Büyük bir problem yoksa ama mutsuzsanız gider misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli değilseniz şöyle soyliyim o zaman biz de evlenmeden önce eşim uzağa gittiğinde o zaman uzaktan uzaktan kendi kendime ona kırılıyorum kendi kendime tripleniyodum sabaha kadar ağladığım oluyodu bu adam galiba beni sevmiyo mu sonra yok yok seviyo ama niye bunu dedi niye şunu yaptı falan diyordum . Yanıma gelince hiç bi trip üzüntü vs kalmıyodu. Evlenmeden önce de sonra da heyecan da aynı seviyede devam etmiyor . Ben kadınlara da erkeklere de sizi içten içe yıpratan degersizlestiren insanların yanında durmayın derim eğer bu tip durumlar yoksa ve sevgi de varsa bilmiyorum ne zamandan beri birliktesiniz çünkü süreç uzadıkça da sorun olabiliyor heyecan aynı düzeyde devam etmediği için ama evlilikte öyle olmuyo evet heyecan yine aynı seviyede devam etmiyor ama başka başka heyecanlar yaşıyorsunuz bir buçuk yıldır evliyim şuan hamileyim bunun heyecanını yaşıyoruz bu sadece bi örnek . Eğer hayatınızdaki insan ahlaklıysa insana değer vermeyi sevmeyi biliyorsa hayata bakış açılarınız uyuyorsa bence birbirinizden vazgeçmeyin . Eğer uzun süredir birlikteyseniz belki de artık evlilik zamanı gelmiştir :) siz ayrılmayı düşünürken bunu söylemem saçma gelebilir ama ben tam olarak neden ayrılmayı düşündüğünüzü anlayamadım bana daha çok birbirinizden değilde suanki halinizden sıkılmışsınız gibi geldi. Şuan eşim yok ikinci ayı yariladik gideli inanın evliyiz ama sürekli flört ediyomuşuz gibi

Konuşuyorduk zaten evlilikten ama oradan bu noktaya işte nasıl geldik. Daha doğrusu benim kafamda geldik :) Onun henüz haberi yok.
Ondan sıkılmadım durumdan sıkıldım aynen işte anlıyorsunuz beni.
Ben de dün sabaha kadar ağladım sevmiyor galiba diye düşünerek, burada olsam ilgilenirim seninle diyor ama uzaktayken çok soğuk hissediliyor işte yani çok mu zor o arada iki üç ilgi gösterse ben her gün demiyorum tamam bazen tüm günü yolda geçiyor anlıyorum ama başta iyiydi yani bu durum şimdi de baştaki gibi olalım istiyorum.
Evet çok iyi biri, ahlaklı da o yüzden zaten sen de ne biçim adamsın deyip kesip atamıyorum çünkü kötü biçim bi' adam değil ama çoğu zaman yalnız hissediyorum işte ben de ya beni eskisi gibi hayatına dahil et ya da bırak gideyim diyeceğim böyle olmuyor ki 7-10 günde bir ilgiyle idare edemiyorum sanırım ben
Arada iki üç bilmek isterim napıyor, ne ediyor ki eline yapışmaz bence o kadarı
Valla iyi sabır var sizde ama en azından size ilgi gösteriyordur ki dayanmışsınız bu kadar?

Evet o konu ben de aynı şeyleri hissetim eksik bir şeyler var ve iletişim yok karşındaki bunun farkında değil ama sen emek ediyorsun saçma yani

Farkına vardırmaya çalıştınız mı?
Benimki de farkında değil ben önce bunu denicem çünkü hiç göstermedim bu kadar üzüldüğümü

Aynı durumdayız. Vicdan biraz baskın sende şuan. Yürümeyecek gibi. İyi bi insan olmak da yetmiyor malesef.

Ne yapacaksınız?

