Buyuk konusmamak gerekmis dayak yiyip oturdum

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Şimdi çıkıp gidin? Yok mu aileniz arkanızda, eşiniz hep mi evde? Gerçi eş demeyelim insan değil malum.. Hiçbir şey bilmiyorsanız polisten yardım isteyin polis eşliğinde çıkın o evden siz korktukça büyür gözünüzde onun istediği de bu zaten, böyle sinmeniz. Çareniz var acizliği kabul etmeyin !

Ve o dayaktan ve bicak cekmesinden sonra bebegimi alip gidecegine inanmam bence cok garip dwgil

Yanlış yere yargılamıyorum, fikrimi söylüyorum. Fikrim de çelişkili olduğu, inandırıcı olmadığı; bu kadar.

Sen çaresiz değilsin.

Kendini çaresiz yapıyorsun.

Bu şekilde kendini eşinden ayrılmaktan alıkoyuyorsun.

Her insanın seçim şansı vardır.

Bir kölenin bile kaçma/kendini öldürme şansı vardır.

Bu da senin seçimin, o yüzden çaresizim deme.

Ayrılmak istemiyorum eşimden, de.

Canım boyle psikopat eşin varsa,bence bu olaya aileni karıştırma. Boyleleri ailene de zarar verir.hergün goruyoruz haberlerde.bidaha direk polise git uzaklaştırma al.sikayetci ol. Darp raporu al falan

Tehtit ediyormus etsin bos konusuyor hic bisey yapamaz
Sen simdi koektugunu belli edersen bu adam seni yine döver yine yapar.

ne zaman oldu bu canım

Şu an darp raporu alamıyor olmanız boşanmanıza engel değil.

Dün sizi döven, bıçak çeken, bebeginizi alıkoyan yarın da yapar.
Yarın daha çaresiz olmamak için bugunden kurtulmalısınız o caniden.

Ailenizin evinde cocuguyla kardesiniz var diye siz kendinizi ve bebeginizin canını kocanız olacak o kişinin keyfiyetine mi bırakacaksınız?

Oturdugunuz kabahat. Çıkın gidin o evden.

Kusmanız çok tehlikeli kafa travması falan olabilir. Doktora gitmelisiniz bence.

Ben olsam ne yapardım diye düşündüm
İnsan yaşamadan bilemez tabi ama ailesine anlatırdım heralde , sonra da kendi aileme.
Onun ailesi bana hak vereceği için çocukları benden almasına izin vermez arkamda olurlardı diye düşünüyorum
Ama sanırım bi utanç oluyor , dünkü bayan da öyle yazmış, sanki tecavüze uğramış gibi utanıp anlatamıyorsunuz kimseye galiba, yanı ben öyle hissettim

Kötü olmuş ama ne yapalım, ne diyelim, ne konuşalım peki? Evet kocan zarar verir, otur ne yapalım... Mı diyelim? İnsanlar burada çözüm önerisi sunuyorlar, adamın beraberken de kadını çekip vurmayacağının garantisi yok ki. Ne desin millet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…