Büyük merak.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ruya.

Ziyaretçi
Büyük bir kavgadan ve gerçekten ağır kelimeler kullandığınız sevgilinizle bu kavga ve kelimeler yüzünden 2 hafta boyunca ayrı kaldınız ve tekrar buluştunuz.Size hediye almış sizde ona ve çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Hatta görüşmediğiniz süre zarfında sizi aramadığı için soğuduğunu yada başka kadın olduğunu düşündüğünüzden telini bile kurcaladınız.O çok rahat davranıyor belliki bir kadın yok diyorsunuz.Ve öyle sıcakki soğuduğu fikrini bile atıyorsunuz kafanızdan.Ertesi gün görüşeceksiniz ama o erteliyor ertesi gün ve ertesi günde erteliyor bir sebep sunarak.Konuşmalarında da sorun yok sevdiğini söylüyor ilgili konuşuyor telde. Ve ertelediği 3 gün sonrasında kesin görüşmeye karar veriyor.Birgün öncesinden rutin konuşma için siz arıyorsunuz müsait olmuyor arıycam aşkım yazıyor msjda ve aramasını beklerken akşam oluyor hala aramıyor ve msj aıyorsunuz yarın görüşecekmiyiz netleştirelim gibisinden ama cvp yok.Sonraki gün yani görüşeceğiniz günde aramıyor.Taki gece saatlerinde msn e geliyor.Sinirli olduğunuzdan siz bişey yazmıyorsunuz ve oda 1 saat bekleyip bişey yazmadan çıkıyor.Ve yine aramıyor hiç ne düşünürsünüz.Neden olabilir??
Buarada msn şifresi bende ve kız yok benden başka.Bende aramadım ama gerçekten kafam allak bullak.Sorun ne olabilir? Bu ilişki bittimi? :çok üzgünüm: Cidden bu belirsizlik kahrediyor beni.Tamam canım arık yanmıyor ama nedenini bilmemek psikolojimi alt üst ediyor.Lütfen fikirlerinizi yazın
Belirteyim aramadığı 2. gün oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın ağır kelimeler her ne ise senden acısını böyle çıkarıyor olmalı..

Kullandığın ağır kelimeler her ne ise senden acısını böyle çıkarıyor olmalı..

Bu mümkün mü? çünkü zaten o kelimeler yüzünden ayrıldık 2 hafta sonra tekrar konuştuğumuzda acısını çıkardı ve sonrasında görüşmeye elinde hediyeyle geldi.Üstelik görüşme sonrasındaki günlerdede yüzyüze görüşmeyi ertelemek dışında gayet ilgiliydi.

Bakıp geçmeyin lütfen mutlaka okurken bir fikriniz yada hissiniz oluşmuştur.Yorumlarınızı bekliyorum

Benzer bisi arkadasımın da basına gelmisti
Birbirlerine cok kötü sözler küfürler edip ayrılmıslardı
Ama benim arkadasım cocugun pesini bırakmadı seni seviyorum falan diye msjlar atıyodu
Cocukta ondan tam tersi uzaklasıyodu
Suanda ne mi oldu?
Cocuk tekrar döndü arkadasıma
Ama sor bakalım gercekten seviyo mu diye
Cocuk sürekli erteliyo bunu maca gidicem isim var diye falan
Bende diyorum bu seni sevmiyo ama laftan anlamıyo cünkü cok seviyo..
Sana gelince.
Sence bir insan neden hep erteler sevgilisini?
Eger gercekten sevse hep yanında olmanı ister görmek falan ister
Kısacası bu iliski bitmis.

Son düzenleme:
bi kere gecelere kadar durup da iyice pskolojini bozma. yat uyu. sen normal hayatına devam et. elbette düşün ama bekle bakalım herşey zamanla çözülür. olması gereken şeydir belki de. tecrübe gözüyle de bak. bu günleri iyi değerlendir.

Üzülme ama bence bu ilişkiyi bitirmiş sana nasıl söyleyeceğini bilmiyor ve senden kaçıyor.

ruya seni elestirmek icin yazdigim birsey degil bu baska topiklerde goruyorum bu tarz seyleri,
iliskilerde telefon kurcalamak msn sifresini bilmek ve kontrol etmek bana cok dogru gelmiyor. Bu guvensizlik demektir. Esin dahi olsa telefonunun kurcalanmasi hos bir sey degil bence.Karsidaki insana saygisizlik gibi..
Hersey gonluce olsun.

o görüşme sırasında siz ona nasıl davrandınız?
soğuk ve sinirli mi?

