Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

Sırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b

Sırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b

Bilinç altınızda bunlar varsa pek mutlu bir hayatınız yoktur herhalde.

Bilinç altınızda bunlar varsa pek mutlu bir hayatınız yoktur herhalde.
canım biri daha vardı buna benzer bi konu açılmıştı sonrada rüyamı anlattım demişti.hatırlayamıyorum ama kimdi.bi düşün hatırlarsın belki.bu kişide o kişi mi acaba

canım biri daha vardı buna benzer bi konu açılmıştı sonrada rüyamı anlattım demişti.hatırlayamıyorum ama kimdi.bi düşün hatırlarsın belki.bu kişide o kişi mi acaba

ağabey kardeşle aynı anda beraber olan vardı o muydu ki Önce kardeş sonra ağabey sonra tekrar kardeş vs.

Arkadaşlar rüyamı yorumladığınız için teşekkürler.

Hicbirsey yazmadan konuyu takip ediyordum basindan beri fake kokuyordu uyanan arkadaslar fake oldugunu yazdigi icin oburlerinden bir ton firca yedi yok senelerin uyesi mi olmalı ,yok niye oyle diyorsunuz diye var ki bildikleri diyorlar onca yazı yazdınız konu sahibi dalga gecti sonunda hepinizle pusuda bekliyordum hahahahahaha kb konu sagibinin yaptigi dogru degil ama inatla inanmak isteyenler vardi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...orum-pismanliktan.788584/page-7#post-38947278

evet gerçekten oymuş beynim gereksiz ayrıntı çöplüğü resmen

Teşekkür ederim kötü rüyamı yorumladığınız için:) anaaaa Allah korusun.buraların yabancısıydım. Iyi yorumlayan Allah'tan korkan iyi insanların ellerinden öpüyorum. Iyi geceler.

Keşke biraz zekice kurgu yapsaydın, (ama bunun içinde bir zeka gerek ve o sende yok) belki o zaman hepimiz yerdik. Battıkça battın. Sonunu zaten söylemeyeceğim banlanmak istemiyorum.
Burada insanlar dertlerini anlatıyor biz birlikte üzülüyoruz hiç tanımadığımız insanlar için, destek oluyoruz. Senin gibi hasta ruhlu insanlar yüzünden belki gerçekten desteğe ihtiyacı olanlara da inanmıyoruz. Git bir an önce tedavi ol hastasın sen hasta.

işte bu konu.helal valla buldun bence bu kişiyle o aynı kişi.başlığa bak büyük kavga tavsiye verin!rüyamı yorumlayın desene madem be akıllı.rüyanı yorumluyorum hazır ol totiş açıkta kalmış

Aynı kişilerse kendini gram ilerletememiş, değillerse de bilemiyorum yazık ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…