Aynen valla ufak bi sey demeye korkar oldum birini kinadim bi baktim ayni rolde bas kahraman benim suan ki sevgilimile hayatta olmazz drdim ama olduu. Hic sevmedigim bi insan vardi ben bunla hic anlasamam gicgin teki dedim sap dondu kesere dondu ben bu insanla cok samimi arkadas oldum o zamanki arkadaslarimla aram acildi. Hayattaa gitmem hayatta yapmam dedihim her seyi yapti cok pismanimValla ben yapmam dediğim kınadığım her şeyi yaşadım. Asla okumam dediğim bölümü yazdım asla sevmem dediğim, hor gördüğüm memleketten birini sevdim evlenicem belki, cebinden bi insan nası telefonu çaldırır hiç mi dikkat etmiyo hissetmiyo dedim daha 2 hafta olmadı telefonum çalındı cebimden... daha ne sayayım. Artık ağzımı açarken korkuyorum başıma geliyo çünkü.
Hayatin gidisi keske bu verdiginiz ironik cevap gibi olsa ama gerceklerin oldugu bi dunyadayiz maalesef biraz farkindaligin farkinda olabilsek keske ..Fakirlik en güzeli ne o öyle zengin zengin pehhay büyük konuştum başıma gelmese bari şimdi durup dururken zengin olicim
soylemediginiz halde yasadiniz demek . Demek ki dusunmemekte gerekiyormuşKimseye dillendirmedigim ama icimden asla yapmam dedigim bisey geldi başıma.
Büyuk lokma ye buyük söz söyleme diye boşuna dememiş atalarimiz (tam hatırlaylamadım ama boyleydi galiba atasözü)
Aynen valla ufak bi sey demeye korkar oldum birini kinadim bi baktim ayni rolde bas kahraman benim suan ki sevgilimile hayatta olmazz drdim ama olduu. Hic sevmedigim bi insan vardi ben bunla hic anlasamam gicgin teki dedim sap dondu kesere dondu ben bu insanla cok samimi arkadas oldum o zamanki arkadaslarimla aram acildi. Hayattaa gitmem hayatta yapmam dedihim her seyi yapti cok pismanim[/QUOTE
ilgincmis bu cidden :)Benim de kınadığım degil de üzüldüğüm şeyler başıma geliyor. Atıyorum arkadaşımın çocuğu bi hastalığa yakalanmış diye üzülüyorum peşine aynı hastalık oğlumda çıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?