Buyuk konusmak

Bunu yillar evvel annemde gordum.

Kardesim bebekti. Kuzenim vardi 4-5 yaslarda. Yengeme derdi ne bicim cocuk yetistiriyorsunuz. Nekadar aksiler. Hic disiplin yok. Bakin benim cocuklarim nekadar akili. Annesi disiplini demisti.

Suan bebek olan kardesim. Hareketleri oyle tuaf oyle abnormal. Oyle aksi.
Kinadigi basina geldi ..

Ne zaman bir şey hakkında büyük konuşup ayy yapmam katlanmam istemem dediysem yaptım bir çoğunu da seve seve hatta

Atalarimiz ne demisss... buyuk lokma ye ama buyuk soz soylemee...
Benimde cok buyuk konusmuklarim oldu...

Mesela evlenmem dedim evlendim...1 hafta sonra bir yil olacak...

Ilk baslarda nisanliyken belli bi sure cocuk istemiyorum diye tutturdum..simdi ise cocugumun olmasi icin tedavi goruyorummm...(ins hayirlisiyla olur)

Ve buna benzer bircok sey belkide...

Yani kisaca buyuk lokma yeee ama buyuk soz sakin ha etme....

İki ay kadar önce düz yolda yürürken ayağını kırıp ameliyatlık olan uzaktan tanıdığım için ne sakarmış öyle düz yolda da ayak kırılır mı demem ve bir hafta önce dümdüz yolda yürürken birden kendimi yerde bulmam..Ayağımın iki yerinden kırılmış olması..
Üç hafta kadar önce telefonunu yere düşürüp ekranını kıran akrabama 'Allah Allah nası düşürdün ki öyle çok mu yüksekten düştü koruyucu camla kırıldı.Ben çok düşürdüm hiçbir şey olmadı'demem ve akabinde bu düşüşüm esnasında telefonumun ekranının tuzbuz olması..
Daha da kimseyi kınamam ben dersimi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…