Gelen gideni aratır derler. Bu kararın sonunda pişmanda olabılırsınız kanat takıp ucuyoda olabılırsınız yabi fifty fifty. Ama ortada hıcbır problem yokken sıddet aldatma sorumsuzluk yokken boyle bır sebepten cekıp gıdersenız onun baska bırıyle mutlu oldugubu gorursenız ve sız o aradıgınız ılgıyı sevgıyı bulamazsanız ozaman bır bardak soguk su ıcın derım. Bence cozulemeyecek asılamayacak seyler degıl su anlattıklarınız. Bıraz devamlı seyahatlerınden dolayı sız onunla basbasa kalmayı ozlemıssınız. Hemen sarap sıgara dıbe vurmak cok yanlıs geldı bana. Bence esınız donunce alın karsınıza konusun. Baska bıyere tatıle gıdın zaten bu kadar sınır bozuklugu altta baska bır sebep yoksa yalnız kalamamaktan ıs yogunlugundan bırbırıne vakıt ayıramamaktan ozenlı davranmamaktan kaynaklanıyor. Bence uc bes gun basbasa bırseyler yapın ha baktınız yıne aynı seyler ozaman koyarsınız takkeyı ortaya herkes kartlarını acar.

Yani evet aslında geri dönüşü olmayan şeyler değil sonuçta, sadece o farkında değil, onun kendini bile düşündüğünü sanmıyorum o uçaktan in bu trene bin o otobüsten in yaparken ailesi ve arkadaşları ile bile görüşmüyor.
Ben de hiç çaktırmadığım için şimdiye kadar "cool" kadını oynadığım için sorun yokmuş sanıyor zaten geçen hafta patlayınca o da şok oldu
Kendi dedi "şok oldum" diye :D

Sanırım içten içe aynı durumdayım. Aramızda aşırı güçlü bir çekim vardı başta. Yani arada 100 metre olsa ama yürümesek birbirimize doğru yine de o mesafe kapanır gibiydi. Hala oma karşı aynı şeyleri hissediyorum. Çocukluk aşkım. Ama sanki o bana aynı şeyleri hissettirmiyor. Bana çok aşık beni mutlu etmek için her şeyi yapıyor ama eskisi kadar istemiyor sanırım beni bilmiyorum. Ayrılmayı da hiç düşünmedim. Sanki aramızda 2 bağ var biri koptu digeri hala sağlam gibi. Gerçek aşkı bulmak o kadar zor ki düzelecek gibiyse asla kaybetme
Bu arada muhtemelen seni de beni de kimse anlamayacak çünkü görünürde bir sorun yok. Ama içimde bir şeyler eksik

Ne yapacaksınız?

Yani evet aslında geri dönüşü olmayan şeyler değil sonuçta, sadece o farkında değil, onun kendini bile düşündüğünü sanmıyorum o uçaktan in bu trene bin o otobüsten in yaparken ailesi ve arkadaşları ile bile görüşmüyor.
Ben de hiç çaktırmadığım için şimdiye kadar "cool" kadını oynadığım için sorun yokmuş sanıyor zaten geçen hafta patlayınca o da şok oldu
Kendi dedi "şok oldum" diye :KK70:
O ihmal ettiyse sız kendınızı hatırlatın. Ben oyle yapıyorum:KK8::KK53:erkekler malesef kadın çemkirmediği sürece ohh işler bal kaymak sanıyor. Düz mantık varlıklar bızım gıbı dusunemıyorlar bır bakıstan kendını gerı cekmekten uzaklasmaktan anlamıyorlar. Dırekt kendınızı hatırlatın. Hatta bu hafta dondugunde dırekt yok olmuyosa ayrılalım yerıne. Ben senı cok ozledım hayatım falandan bi gir sonu spontane gelecek :KK33:not:denenmiştir %100 işe yarıyor:cool::KK39::KK8::KK36::confused:

