Arkadaşlar rüyamı yorumladığınız için teşekkürler.
Atılmak istiyorsan,niye üye oluyorsun? Hasta mısın arkadaşım amacın nedir bu kadar insanın vaktini çalıyorsun?Sırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b
atın beni denizlereee yalan dünya size kalsınnnAtın beni siteden lütfen.
Benimde o şarkı geldi aklımaatın beni denizlereee yalan dünya size kalsınnn
Sırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b
canım biri daha vardı buna benzer bi konu açılmıştı sonrada rüyamı anlattım demişti.hatırlayamıyorum ama kimdi.bi düşün hatırlarsın belki.bu kişide o kişi mi acabaBilinç altınızda bunlar varsa pek mutlu bir hayatınız yoktur herhalde.
canım biri daha vardı buna benzer bi konu açılmıştı sonrada rüyamı anlattım demişti.hatırlayamıyorum ama kimdi.bi düşün hatırlarsın belki.bu kişide o kişi mi acaba
Uuu beybi devreler fena yanmış. Seni üç kere atıp iki kere tutmuslarSırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b
Arkadaşlar rüyamı yorumladığınız için teşekkürler.
Aslında her şey rüyaymış... diyosun.Arkadaşlar rüyamı yorumladığınız için teşekkürler.
ha evet evetağabey kardeşle aynı anda beraber olan vardı o muydu kiÖnce kardeş sonra ağabey sonra tekrar kardeş vs.
Niye siteyi üstüne kilitlemişiz gibi davranıyon? Kalk kendin çık!Atın beni siteden lütfen.
canım biri daha vardı buna benzer bi konu açılmıştı sonrada rüyamı anlattım demişti.hatırlayamıyorum ama kimdi.bi düşün hatırlarsın belki.bu kişide o kişi mi acaba
Teşekkür ederim kötü rüyamı yorumladığınız için:) anaaaa Allah korusun.buraların yabancısıydım. Iyi yorumlayan Allah'tan korkan iyi insanların ellerinden öpüyorum. Iyi geceler.
işte bu konu.helal valla buldunhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...orum-pismanliktan.788584/page-7#post-38947278
evet gerçekten oymuş beynim gereksiz ayrıntı çöplüğü resmen
Teşekkür ederim kötü rüyamı yorumladığınız için:) anaaaa Allah korusun.buraların yabancısıydım. Iyi yorumlayan Allah'tan korkan iyi insanların ellerinden öpüyorum. Iyi geceler.
işte bu konu.helal valla buldunbence bu kişiyle o aynı kişi.başlığa bak büyük kavga tavsiye verin!rüyamı yorumlayın desene madem be akıllı.rüyanı yorumluyorum hazır ol totiş açıkta kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?