- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
acınacak haldeler maalesef.yaşamak isteyipte yaşayamadıklarını hayal kurup yazıyorlar buraya.her yalanında patladığı bi nokta var.buda patladı.Allah acil şifalar versinAynı kişilerse kendini gram ilerletememiş, değillerse de bilemiyorum yazık ne diyim.
Sırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b
ay sinirlerim bozuldu.yazdığı mesajlara bakıyorumda resmen keklemiş bizi.kv geldi üstüme yürüdü babam evden kovdu ben şok oldum yazıklar olsun! yazmış mesela.bu nasıl senaryo bunlar nasıl cümleler yahu.harcanmamalı senarist olmalı.konu sahibi huhuuuuu sana iş buldum kızzzHasta mısın sen ya bağladık mı seni buraya atılmak için yaptım diyorsunmantık aramayın demişsin yok çünkü sende böyle şeyleri yapmak içinde belli bir zeka kapasitesi gerekiyor
Arkadaş beynini yemiş.Hasta mısın sen ya bağladık mı seni buraya atılmak için yaptım diyorsunmantık aramayın demişsin yok çünkü sende böyle şeyleri yapmak içinde belli bir zeka kapasitesi gerekiyor
ay sinirlerim bozuldu.yazdığı mesajlara bakıyorumda resmen keklemiş bizi.kv geldi üstüme yürüdü babam evden kovdu ben şok oldum yazıklar olsun! yazmış mesela.bu nasıl senaryo bunlar nasıl cümleler yahu.harcanmamalı senarist olmalı.konu sahibi huhuuuuu sana iş buldum kızzz
Kızlar ağlamktn evi su bastı. Yni üye oldum tvsye alablmek için.
Perşmbe günü eşimle yemeğe çıktık. Yemeği güzelce yerkn eşim birden garsonu çağırdı ve hesabı ödedi. Ben ne oluyoruz dmeden kolumu sıkarak beni arabaya soktu. Bir adamın bana sürekli baktğını söyleyip bana 'neden sana bakıp duruyordu' diye arabanın içinde bagırdı. Adamla aramda bir şey olduğunu ima etmeye çalıştı. Ben de dayanamayıp -sırf onu kızdırmak için- 'Evet ilişkimiz var şimdi öğrendin' diye bağırdım. Ve bana tokat attı. Tokattan sonra kimseyle ilişkm olmadığını anlaatmaya çalıştım ama beni dinlemedi.
Eve geldk. Eşim beni kanepeye itti ve babamı aradı. Babama ' al or.spu kızını' diye bagırdı. 10 dk snra babam ve erkek kaardeşim bize geldi. Kardeşim kapıdan içeri girer girmz eşime yumruk attı. Eşim de ona vurdu ve kavga ettiler. Babam ayıramayınca komşulardan yardım istedi. Zar zor ayrdılar. Ben korkudn donup kaldım ve ağlayarak olanları izledim. Şu an babamın evindeyim. Boşanmayı düşünyorum ama eşimş çok seviyorum.
Ne yapmalıyım yardım edinnn
Arkadaşlar yalan habermiş arkadaş rüyasını anlatmış :)Okurken yuh ya noluyoooo dedim bu ne hız ! yemek yediğiniz yerden baba evine geçişiniz o kadar hızlı ve anlamsız olmuş ki üstelik boşanmayı düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?