Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

Bence de...

Kızgın boğaya kırmızı pelerin sallamış resmen.

oha keke neler olmuş orada herkes birbirine dalmış.kızım sen neymişsin öyle.ama sen eşini tanımıyor musun beya? kıskanç belli ki birde öyle cevap vermiş adamın bildiğin şah damarına basmış.

Sana orospu desin. Aileni çağırıp rezil etsin.. Kafanda Sorunmu var ? Neyin kafasını yaşıyorsun.. Kardeşine vurmuş üstelik?

çok mu seviyorsun adam şizofren anlattığına göre barışıp dayak yemeye devam o vakit

bu neyaa adam baktı diye nerelere gelmiş mevzu yuhhh artık sokağa çıkmıyalım ozaman zırvalamış adam resmen,
hadi kızdı yemekten kaltınızda rahatsız oldum oyüzden kalktık evde devam edelim desin,
evet siz ağır konuşmuşsunuz ama etkiye tepki vermişsiniz bu gayet normal bence,
eşim bana imalı konuşunca ben zıvanadan çıkıyorum, manyakça konuşuyorum, ağzını topla doğru konuş diyor e sen söyletiyorsun diyorum zor da olsa dişini sıkıp susuyor. yok adam zaten bana bi tokat atsa ben 2,80 yapışırım yarı yarıya fark var, ne halt yiceksem artis artis atarlanıyorum bide deli cesareti, ama suçlamasın beni yok yere sonucu düşünmeden çıldırıyorum
ayy bide o...pu lafı var offff çok fena , öfke kontrol sorunu var galiba, hemde babana söylemiş,
walla eşinin amacı sanki üzüm yemek değil bağcıyı dövmekmiş sanki.
kardeşinde ateşe benzin döküp vermiş coşkuyu maaşallah,

bence bekle sana ve ailene karşı kendini affettirmeye çalışsın, yapmazsa sonra boşanma mevzusuna girersin
tabi diğer huylarını bilmeden sadece bu olayla ilgili söylüyorum

ee kıskanmış adam ne dıye damarına basarsan....

nedenmiş? Belki bugünler için sakladıkları yedek bir bohça vardır?
Son mesajımda da belirttim ya zaten adet yerini bulsun diye zor günler için hazır bohça saklamışlardır. Aklıma gelmişken bende bi bohça hazırlim de dursun kenarda hatta bi tanede yedek hazırlim ne olur ne olmaz

yazınca kızıyorlar da konu kesinlikle fake.
bir kere en başta hiç bir kadın kocası ona adam sana bakıyor dediğinde, evet bakar ilişkimiz vardı sen de öğrenmiş oldun demez. ben burda koptum zaten..
ikincisi bohça getirmek nedir ya :) evlendikten sonra bohça atan asla olmaz. bir kere o bohça saklanmaz.

benım bıldıgım takılar verılır ne bohcası

3 yıllık evlilikten sonra, o kimdi niye sana baktı? deyip tokatladıktan sonra, aileni de arayıp gelin alın demesi (üstelik 3 yıllık eşine söylenmeyecek bir hitapla) bu kocanın normal olmadığını gösterir... sana saygısı olmayan kişinin zaten sevgisi olmaz. bu olanlara rağmen senin de seviyorum demen beni pek şaşırttı doğrusu...bir kere sana olan saygısı yok kuzum... sen yolları tez zamanda ayır....

Eşinin ailesi gelmiş bohçasını getirmiş bohça mı kalır 3 yıla sanki nişanlılar
dünden razıymış esınn aılesıde

neden yapıcı olmazda yıkıcı olurlarsa....

olur ya ınce düşünmeyen ınsan toplulukları cok şaşmamak gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…