Konuşuyorduk zaten evlilikten ama oradan bu noktaya işte nasıl geldik. Daha doğrusu benim kafamda geldik :) Onun henüz haberi yok.
Ondan sıkılmadım durumdan sıkıldım aynen işte anlıyorsunuz beni.
Ben de dün sabaha kadar ağladım sevmiyor galiba diye düşünerek, burada olsam ilgilenirim seninle diyor ama uzaktayken çok soğuk hissediliyor işte yani çok mu zor o arada iki üç ilgi gösterse ben her gün demiyorum tamam bazen tüm günü yolda geçiyor anlıyorum ama başta iyiydi yani bu durum şimdi de baştaki gibi olalım istiyorum.
Evet çok iyi biri, ahlaklı da o yüzden zaten sen de ne biçim adamsın deyip kesip atamıyorum çünkü kötü biçim bi' adam değil ama çoğu zaman yalnız hissediyorum işte ben de ya beni eskisi gibi hayatına dahil et ya da bırak gideyim diyeceğim böyle olmuyor ki 7-10 günde bir ilgiyle idare edemiyorum sanırım ben
Arada iki üç bilmek isterim napıyor, ne ediyor ki eline yapışmaz bence o kadarı
Valla iyi sabır var sizde ama en azından size ilgi gösteriyordur ki dayanmışsınız bu kadar?
Evlenmeden önce bende sizin gibiydim bizim durumumuz şöyle eşim subay ve askeriyede normalde telefon kullanmak yasak yani öyle canı isteyince birini arayıp mesaj atamıyor ve denizde olduğu zamanlar zaten telefon çekmiyor ama liman yaptıklarında yazıyor şuan surdayiz diye yoksa o zamanda iltifat etmiyor özledim dersem ben de der :) normalde de çok yoğun çalışıyor .eşimin ilgi anlayışı sevgi gösterisi değil o sevdiği insanların hayatını kolaylaştıracak bilgiler paylaşır kırmaktan çekinir sevdiği için yemek yapar sen yorulma der uykun bölünmesin diye uğraşır güzel alışkanlıklar edinmenizi sağlar vs ama herkes aynı olmaz zaten ben öyle ilgi görmek istiyorum diye 30 yaşındaki adamın alışkanlıkları değişmiyor ama çok anlayışlı hoşgörülü çok güzel incitmeden seven ince düşünceli bi adam ben sadece ilgi anlayışı benimle aynı değil diye ona kizamam ama öğretiyorum:)) o da aklına geldikçe yapıyor. Ben esimle geçirdiğim bir günün ardından evlenmeden önce yani beni eve bırakırken bile morelim bozuluyodu sonra daha alingan kırılgan oluyodum mesajlasiyoduk sanki onunla o günü geçiren ben değilmişim gibi uzuluyodum:) biz hanımlar olarak sevilmek ilgi görmek istiyoruz bizim için çaba sarf edilsin istiyoruz ve karşımızdakinin yaptıkları da bizi tatmin etmeyince daha çok kırılıyoruz bence hissettiklerinizi konuşun ama konuşmayı ayrılığa bağlamayın kendi kendinizi dönüşü olmayan yollara sokmayın . Onun davranışlarının size ne hissettirdiğini bilirse bence daha dikkatli olur . İnşallah en kısa zamanda hayırlı huzurlu mutlu bi yuvaniz olur

Kimsenin aşkı ilk gün ki gibi kalmıyor. Yarın bir gün başkasına aşık olup evlensen dahi, onunla da ilk gün ki aşk ve heyecan kalmayacak. Eşimle ilk evlendiğimiz zamanları düşünüyorum çok aşıktım. Şimdi yerini sevgi ve saygıya bıraktı. Acele kararlar almayın.

