- 22 Ağustos 2016
- 30
- 15
- 3
- Konu Sahibi Zorzamanlarimdayalnizim
-
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsunYa dışardan konuşmak kolay geliyor bize. Bi tanıdığım eşiyle küsüp ailesinin yanına gidip boşanmak istediğini söylemiş. O gün akşam telefon etmiş biri dikkat edin oraya gelir diye . Babası da gelsin oturur konuşuruz insan gibi demiş. Sonra kapı çalmış ve kapıyı açmaları ile kurşun yemeleri bir olmuş. Kadın babası kardeşi hep öldüler annenin de kolu gitti sanırım. Ve ailenin diğer üyelerindeki psikolojiyi düşünün. Bişey yapamaz dediğimiz bir çok insan kendi çocuğuna dahi herşeyi yapabiliyor. Maalesef cezalarımizin suçlular üzerinde en ufak etkisi yok. Bahsettiğim insan 15 sene sonra çıktı
Ve o dayaktan ve bicak cekmesinden sonra bebegimi alip gidecegine inanmam bence cok garip dwgilBen inanmadım. Çelişkili olduğunu düşünüyorum.
2 sene boyunca küfür bile etmeyen, melek bir adamın bebeğinizi alıp kaçıracağını nereden biliyorsunuz? Hani o kadar iyi biri ise 2 yıl boyunca, bunu düşündürecek bir şey yapmış olamaz.
Fotoğraf çekiyorsunuz, insanlara göndereceksiniz ki birden ne yapacağınızı anlıyor, telefonu alıyor.
Hadi işe gitmedi ertesi gün, daha kaç gün gitmeyebilir?
Dünkü konu popüler oldu diye açıldığını düşünüyorum.
Zaten dilerim doğru değildir, kimse dayak yemiş olsun istemem; varsın kandırılıyor olalım.
Yanlış yere yargılamıyorum, fikrimi söylüyorum. Fikrim de çelişkili olduğu, inandırıcı olmadığı; bu kadar.Inanip inanmamakta size kalmis. Yorum icin tesekkur ederim fotograf cektim gonderecektim ama fotograf cekerken gordu zaten sonra gelip elimden aldi telefonu. Neyse yinede sagolun zaten sadece icimi dokmek istemistim. Ve dunku konu dediginiz konuyu bilmiyorum bile. Ve lutfen insanlari yanlis yere yargilamayin.
Haklisiniz birseyler yapmak istiyorum ama yapamiyorum zaten annemin evindede kardesim var oda siddet yuzunden cocuklariyla beraber ailemin yaninda hangi birimizle ugrasacaklar kigercekten caresizim nereye baksam baska sebepler var ve bu yuzden gidemiyorum iste allah kahretsinki
ne zaman oldu bu canımEvet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Cocugumu alip cikmaya calistigimda ise bicak cekmisti eger ki durmasaydim gercekten belkide televizyona haberim cikacakti..... o dayagin aksami basim zonkluyordu resmen siddetin etkisinden ve hep kustum hic boyle olmamistim.. siddet izinin fotograflarini cekmistim herkese gostercektim ki telefonu kirmaya kalkti ve sildi
O kadar sindiremiyorum ki o kadar bastiramiyorum ki ve hic mi hic kimseye anlatamiyorum....
Siz siz olun siddet karsisinda benim gibi susup pusmayin benim gibi bir sebebiniz olmadigi taktirde...
Sadece icimi dokmek istedim..
Ozur dilerim herkesten kotu bir ornek olduysam.
herkes aynı olmaz tatlım evlilik dogru insanla olursa çok güzelEvli insanlarin bir tanesinden bile ben cok mutluyum sozunu hic duymadim evlenmeye korkuyor insan artik
Kusmanız çok tehlikeli kafa travması falan olabilir. Doktora gitmelisiniz bence.Evet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Cocugumu alip cikmaya calistigimda ise bicak cekmisti eger ki durmasaydim gercekten belkide televizyona haberim cikacakti..... o dayagin aksami basim zonkluyordu resmen siddetin etkisinden ve hep kustum hic boyle olmamistim.. siddet izinin fotograflarini cekmistim herkese gostercektim ki telefonu kirmaya kalkti ve sildi
O kadar sindiremiyorum ki o kadar bastiramiyorum ki ve hic mi hic kimseye anlatamiyorum....
Siz siz olun siddet karsisinda benim gibi susup pusmayin benim gibi bir sebebiniz olmadigi taktirde...
Sadece icimi dokmek istedim..
Ozur dilerim herkesten kotu bir ornek olduysam.
Buraya Mutlu insanlar yazmıyor ki canım, yoksa elbet Mutlu evlilikler de vardırEvli insanlarin bir tanesinden bile ben cok mutluyum sozunu hic duymadim evlenmeye korkuyor insan artik
Yeni değilmiş önceden olmuşKusmanız çok tehlikeli kafa travması falan olabilir. Doktora gitmelisiniz bence.
Ya dışardan konuşmak kolay geliyor bize. Bi tanıdığım eşiyle küsüp ailesinin yanına gidip boşanmak istediğini söylemiş. O gün akşam telefon etmiş biri dikkat edin oraya gelir diye . Babası da gelsin oturur konuşuruz insan gibi demiş. Sonra kapı çalmış ve kapıyı açmaları ile kurşun yemeleri bir olmuş. Kadın babası kardeşi hep öldüler annenin de kolu gitti sanırım. Ve ailenin diğer üyelerindeki psikolojiyi düşünün. Bişey yapamaz dediğimiz bir çok insan kendi çocuğuna dahi herşeyi yapabiliyor. Maalesef cezalarımizin suçlular üzerinde en ufak etkisi yok. Bahsettiğim insan 15 sene sonra çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?