Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

Komu gerçek değil farzedelim, yok mu böyle tipler ; dolu.
Hele kızın anne babasını çağırıp " alın şunu" diyen o kadar çok kendini adam sanan adamcıklar var ki ve en üzücüsü de tüm bunların yanında" ayrılmak istemiyorum" diyen kadınların var oluşu.

Konu baştan sona ve hatta devamı saçmalıklarla dolu buna inananlara şaşıyorum şuan

Ya o kadar tutarsız ki herşey, bir kere eşin madem aldattığını düşünüyor neden hala boşanmacağım diyor. Madem boşanmıyor neden bohça getiriyor. O bohçanın ne işi var hala 3 yıldır.

Ayrıca babana al or.spu kızını diyor, sende bi soğuma bi tiksinme yok mu? Hala seviyorum diyorsun. tamam sev ama az ağırdan al.

Biri var BDV de sürekli sessiz harfleri yazmadan (tarzı bu) konu açıyor....

Gel al oruspu kızını ne demek yenilir yutulur bir kelime degil ne askı ne sevgisinden bahsediyorsun arkadaşım sen esin senin hakkında bunu soyledikten sonra hala o adamı sevebiliyormusun yemişim aşkını sevgisini bir insan esi icin namusu icin böyle bir kelime kullanabilirmi yaa yenilir yutulur bir keline degil sahsen ben o kelimenin üstüne asla barışmazdım aksine ayrılmak icin elimden gelen herseyi yapardım pessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…