- 22 Ağustos 2016
- 30
- 15
- 3
- Konu Sahibi Zorzamanlarimdayalnizim
-
Ertesi gun de cikmadi evden hic ve sonrasinda ben gidemedim oglumu alip birsey yapar diyedayaktan sonra midenizin bulanması travma geçirdiğinizi gösterebilir hanımefendi
o an çıkamadınız ama sonra keşke kandırıp çıksaydınız
Tehidtler sizi korkutup sindirmek yerine daha kararlı hale getirmelıydıEvet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Cocugumu alip cikmaya calistigimda ise bicak cekmisti eger ki durmasaydim gercekten belkide televizyona haberim cikacakti..... o dayagin aksami basim zonkluyordu resmen siddetin etkisinden ve hep kustum hic boyle olmamistim.. siddet izinin fotograflarini cekmistim herkese gostercektim ki telefonu kirmaya kalkti ve sildi
O kadar sindiremiyorum ki o kadar bastiramiyorum ki ve hic mi hic kimseye anlatamiyorum....
Siz siz olun siddet karsisinda benim gibi susup pusmayin benim gibi bir sebebiniz olmadigi taktirde...
Sadece icimi dokmek istedim..
Ozur dilerim herkesten kotu bir ornek olduysam.
Gercekten cook uzuldum biz kadinlar neden hep siddete maruz kaliyoruz tehdit ediliyoruz anlamiyorum. Erkeklerin hazimsizligindan cunku terk edilmeyi hazmedemiyorlar.. Hemn tehdite siddete basvuruyorlar. Oysa ki ne kadar acizler... Gucleri kadinlara yetiyor kadinlar ne yapabilirki gucumuz ne kadar bizim... Yazik o adamlara..Sindiremedigimden belki yazar rahatlarim diye dusundum..
Evet maalesefkiasla tahmin edemeyecegimiz biriisyle evlenip birde baba yapmak en buyuk hataniz olmus ne diyim.
siddet zaten birgun gelecekmis ogunde gelmis catmis...
Keske korkusu olsa birilerindende soylesem birilerine. Bilmiyorum demezlermi ned3n bu kadar gun bekledin diye
Onun siddeti karsisinda bende ona siddet uyguladim ve o dahada sinirlendiGercekten cook uzuldum biz kadinlar neden hep siddete maruz kaliyoruz tehdit ediliyoruz anlamiyorum. Erkeklerin hazimsizligindan cunku terk edilmeyi hazmedemiyorlar.. Hemn tehdite siddete basvuruyorlar. Oysa ki ne kadar acizler... Gucleri kadinlara yetiyor kadinlar ne yapabilirki gucumuz ne kadar bizim... Yazik o adamlara..
Ben kendi caresizligimi gectim sokakta bile kalsam yine durmazdim tek dusuncem ya bebegimi koparirsa bendenHayır demezler
Ve merak etme korkum yok dese de pusar
Aynı şekilde beni ailemi aramakla tehdit ediyordu
Annemin konuşması yetti
Pısırıklaştı birden
Lafta yani onlar, içleri ödlek bu tip heriflerin
Kendini çaresiz görmeyi bırakıp bir anca önce harekete geç lütfen
Eğer devam edersen o zaman çaresiz olacaksın
Sizin adınıza cok üzgünüm.Kararlarınızı kendı saglık ve mutlulugunuzu göz onunde tutarak almalısınız.Sadece onun dayagina karsilik verebildim. Ve sonrasinda maalesf ki oylece kaldim.
Tabikii onlar vuracak kadinlar oturacak.. Ne haddimize!Onun siddeti karsisinda bende ona siddet uyguladim ve o dahada sinirlendi
Ben kendi caresizligimi gectim sokakta bile kalsam yine durmazdim tek dusuncem ya bebegimi koparirsa benden
Haklisiniz size sacma gelmis olabilir ama bunu yasamadan anlayamazsiniz (allah yasatmasin) ben zaten sadece kimseye anlatamadigimi anlatip biraz olsun rahatlamak istedim. Yazip yazmamak okuyup okumamak size kalmis tamamen . Kusura bakmayin.Böyle dövülüp doğmamış bebeğiyle çocuğuyla tehdit edilen kadın da çok bunu diyeyim öncelikle.Dün burda açılan konu sizin bunu açmanıza sebep olmuş. Herkesin başına gelecek değil hayat bu tamam da böyle konuların açılması saçma gelmeye başladı artık.
Tesekkur ederim evet ertesi gun gitmeyi dusundum ama giderim diye evden cikmadi ise bile gitmedi.. sonrasinda kendini affettirme kendimi kaybettim cabalari
Saçma derken üstünden geçip gitmiş dün olsa hadi neyse.Korkutmuş sizi.Allah tekrardan yaşatmasın kimseye de yaşatmasın tabii sindiremiyorsunuz bir siz diğeri dünkü üye boşanmaya bakın. Dünkü üye 8 yıl geçti dedi az buz bir şey mi sizce? Demek ki ne yaparsan yap unutulmuyor.Boşanmak en iyi çözüm böyle adamla evli kalsan ne olacak?Haklisiniz size sacma gelmis olabilir ama bunu yasamadan anlayamazsiniz (allah yasatmasin) ben zaten sadece kimseye anlatamadigimi anlatip biraz olsun rahatlamak istedim. Yazip yazmamak okuyup okumamak size kalmis tamamen . Kusura bakmayin.
Haklisiniz birseyler yapmak istiyorum ama yapamiyorum zaten annemin evindede kardesim var oda siddet yuzunden cocuklariyla beraber ailemin yaninda hangi birimizle ugrasacaklar kiYa bir daha yaparsa ?
Ki yapar ...
Ya bebeğine de zarar verirse ?
Lütfen bir şeyler yap,ailenle konuş..
Şiddet boşanma için en geçerli sebeptir .
Inanip inanmamakta size kalmis. Yorum icin tesekkur ederim fotograf cektim gonderecektim ama fotograf cekerken gordu zaten sonra gelip elimden aldi telefonu. Neyse yinede sagolun zaten sadece icimi dokmek istemistim. Ve dunku konu dediginiz konuyu bilmiyorum bile. Ve lutfen insanlari yanlis yere yargilamayin.Ben inanmadım. Çelişkili olduğunu düşünüyorum.
2 sene boyunca küfür bile etmeyen, melek bir adamın bebeğinizi alıp kaçıracağını nereden biliyorsunuz? Hani o kadar iyi biri ise 2 yıl boyunca, bunu düşündürecek bir şey yapmış olamaz.
Fotoğraf çekiyorsunuz, insanlara göndereceksiniz ki birden ne yapacağınızı anlıyor, telefonu alıyor.
Hadi işe gitmedi ertesi gün, daha kaç gün gitmeyebilir?
Dünkü konu popüler oldu diye açıldığını düşünüyorum.
Zaten dilerim doğru değildir, kimse dayak yemiş olsun istemem; varsın kandırılıyor olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?