R
ruya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruya.
-
Kullandığın ağır kelimeler her ne ise senden acısını böyle çıkarıyor olmalı..
Bu mümkün mü? çünkü zaten o kelimeler yüzünden ayrıldık 2 hafta sonra tekrar konuştuğumuzda acısını çıkardı ve sonrasında görüşmeye elinde hediyeyle geldi.Üstelik görüşme sonrasındaki günlerdede yüzyüze görüşmeyi ertelemek dışında gayet ilgiliydi.
ruya seni elestirmek icin yazdigim birsey degil bu baska topiklerde goruyorum bu tarz seyleri,
iliskilerde telefon kurcalamak msn sifresini bilmek ve kontrol etmek bana cok dogru gelmiyor. Bu guvensizlik demektir. Esin dahi olsa telefonunun kurcalanmasi hos bir sey degil bence.Karsidaki insana saygisizlik gibi..
Hersey gonluce olsun.
Benzer bisi arkadasımın da basına gelmisti
Birbirlerine cok kötü sözler küfürler edip ayrılmıslardı
Ama benim arkadasım cocugun pesini bırakmadı seni seviyorum falan diye msjlar atıyodu
Cocukta ondan tam tersi uzaklasıyodu
Suanda ne mi oldu?
Cocuk tekrar döndü arkadasıma
Ama sor bakalım gercekten seviyo mu diye
Cocuk sürekli erteliyo bunu maca gidicem isim var diye falan
Bende diyorum bu seni sevmiyo ama laftan anlamıyo cünkü cok seviyo..
Sana gelince.
Sence bir insan neden hep erteler sevgilisini?
Eger gercekten sevse hep yanında olmanı ister görmek falan ister
Kısacası bu iliski bitmis.
bi kere gecelere kadar durup da iyice pskolojini bozma. yat uyu. sen normal hayatına devam et. elbette düşün ama bekle bakalım herşey zamanla çözülür. olması gereken şeydir belki de. tecrübe gözüyle de bak. bu günleri iyi değerlendir.
belki senin aramanı ve konusmanı bekliyordur.
onu seviyosan gururu bi kenara bırak ve sadece bir kez ara eger acmazsa bir daha arama canım en azından ben adım attım deyip içini rahatlatabilirsin canım. sonucundan haberdar et tamam tatlım
Ben sizin yerinizde olsam bu dengesizliği kendisine sorardım ve mutlaka ama mutlaka net bir cevap alana kadar uğraşırdım.. kendisi barişmak istiyor, hediye alıyor, gayet ilgili davranıyor ama buluşmaları erteliyor hatta iptal ediyor ve sizin msjınıza cevap vermiyor, msn de sizi görüyor yazmıyor.. çook ilginç.. ben olsam mutlaka konuşurdum bu durumu.. ne yapmaya çaliştiğini sorardım. bana net olmasını bitmesini istiyorsa bitebileceğini söylerdim.. yaptıklarının çok dengesizce olduğunu ve beni bu çelişkili durumlarla başbaşa bıraktiği için kendisine de kızar yaptiklarını ona hiç yakıştırmadiğimi söylerdim.. en sevmediğim insan tipidir bu ! insan net olmalı karşısındakine.. ne diye oyalıyorsun zamanından çaliyorsun ki.. bittiyse bitmiştir ne diye buluşmaları erteliyor çelişkili davranıp dengemi alt üst ediyorsun... bence kendisiyle açıkça konuşup artık bi sonuca varmak istediğinizi bu belirsizlikten sıkıldığınızı belirtin.. ondan sonra da ne arayın ne sorun bu dengesizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?