Haklısın ama sonuç itibariyle güvenmiyorum,güvenimi zedeledi çünkü.Bende hiç bir erkek arkadaşımın telini kurcalama falan gibi olaylara girmemiştim ama hem seviyor hemde bazı sebeplerden dolayı güvenmiyorsanız kendinize engel olamıyorsunuz maalesef

Ben peşinden gitmedim,gidersem bu raddeye geleceğimizi en azından bir tarafının kalkacağını biliyordum.Aslında görüşeceğimiz gün başka şehirdeydi ve görüşmek için geldi.Tekrar dönecekti ilk ertelediği gün haklı nedeni vardı çok uykusuzdu.Ertesi günde benle görüştükten sonrada gidebilirdi ama şehir dışına gittmesi gerekliydi.Bazı sorunları var kardeşinin bir rahatsızlığı var ve onun için gerçekten önemli aynı zamanda maddi açıdanda çok sıkıntılı.Ve kafasına çok takıyordu.Ben beklentiler içerisindeydim düşünmeden, kaçısında buda etkili olurmu bilmiyorum.
Bitti bitmese bile sebep herneyse bu uzaklık yeterince soğutmuş olmalı

Olması gereken şeydi evet,normal hayatıma devam ediyorum ama ister istemez bir gözüm telefonda.ece uyumayışımın başka nedeni var :) teşekkür ederim

belki senin aramanı ve konusmanı bekliyordur.

Bunda haklı olmasada belkide bunu bekliyordur.Sonuçta onun hayatı şuanda kötü ve hassas bir dönemden geçiyor ve benim tepkilerimden çok çekinen biri.Paylayacağımı düşündüğünden benim aramamıda bekliyor olabilir.Bilmiyorum?:uhm:

onu seviyosan gururu bi kenara bırak ve sadece bir kez ara eger acmazsa bir daha arama canım en azından ben adım attım deyip içini rahatlatabilirsin canım. sonucundan haberdar et tamam tatlım

onu seviyosan gururu bi kenara bırak ve sadece bir kez ara eger acmazsa bir daha arama canım en azından ben adım attım deyip içini rahatlatabilirsin canım. sonucundan haberdar et tamam tatlım

Ama bir kavgamız olmadı tartışmamız olmadı gayet iyiydik,arıycam aşkım diyerek 3 gündür aramıyor.Hadi bir sorun var diyeyim başına bişey geldi farzedip aramayı düşünürdüm ama geçen akşam msn geldi demekki durumu iyi ve yine problem yokken bişey yazmadan 1 saat sonra çıktı.En azından aşkım böle böle oldu arayamadım diyebilirdi.Ama demedi aramam yüzsüzlük olmaz mı?

Ben sizin yerinizde olsam bu dengesizliği kendisine sorardım ve mutlaka ama mutlaka net bir cevap alana kadar uğraşırdım.. kendisi barişmak istiyor, hediye alıyor, gayet ilgili davranıyor ama buluşmaları erteliyor hatta iptal ediyor ve sizin msjınıza cevap vermiyor, msn de sizi görüyor yazmıyor.. çook ilginç.. ben olsam mutlaka konuşurdum bu durumu.. ne yapmaya çaliştiğini sorardım. bana net olmasını bitmesini istiyorsa bitebileceğini söylerdim.. yaptıklarının çok dengesizce olduğunu ve beni bu çelişkili durumlarla başbaşa bıraktiği için kendisine de kızar yaptiklarını ona hiç yakıştırmadiğimi söylerdim.. en sevmediğim insan tipidir bu ! insan net olmalı karşısındakine.. ne diye oyalıyorsun zamanından çaliyorsun ki.. bittiyse bitmiştir ne diye buluşmaları erteliyor çelişkili davranıp dengemi alt üst ediyorsun... bence kendisiyle açıkça konuşup artık bi sonuca varmak istediğinizi bu belirsizlikten sıkıldığınızı belirtin.. ondan sonra da ne arayın ne sorun bu dengesizi

cnm bence senin söylediin şeylerden dolayı intikam alıyo olabilir senden sonuçta sen ona kötü şeyler söyleyerek onu üzmüşsün o da seni bu şekilde üzmeye çalışıyo olabilir

süründürmeye çalışıyo ve belliki başarıyo.. halinizden memnun davranın bence...

Söylediklerinde haklısın msj attım cvp yazmadı yine kısa ve öz sordum bittiyse bitti ama net ol yazdım ama cvp yok.Evet tamamen dengesizlik.ve aynen söylediğin gibi zamanımdan çalıyor ve hayatıma vereceğim yönüde etkiliyor.Ortada hiç birşey yokken tamam kavga etmiştik ama buluştuğumuzda ve sonraki günlerde telefonda bunu unutmuş kadar sıcaktı,birden birşey demeden aramaması ve bana cvp vermemesi çok saçma.Sanırım tek ihtimal var,başka bir kadın) Bana bitti demiyor çünkü bu yeni insanle netleşmesini bekliyor.Başka bir düşüncem yok artık.Bu belirsizlik üzerinde durmamda yanlış sonuçta belirsizlik yok bal gibide aramıyor yazmıyor ilişkiyi bitirmiş insan hali.Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…