- 22 Ağustos 2016
- 30
- 15
- 3
- Konu Sahibi Zorzamanlarimdayalnizim
-
Olay olali zaman gecti ... sadece icimi dokmek istedimSon kamu spotuda bu.
Gidip bi darp raporu alsaniza hanimefendi boyle bi durumda
Sindiremedigimden belki yazar rahatlarim diye dusundum..Ne diyebilirim ki cok uzuldumm..
Tesekkur ederim evet ertesi gun gitmeyi dusundum ama giderim diye evden cikmadi ise bile gitmedi.. sonrasinda kendini affettirme kendimi kaybettim cabalariO an evet belki gitmemekle iyi yaptin
Bicak cekmis
Ama sonrasinda bebegini alip gidebilirdin.
Niye tek basinaymis caresizmis gibi
Hissediyorsun
Ailenle paylassaydin bari.
Hic birsey denemeden caba gostermeden
Kurtulamazsin ki zaten.
Cok gecmis olsun cok uzgunum.
Sadece onun dayagina karsilik verebildim. Ve sonrasinda maalesf ki oylece kaldim.Hiç bişe yapmadınız mı?
Tesekkur ederm ailem var evt ama anlatamamElleri kırılsın, bunlar insan degil mahlukat.Aileniz varsa anlatın, gücü anca çaresiz kadınlara yeter böylelerinin.Allah yardımcınız olsun.
Evet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Cocugumu alip cikmaya calistigimda ise bicak cekmisti eger ki durmasaydim gercekten belkide televizyona haberim cikacakti..... o dayagin aksami basim zonkluyordu resmen siddetin etkisinden ve hep kustum hic boyle olmamistim.. siddet izinin fotograflarini cekmistim herkese gostercektim ki telefonu kirmaya kalkti ve sildi
O kadar sindiremiyorum ki o kadar bastiramiyorum ki ve hic mi hic kimseye anlatamiyorum....
Siz siz olun siddet karsisinda benim gibi susup pusmayin benim gibi bir sebebiniz olmadigi taktirde...
Sadece icimi dokmek istedim..
Ozur dilerim herkesten kotu bir ornek olduysam.
Keske korkusu olsa birilerindende soylesem birilerine. Bilmiyorum demezlermi ned3n bu kadar gun bekledin diyeSeni çok iyi anlıyorum.
O an akıllıca davranmışsın hatta.
Ben de aynısını yapmıştım, kendisi benden uzaklaşana kadar sesimi çıkarmadım.
Sonra araya ailemi sokmuştum
Aynısını düşün lütfen.
Arkanda birisi olursa bir şey yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?