Farkına vardırmaya çalıştınız mı?
Benimki de farkında değil ben önce bunu denicem çünkü hiç göstermedim bu kadar üzüldüğümü
Tabi ki olay o bitsin raddesine gelene kadar muhakkak göstermeye çalışıyorsun bak sen eskiden bu değildin gel konuşalım gel çözelim gibi ama sonra şeyin farkına vardım karşımdaki insan sözde beni seviyor ya o düşünceli olsa ben fark ederim sevdiğim ilgilendiğim için mutsuz olsa gözümün içine baka baka gülse bile fark ederim o bunu fark edemiyorsa bir sıkıntı vardır ya benim kadar sevmiyordur ya ilgilenmiyordur o yüzden bir yerden sonra insanlara bir şeyleri göstermeyi bıraktım

Tabi ki olay o bitsin raddesine gelene kadar muhakkak göstermeye çalışıyorsun bak sen eskiden bu değildin gel konuşalım gel çözelim gibi ama sonra şeyin farkına vardım karşımdaki insan sözde beni seviyor ya o düşünceli olsa ben fark ederim sevdiğim ilgilendiğim için mutsuz olsa gözümün içine baka baka gülse bile fark ederim o bunu fark edemiyorsa bir sıkıntı vardır ya benim kadar sevmiyordur ya ilgilenmiyordur o yüzden bir yerden sonra insanlara bir şeyleri göstermeyi bıraktım

Peki memnun musunuz
İyi ki yaptım diyor musunuz?
Şu an elim ayağım titriyor bu hafta konuşuruz deyip söz vermişti şimdi konuşmak iyi bir fikir değil diye mesaj atmış
Ben de ne yapmak istiyorsun dedim cevap bekliyorum
Galiba bitecek
Köşeye kıstırdım reel ol dedim diye bitecek resmen
Bu muydu sevgi, kaçmak mıydı?
Nolur biri bana geçer desin ya, iyi ki bitirmişim diyeceksin desin :(

Konunuzu okuyabilir miyim? Ayni durumdayim sanki.
Tabi buyrun

Peki memnun musunuz
İyi ki yaptım diyor musunuz?
Şu an elim ayağım titriyor bu hafta konuşuruz deyip söz vermişti şimdi konuşmak iyi bir fikir değil diye mesaj atmış
Ben de ne yapmak istiyorsun dedim cevap bekliyorum
Galiba bitecek
Köşeye kıstırdım reel ol dedim diye bitecek resmen
Bu muydu sevgi, kaçmak mıydı?
Nolur biri bana geçer desin ya, iyi ki bitirmişim diyeceksin desin :KK43:
Geldi mi cevap? Daha iyi misiniz?

Geldi mi cevap? Daha iyi misiniz?

Gelmedi henüz görmedi
Ama çok iyi şeyler beklemiyorum
Ben yine de son sözümü hazırlıyorum şu an yüz yüze bir daha görüşememe ihtimaline karşı
Bi cevap gelse dese ki görüşmeyelim/daha çok zaman istiyorum bu ikisinden biri gelecek büyük ihtimalle
İlki kolay yapılacak şey belli yola devam etmek
Ama daha çok zaman istemek konusunda nasıl tepki vericem bilemiyorum, bıktım artık

Gelmedi henüz görmedi
Ama çok iyi şeyler beklemiyorum
Ben yine de son sözümü hazırlıyorum şu an yüz yüze bir daha görüşememe ihtimaline karşı
Bi cevap gelse dese ki görüşmeyelim/daha çok zaman istiyorum bu ikisinden biri gelecek büyük ihtimalle
İlki kolay yapılacak şey belli yola devam etmek
Ama daha çok zaman istemek konusunda nasıl tepki vericem bilemiyorum, bıktım artık
Net olmayan sey sizi daha cok yoruyor ise o yolu kaparsınız. Yani zaman isterse. Kendinizi üzmeyin, bazen bazı seylerin bitmesi gerekir. Akısına bırakmak lazım. Kaldı ki kurtarakamayacak bir durumda da değilsiniz. Bence siz sakin kalıp ne istediğinize karar verin. Karsınuzdaki insanın reaksiyonundan ziyade kendi istekleriniz önemli. Kafanız karısık gbi hissettiğim için öyle söyledim.

Hem de 4 dakika önce açmışsın.
Aynı anda açmışız.
Bu kadar olur.
Ben özgürlüğümü istiyorum geri
Tekrar rüzgar yüzüme vursun ve hiçbir sorumluluk hissetmeyeyim gönlüm ferah olsun istiyorum
O hissi çok özledim...

