Buyuk konusmamak gerekmis dayak yiyip oturdum

Zorzamanlarimdayalnizim

Mutluluk; sende kimsin ?
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
30
15
3
Evet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Cocugumu alip cikmaya calistigimda ise bicak cekmisti eger ki durmasaydim gercekten belkide televizyona haberim cikacakti..... o dayagin aksami basim zonkluyordu resmen siddetin etkisinden ve hep kustum hic boyle olmamistim.. siddet izinin fotograflarini cekmistim herkese gostercektim ki telefonu kirmaya kalkti ve sildi
O kadar sindiremiyorum ki o kadar bastiramiyorum ki ve hic mi hic kimseye anlatamiyorum....
Siz siz olun siddet karsisinda benim gibi susup pusmayin benim gibi bir sebebiniz olmadigi taktirde...
Sadece icimi dokmek istedim..
Ozur dilerim herkesten kotu bir ornek olduysam.

aynen burda konu acacagına gıt darbe raporu al. yok bebegını alırmışmış kacırmışmış mışmışta mışmış. hic birşey yapamaz boş konuşmaktan başka. darp raporu al. polise şıkayet et. aielnın yanına git

Böyle dövülüp doğmamış bebeğiyle çocuğuyla tehdit edilen kadın da çok bunu diyeyim öncelikle.Dün burda açılan konu sizin bunu açmanıza sebep olmuş. Herkesin başına gelecek değil hayat bu tamam da böyle konuların açılması saçma gelmeye başladı artık.

Tesekkur ederim evet ertesi gun gitmeyi dusundum ama giderim diye evden cikmadi ise bile gitmedi.. sonrasinda kendini affettirme kendimi kaybettim cabalari

Seni çok iyi anlıyorum.
O an akıllıca davranmışsın hatta.
Ben de aynısını yapmıştım, kendisi benden uzaklaşana kadar sesimi çıkarmadım.
Sonra araya ailemi sokmuştum
Aynısını düşün lütfen.
Arkanda birisi olursa bir şey yapamaz

asla tahmin edemeyecegimiz biriisyle evlenip birde baba yapmak en buyuk hataniz olmus ne diyim.
siddet zaten birgun gelecekmis ogunde gelmis catmis...

Keske korkusu olsa birilerindende soylesem birilerine. Bilmiyorum demezlermi ned3n bu kadar gun bekledin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…