Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

İtiraf etmeliyimki şu bohça işi olmasaydı bayağı yemiştim bohçadan sonra dedim fake

Aynı kişilerse kendini gram ilerletememiş, değillerse de bilemiyorum yazık ne diyim.
acınacak haldeler maalesef.yaşamak isteyipte yaşayamadıklarını hayal kurup yazıyorlar buraya.her yalanında patladığı bi nokta var.buda patladı.Allah acil şifalar versin

Sırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b

Hasta mısın sen ya bağladık mı seni buraya atılmak için yaptım diyorsun mantık aramayın demişsin yok çünkü sende böyle şeyleri yapmak içinde belli bir zeka kapasitesi gerekiyor

Hasta mısın sen ya bağladık mı seni buraya atılmak için yaptım diyorsun mantık aramayın demişsin yok çünkü sende böyle şeyleri yapmak içinde belli bir zeka kapasitesi gerekiyor
ay sinirlerim bozuldu.yazdığı mesajlara bakıyorumda resmen keklemiş bizi.kv geldi üstüme yürüdü babam evden kovdu ben şok oldum yazıklar olsun! yazmış mesela.bu nasıl senaryo bunlar nasıl cümleler yahu.harcanmamalı senarist olmalı.konu sahibi huhuuuuu sana iş buldum kızzz

İlk cümleden kendini ele veriyor zaten. "Kızlar ağlamaktan evi su bastı" ne be, sağlam senaryoyla, akıcı hikayelerle gelin lütfen. Bi konu vardı zengin patronun p.ç oğlu tarafından tecavüze uğrayan hanım kızımızın dramı hani, o bile daha iyiydi yeşilçam tadında filan.

atılmakla niye uğraşıyorsun ki. çıkış yap sağ üstten bitti gitti. kafa o kadar basmıyor herhalde

Ben başlangıcta güldüm canım evi su bastı ağlamaktan demiş ya bazıları da dalga geçmş falan bunlar o tarafa giderken biz K.K olarak dönüyorduk artık kurguda beğenmiyoruz birde atılmak için yaptım diyor yaa

Hayatımdan 20 saniyemi çaldın.

1.Böyle ağır şakalar erkeklere yapılmaz bunu öğrenmelisiniz.2. kocanızı çok iyi tanıyıp,ağzınızdan çıkan kelımelere ve davranışlarınıza dikkat etmeliydiniz. 3.bu adam sizin şaka yapıp yapmadığını da anlamalıydı. Eğer sizi Hakıkaten tanıyor ve güveniyorsa aldırmamalıydı bile söylediğine.! bu yüzden de kesinlikle boşanılmaz. Saçmalığın daniskası ya. Adamlar için de böyle lşeyler ağırdır tabiki. Adam da hakllı Valla. bi an şok olmuıştur. Zaten işgillenmiş kıskançlığından..

Ben de ne hazırmışım keklenmeye yahu! Buraların acemisi olmak böyle bişey galiba. Herkes konunun fakeliğine yorum yapıyor, ben ilk mesaja. Asıl bana bravo.

Keşke okusaydım da yazsaydım bütün sayfaları. Size çok pis hakaret ederdim de. Benım atılmak gibi bir gayem olmadığından DEĞMEZ!

Konu sahibi senin baska isin gucun yokmu yani sizin tipinizdeki tarzinizdaki kizlar bos yasiyor belliki ! basina bir gun gercekten gelirse boyle bir olay o zmn gorusuruz seninle dalgani gec bakalim

Son düzenleme:
İnanmıyorum yaaa ne gerek var böyle şeylere,arkadaş çevren yokmu, yalnızlıktan böyle birşey yaptığını düşünüyorum yada kocanın ilgisizliğinden.

Bencede adamin yuzune karsi o sekilde konusman iyi olmamis hakliyken haksiz duruma dusmussun bence zamana birakin duzelir insallah oda pisman olur yaptigina

Okurken yuh ya noluyoooo dedim bu ne hız ! yemek yediğiniz yerden baba evine geçişiniz o kadar hızlı ve anlamsız olmuş ki üstelik boşanmayı düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…