Ps. Şimdi baktım ama adam seni aldatmış canım ya ona rağmen de mi gidemezsin bundan?
Ama sen eski konularında
Psikopatlara yakın olduğunu yazdın.
Merak ediyorum, ne zaman özgürdün ki?
Kaç ilişki arasında, kaç ay özgürlüğü tattın?
Sen bağımlı olmak istiyorsun, bir asker ruhu var sanki, itaati ve kaba konuşmayı daha samimi buluyorsun.
Öyle okunuyor buradan

Net olmayan sey sizi daha cok yoruyor ise o yolu kaparsınız. Yani zaman isterse. Kendinizi üzmeyin, bazen bazı seylerin bitmesi gerekir. Akısına bırakmak lazım. Kaldı ki kurtarakamayacak bir durumda da değilsiniz. Bence siz sakin kalıp ne istediğinize karar verin. Karsınuzdaki insanın reaksiyonundan ziyade kendi istekleriniz önemli. Kafanız karısık gbi hissettiğim için öyle söyledim.

Herkes böyle diyor, yani sen ne istediğine karar ver diyorlar
Benim istediğim belli seviyorum, atağa geçsin, kal desin istiyorum
Demiyor
Belki de bu da bi' cevap aslında
Ben artık istesem ne yazar ki bu saatten sonra
Ama sanırım bunları söylicem ona
Eğer yüz yüze görüşmezse bi ses kaydı yapıcam bu benim burada kalmam için yeterli değil diyeceğim...
Hayatımın 2 yılını buraya bağlayamam emin olmayan biri için acı çekerim
Şurada 2 ayım kaldı, kontrat var diye kaçamıyorum
Kaçmak çok istedim geçen hafta onun olmadığı bi yerde olmak istedim
Ama yapamıyorum
İşte bunun 2 yıl olanını düşündükçe ödüm kopuyor
Ha bi de kal dese 3 ay sonra fikir değiştirmeyeceği ne malum
Şimdiden sarsılıyor böyle

Ama sen eski konularında
Psikopatlara yakın olduğunu yazdın.
Merak ediyorum, ne zaman özgürdün ki?
Kaç ilişki arasında, kaç ay özgürlüğü tattın?
Sen bağımlı olmak istiyorsun, bir asker ruhu var sanki, itaati ve kaba konuşmayı daha samimi buluyorsun.
Öyle okunuyor buradan

Yalnızken özgürüm aslında
Hiçbir sorumluluğu yok, öyle mi böyle mi olacak tasası yok
İşte bu adam psikopat değil, iyi bir insan
Ama yine olmuyor

Herkes böyle diyor, yani sen ne istediğine karar ver diyorlar
Benim istediğim belli seviyorum, atağa geçsin, kal desin istiyorum
Demiyor
Belki de bu da bi' cevap aslında
Ben artık istesem ne yazar ki bu saatten sonra
Ama sanırım bunları söylicem ona
Eğer yüz yüze görüşmezse bi ses kaydı yapıcam bu benim burada kalmam için yeterli değil diyeceğim...
Hayatımın 2 yılını buraya bağlayamam emin olmayan biri için acı çekerim
Şurada 2 ayım kaldı, kontrat var diye kaçamıyorum
Kaçmak çok istedim geçen hafta onun olmadığı bi yerde olmak istedim
Ama yapamıyorum
İşte bunun 2 yıl olanını düşündükçe ödüm kopuyor
Ha bi de kal dese 3 ay sonra fikir değiştirmeyeceği ne malum
Şimdiden sarsılıyor böyle
Peki onu sarsan siz olabilir misiniz? Farklı acılardan bakmak için söledim bunu. Bir de kal desin diyorsunuz ya adam bence kalacagınızı düşünüyordu zaten. Sorun görmüyor olabilirdi yakın zamana kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X