• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük konuşup"hayatta yapmam,dönmem"deyip de sonradan yapıp döndüğünüz olaylar var mi

umuthepvardir

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
10
1
6
35
Kayseri
asla, kesinlikle, yapmam etmem, sana dönmem vs deyipte, o söyledigi sözü yutan var mi? yada bunlari size söyleyip size tipis tipis geri dönenler var mi, tükürdügünü yalayan? :=)

beennn :)) daha geçenlerde ayrılmıştım sevgilimden ve başladım aslaaa dönmemm bitti benim için artık sevmiyorumm sildim onu diyip ertesi günü barışmıştıkk :1::1:

Son düzenleme:
bennn :60::60::60:

asla okuduğum şehirden biriyle evlenmem, o plakayı evimin önüne getirmem dedim:12::12:
evimizin önüne konvoyla plakalar dizildii :9::9:
4.5 ay sonra düğünümüz var :123::123::123:
:nazar:

Son düzenleme:
bende :3:

Eşimle sevgili iken ayrılmıştık asla barışmam tükürdüğümü yalamam demiştim keçi inadımdan büyük konuşmuşum 1 yıl sonra barıştım hem de kendim döndüm 1 yıllık da evliyim :38:

Ben varım
Eşimin hislerini duyduğum da aman benim onla ne işim olur demiştim
Sonra kendisiyle çok işim oldu :17::1:

Asla beni kıskanacak sevgiliyle olmaz, gözünün üstünde kaşın var diyecek, bana karışacak adamın alnını karışlarım derdim.
Şimdiki sevgilim kıskanç, her şeye konuşur, önceki de öyleydi. :1:

Son düzenleme:
Dönmem değil de.
Nişanlımla bizi şirkette herkes çok yakıştırırdı ama biz birbirimize gıcık olurduk.
Ne zaman biri bana aranızı yapalım dese asla onunla beraber olmam derdim.
Şimdiyse evleniyorum :60:

bende varım ; :3::3:
eşim için ''dünayda bi o kalsa almam'' demiştim :9::9:
aldım musmutluyum,iyiki almısım beee :16::16:

ahahahahah ben deeee
asla beraber olmayacagim bi tiple evlenmeyi bekliyorum :52:

bir daha aramayacagim deyip aradim
bir daha msj atmayacagim dedim attim -msjlarima gec cvp veriyor diye :9:-

asla affetmem dedigim, kirgin oldugum akrabalarima yumusamaya basliyorum
dugunune asla gitmeyecegim dedigim akrabamin dugunune gidiyorum

cok konusuyoz da bos konusuyoz :9:

Sanırım çoğu kişi kocasıyla ilgili asla demiş
Ben de onlardan biriyim
Aşıktım, deli gibi aşıktım hem de ama asla demiştim
Dememek lazımmış :)

Buyuk konusmamak lazim bende ne konustuysam basima geldi gibi gibi...birinede donmuslugum var ama sevgili falan degil daha once bikac kez gorusmustuk unutamamis yine aramisti bende ayrilik acisini unuturum diye tamam dedim gorustum ama olmayinca olmuyormus onun ahinimi aldim naptim??.buyuk soz etmemeli valla insan asik olunca gozu bisey gormuyor ve hersey yapabiliyor..hastalik bu ask yaaa ;))

Bende varim.

Uni bitince, asla okulu bitmemis biriyle beraber olmam demistim. Sonra kendimi okulu daha 1.5 sene daha devam edecek sevgilimin yamacinda buldum :D

Wallahi cevaplari da okuyunca verecek tavsiyem surekli, asla bana deliler gibi asik, akli basinda, sadik bir milyonerle birlikte olmam deyip durun :D

Kesinlikle Kastamonulu ile evlenmem...
Asla içki içen biri ile evlenmem...
Askerliğini yapmamış biri ile evlenmem.

Sonuç Kastamonulu, alkol alan, ve askere evlendikten 2 yıl sonra giden biri ile evlendim.
İyi ki evlendim, iyi ki Allah'ım O'nu bana nasip etti.
Şimdi evliliğimizin 8. yılındayız eşim 3 yıldır alkol almıyor, namazında-Kuranın da Allah nasip ederse de Nisan ayında umre yapacağız.
Büyük laf konuşmamak lazımmış, bunu öğrendim hemde çok güzel bir şekilde.

Bende....
Esimden ayrildiktan sonra asla ac kalir dilenir ama ona asla geri donmem dedim.ama kizim oyle bir duruma dusurduki beni tipis tipis eski esime donmek zorunda kaldim.simdi ayni evde kardes kardes oturuyoruz

Back
X