Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

konu sahibi eşin o kadar sinirliyken adamı sakinleştirmek yerine neden evet seni aldatıyorum dedin . çok cesurmuşsun ve de hatalısın söylediklerini her erkek kaldıramaz .

Namusuna laf eden adamı ne sevmesi
Ettiği lafın yenilir yutulur tarafı yok
Bir de babana söylemiş
Arkama bile bakmam bu lafın üstüne

Senin kocan manyağın önde gideni.Paranoyak ya kızım kurtulduğuna sevin ve git dava aç hakaret etmek ne demekmiş görsün o babanlara rahatlıkla söylüyor ya hani..
Bir alsın boyunun ölçüsünü.Sende de suç şakanın sırası sanki..Numune adam.

Eşinde anormallik var benim eşim olsa gözünü kırpmadan bakanın gözünü kapatırdı bir şekilde.Bu arada benim eşimde kıskançtır ama bana ağzını açmaz çünkü beni bilir

Adam olup o adama neden niye bakiyorsun diye sormamis acaba?
Karısına tokat atan bi serefsize adam demekte ayri bi ironi!

Arada sevgi yokki. Olay kiskanclik degil guven. Hala ogrenemediniz sevmek guvenmektir.

Kusura bakmada senin onurun gururn yok mu sen esini severken
1. Babana cekinmeden senin icin o demesine
2. Biri bakti die aranizda bisiler olabilecegini dusuncek kadar guvensizligine takilmadin mi takilmadiysan sana mustahak sinirim bozuldu

ne ayarsiz agziniz varmis, bosanin adami katil etmeden.
herkes evlenmek zorundami?
belliki beceremiyorsunuz.

Aglamaktan evimi su basti komikligiyle baslayan konu öyle bir ilerledi ki sonunda kocam kalasnikofla mahalleyi taradi yazacaksin sandim

Bu arada cidden bu kocalar, karisina biri baktiginda niye bakana degil de gucunun yettigi karisina atarlanir? Yiyosa git herife de ne bakiyosun diye, yemiyosa gormezden gel karinin suçu ne

Kocan hic normal degil ..

Seninde soyledigin laf degilmis ama yinede seni o sekilde dovmesi kufur etmesi .
Babana haber vermesi yapilmasi gereken en son sey olmaliydi.

Son bir aydir boyledir diyosun , acaba kendisi son bir aydir bir haltlarmi karistiriyo..

Ben gerçekten bazı yorum yapanlardan fazlası ile sıkıldım. Hayır karşı tarafta ki kendisi gibi direk sahte direk fake yeter ya hu. İlla yılların kullanıcısımı olması lazım buraya konu açmak için inanmıyorsunuz diyelim dalga geçmek neden içine ediyorsunuz ya konunun biraz saygılı olun ya

Konu sahibi seninde yaptığın iş değil hani kusura bakma ama neden öyle dedin ki.
Kocanda adam değilmiş neden karıma bakıyorsun demememiş
şunuda söyliyim kocan seni aldatıyor veya aldatmış olabilir
Aynı eniştemin belirtileri oda ablamı aldatmıış
ve sürekli ablamdan şüphe eder hale gelmişti
artık ayrılmak için mi yaptı yoksa
kendi yaptığı için herkesi kendi gibimi sandı hiç bilmyoruz

Çeyizini mi nasıl yani tamamını mı ne zaman oldu bu olay ne zaman toplayıp getirmişler

Galiba hersey cok hizli gelistiki sen olaylari idrak edemedin hala.
Neler yazdigini bi kendinde okurmusun beyninde tekrar canlandirarak.
Korkunc seyler olmus.
Sen nasil seversin bu adami hala

böyle aşırı kıskanç olanlardan korkmak lazım. bilinçaltılarında aldatma dürtüsünü böyle bastırıyorlar çünkü. (ben demiyorum psikolog diyor)

Arkadaşım sen hasta mısın? Adam sinirden seni kolundan tutup eve getiriyor sen evet bilmem kimle ilişkimiz var diyorsun. Eşin babanı arayıp adamın kızına or.... diyor. Erkek kardeşinde bodoslama dalmış. Bu nasıl bir iş ya? Sen hatalısın kusura bakma.

Madem seviyorsun eşine bir mesaj at, tabi ki de ciddi değildim, boşanmak istemiyorum de ve bekle. Oda seni seviyorsa önü sonu dönecektir. Ama sabırlı ol. Saçma sapan bir şey yapma yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…