- Konu Sahibi ruya.
-
bazen gerçekten bu dünyanın sadece erkekler için yaratıldığını düşünüyorum.yada onlarla çok farklı dünylara ait olduğumuzu
ne bilim bana başka sorunları varmış gibi geldi... yani ayrılmak isteyen insan neden başka bi şehirden gelip seninle buluşsun.. yada bitti demek bu kadar zormu ucunda ölümmü var? üstelik karşılıklı konuşmadan,yazdığın mesaja cevaben bitti yazabilirdi eğer seninle bu konuyu konuşmaktan çekiniyosa.. belki mantıksız gelebilir ama ilk yazılarında okuyup geçmeyin ne hissediyosanız onu yazın demişsin bende hissettiğimi yazdım.. umarım hayatında her şey yoluna girer..
bence ruyanın mantığı çok doğru aynını yaşadı arkadaşım aynını hatta o da canın cehnneme falan demişti .bitti dediğinde çocuk cevap vermemişti üstelik ayrı şehirdelerdi.çocuk en son arıyo ne yapmamı bekliyosun sonuçta bende bi erkeğim ihtiyaçlarım oldu yanımda deildin k.bakma başka biri var deyip kapatıyo...gerçekçi bakıp yaralarını sarmaya çalışması daha olumlu olur bence
gerçekten böyle erkeklere farklı şeyler uygulamak gerek kendine güvenmeden neden bunu yapıyosun be ...peki sen uzakta olduğunu bilerk neden ilişkiye girdin canım ya
peki hiç mi ortak tanıdığınız yok sorun ne diyebilecek
Var çok sorunlu bir adam yani hayatı gerçekten sorunlu.Evet msj kolay öylede böylede can yakar diye bitti yazabilir ricama karşılık.Ama sonuçta ilişkiye girmiştik biz ve başta zorbalıkla yaptı sırf kendimi ona ait hissedeyim bekaretim gitti ona bağlı kalırım diye.Belki son heves içindi gelişi.Belki bu şekilde zorla aldığından dolayı bitti diyemiyecek kadar cesur değil ve beni yıldırmak benim bitti dememi sağlamaktı amacı ve birgün cvp istediğimde sorunlarım vardı bitti diyen sendin diyecek.Yani kısaca oyunda olabilir.Sorunda ama bir gerçek varki seviyorsan kaybetme korkusu taşıyorsan hem sesini duymadan yapamazsın 1 dk konuşursun çok değil,hemde elinden kaçacağını düşünerek böyle davranmaya cesaret edemezsin diye düşünüyorum.Ama çantada keklikte görebilir.Yani ama ama diye seçeneklendirebiliriz ama bir gerçek varki diyelim kadın var hayatında o zaman çıkıp sırf benim için başka şehirden gelmezdi diyorum da allah kahretsin bu adamı ya ne düşünsen tutmuyor işte
yuh zorlaa bide inanamıyorum
tatlım bu mesajından sonra ne diyeceğimi bilmiyorum inan.. zorbalıkla sana sahip olan birinin sana geri dönmesini dilemek içimden gelmedi.. bence senin için hayırlısı da böyle.. üstelik sevdiğini de zannetmiyorum.. çünki kimse kendisine zorbalık yapan (özellikle böyle bir konuda) bir adamı sevemez diye düşünüyorum sadece mecburiyetlerden dolayı öyle zannediyosundur... bekaret tabiki önemli ama kaybedilmeside hayatın sonu değil... kendini kullanılmış kenara atılmış hissediyo olabilirsin ama inan bu duygu bile öyle bi adamla beraber olmaktan daha çekilir bişeydir... seni huzursuz eden şuanda yaşadığın belirsizlik.. yani ondan bitti lafını duymadan için rahat etmicek belliki.. bütün bu yazdıklarından sonra o adamın yaptığı "bitti" demekten daha ileri bişey sanki diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?