü vs kalmıyodu. Evlenmeden önce de sonra da heyecan da aynı seviyede devam etmiyor . Ben kadınlara da erkeklere de sizi içten içe yıpratan degersizlestiren insanların yanında durmayın derim eğer bu tip durumlar yoksa ve sevgi de varsa bilmiyorum ne zamandan beri birliktesiniz çünkü süreç uzadıkça da sorun olabiliyor heyecan aynı düzeyde devam etmediği için ama evlilikte öyle olmuyo evet heyecan yine aynı seviyede devam etmiyor ama başka başka heyecanlar yaşıyorsunuz bir buçuk yıldır evliyim şuan hamileyim bunun heyecanını yaşıyoruz bu sadece bi örnek . Eğer hayatınızdaki insan ahlaklıysa insana değer vermeyi sevmeyi biliyorsa hayata bakış açılarınız uyuyorsa bence birbirinizden vazgeçmeyin . Eğer uzun süredir birlikteyseniz belki de artık evlilik zamanı gelmiştir :) siz ayrılmayı düşünürken bunu söylemem saçma gelebilir ama ben tam olarak neden ayrılmayı düşündüğünüzü anlayamadım bana daha çok birbirinizden değilde suanki halinizden sıkılmışsınız gibi geldi. Şuan eşim yok ikinci ayı yariladik gideli inanın evliyiz ama sürekli flört ediyomuşuz gibi
Konuşuyorduk zaten evlilikten ama oradan bu noktaya işte nasıl geldik. Daha doğrusu benim kafamda geldik :) Onun henüz haberi yok.
Ondan sıkılmadım durumdan sıkıldım aynen işte anlıyorsunuz beni.
Ben de dün sabaha kadar ağladım sevmiyor galiba diye düşünerek, burada olsam ilgilenirim seninle diyor ama uzaktayken çok soğuk hissediliyor işte yani çok mu zor o arada iki üç ilgi gösterse ben her gün demiyorum tamam bazen tüm günü yolda geçiyor anlıyorum ama başta iyiydi yani bu durum şimdi de baştaki gibi olalım istiyorum.
Evet çok iyi biri, ahlaklı da o yüzden zaten sen de ne biçim adamsın deyip kesip atamıyorum çünkü kötü biçim bi' adam değil ama çoğu zaman yalnız hissediyorum işte ben de ya beni eskisi gibi hayatına dahil et ya da bırak gideyim diyeceğim böyle olmuyor ki 7-10 günde bir ilgiyle idare edemiyorum sanırım ben
Arada iki üç bilmek isterim napıyor, ne ediyor ki eline yapışmaz bence o kadarı
Valla iyi sabır var sizde ama en azından size ilgi gösteriyordur ki dayanmışsınız bu kadar?