Buyuk konusmamak gerekmis dayak yiyip oturdum

Tehidtler sizi korkutup sindirmek yerine daha kararlı hale getirmelıydı
Çok daha fazlasını yapabileceğini görnüşsünüz evde durur sinerseniz daha beterini yapar ailenze haber verin

Sindiremedigimden belki yazar rahatlarim diye dusundum..
Gercekten cook uzuldum biz kadinlar neden hep siddete maruz kaliyoruz tehdit ediliyoruz anlamiyorum. Erkeklerin hazimsizligindan cunku terk edilmeyi hazmedemiyorlar.. Hemn tehdite siddete basvuruyorlar. Oysa ki ne kadar acizler... Gucleri kadinlara yetiyor kadinlar ne yapabilirki gucumuz ne kadar bizim... Yazik o adamlara..

Keske korkusu olsa birilerindende soylesem birilerine. Bilmiyorum demezlermi ned3n bu kadar gun bekledin diye

Hayır demezler
Ve merak etme korkum yok dese de pusar
Aynı şekilde beni ailemi aramakla tehdit ediyordu
Annemin konuşması yetti
Pısırıklaştı birden
Lafta yani onlar, içleri ödlek bu tip heriflerin
Kendini çaresiz görmeyi bırakıp bir anca önce harekete geç lütfen
Eğer devam edersen o zaman çaresiz olacaksın

Onun siddeti karsisinda bende ona siddet uyguladim ve o dahada sinirlendi

Ben kendi caresizligimi gectim sokakta bile kalsam yine durmazdim tek dusuncem ya bebegimi koparirsa benden

Ben kendi caresizligimi gectim sokakta bile kalsam yine durmazdim tek dusuncem ya bebegimi koparirsa benden

Kopartamaz arkadaşım
Boşansanız da o bebek sana verilecek zaten bunu sen de biliyorsun
Sen ailenin evindeyken, yanında onlar varken, kanun varken nasıl kopartacak?
Kendini ikna etmeye çalışıyor gibisin ama bunun sonu gelmeyecek

Haklisiniz size sacma gelmis olabilir ama bunu yasamadan anlayamazsiniz (allah yasatmasin) ben zaten sadece kimseye anlatamadigimi anlatip biraz olsun rahatlamak istedim. Yazip yazmamak okuyup okumamak size kalmis tamamen . Kusura bakmayin.

Tesekkur ederim evet ertesi gun gitmeyi dusundum ama giderim diye evden cikmadi ise bile gitmedi.. sonrasinda kendini affettirme kendimi kaybettim cabalari

Tamam anlamiyor degilim seni
Yasadigin sey korkunc.
Ama tek basina oldugun ve bunu sakladigin
Icin zaten korkutabiliyor seni.
Yalvarmasi falanda zaten korktugundan aslinda.
En azindan ailen bilmeliydi.

Haklisiniz size sacma gelmis olabilir ama bunu yasamadan anlayamazsiniz (allah yasatmasin) ben zaten sadece kimseye anlatamadigimi anlatip biraz olsun rahatlamak istedim. Yazip yazmamak okuyup okumamak size kalmis tamamen . Kusura bakmayin.
Saçma derken üstünden geçip gitmiş dün olsa hadi neyse.Korkutmuş sizi.Allah tekrardan yaşatmasın kimseye de yaşatmasın tabii sindiremiyorsunuz bir siz diğeri dünkü üye boşanmaya bakın. Dünkü üye 8 yıl geçti dedi az buz bir şey mi sizce? Demek ki ne yaparsan yap unutulmuyor.Boşanmak en iyi çözüm böyle adamla evli kalsan ne olacak?

Ya bir daha yaparsa ?
Ki yapar ...
Ya bebeğine de zarar verirse ?
Lütfen bir şeyler yap,ailenle konuş..
Şiddet boşanma için en geçerli sebeptir .

Ya bir daha yaparsa ?
Ki yapar ...
Ya bebeğine de zarar verirse ?
Lütfen bir şeyler yap,ailenle konuş..
Şiddet boşanma için en geçerli sebeptir .
Haklisiniz birseyler yapmak istiyorum ama yapamiyorum zaten annemin evindede kardesim var oda siddet yuzunden cocuklariyla beraber ailemin yaninda hangi birimizle ugrasacaklar ki gercekten caresizim nereye baksam baska sebepler var ve bu yuzden gidemiyorum iste allah kahretsinki

Ya dışardan konuşmak kolay geliyor bize. Bi tanıdığım eşiyle küsüp ailesinin yanına gidip boşanmak istediğini söylemiş. O gün akşam telefon etmiş biri dikkat edin oraya gelir diye . Babası da gelsin oturur konuşuruz insan gibi demiş. Sonra kapı çalmış ve kapıyı açmaları ile kurşun yemeleri bir olmuş. Kadın babası kardeşi hep öldüler annenin de kolu gitti sanırım. Ve ailenin diğer üyelerindeki psikolojiyi düşünün. Bişey yapamaz dediğimiz bir çok insan kendi çocuğuna dahi herşeyi yapabiliyor. Maalesef cezalarımizin suçlular üzerinde en ufak etkisi yok. Bahsettiğim insan 15 sene sonra çıktı

Ben inanmadım. Çelişkili olduğunu düşünüyorum.
2 sene boyunca küfür bile etmeyen, melek bir adamın bebeğinizi alıp kaçıracağını nereden biliyorsunuz? Hani o kadar iyi biri ise 2 yıl boyunca, bunu düşündürecek bir şey yapmış olamaz.

Fotoğraf çekiyorsunuz, insanlara göndereceksiniz ki birden ne yapacağınızı anlıyor, telefonu alıyor.
Hadi işe gitmedi ertesi gün, daha kaç gün gitmeyebilir?

Dünkü konu popüler oldu diye açıldığını düşünüyorum.

Zaten dilerim doğru değildir, kimse dayak yemiş olsun istemem; varsın kandırılıyor olalım.

Inanip inanmamakta size kalmis. Yorum icin tesekkur ederim fotograf cektim gonderecektim ama fotograf cekerken gordu zaten sonra gelip elimden aldi telefonu. Neyse yinede sagolun zaten sadece icimi dokmek istemistim. Ve dunku konu dediginiz konuyu bilmiyorum bile. Ve lutfen insanlari yanlis yere yargilamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…