bence ona açıkça sormalısın artık belki bir yanlış anlama vardır ortada belki birisi bişey demiştir dedikodu falan gibi
Söylediklerinde haklısın msj attım cvp yazmadı yine kısa ve öz sordum bittiyse bitti ama net ol yazdım ama cvp yok.Evet tamamen dengesizlik.ve aynen söylediğin gibi zamanımdan çalıyor ve hayatıma vereceğim yönüde etkiliyor.Ortada hiç birşey yokken tamam kavga etmiştik ama buluştuğumuzda ve sonraki günlerde telefonda bunu unutmuş kadar sıcaktı,birden birşey demeden aramaması ve bana cvp vermemesi çok saçma.Sanırım tek ihtimal var,başka bir kadın) Bana bitti demiyor çünkü bu yeni insanle netleşmesini bekliyor.Başka bir düşüncem yok artık.Bu belirsizlik üzerinde durmamda yanlış sonuçta belirsizlik yok bal gibide aramıyor yazmıyor ilişkiyi bitirmiş insan hali.Teşekkür ederim
herşeyi ardında bırakıp, birazdan dönecekmişsin gibi, çayını yarım, kitabını kıvrık, sevdiklerini bekleyişte bırakırcasına gitmek. kapı çaldığında sen gelecekmişsin gibi, sehpadaki bulmacayı çözerken ara vermişsin gibi, çiçekler susuz kalmış, senin sulamanı bekler gibi gitmek...
sessizce çıkıp gitmek seninkisi...
ölüm mü, oyun mu bilemedim, sen giderken hayata bıraktığın her şey gibi bende sessizliğinde saklanıp arkandan bakan oldum. ne bir iz bıraktın sonsuz gidişini gösteren ne bir ses verdin gidiyorum ey ardımda kalan hayat diyen. çıktın gittin, çektin gittin, herşeyi yakıp yıkıp aslında hiç bir şey olmamışçasına sessice kaybolup gittin.
Hassas bi dönemden geçtiim sırada farkında olmadan sevgilimin kalbini çok kırdım huysusluk ettim vs. bide ben haklıymışım gibi aramayı kestiim ve benimle ilgilenmio die kızmaya başladım onun aramasını bekledim, baktım olmuo kendimi onun yerine koyarak düşündüm ve ben aradım şuan aramız çok iyi bence en azından bikere ara derim belkide bi problemi var kimsele konuşamadığı ve belkide senin desteini beklio. İnş istediğin gibi olur herşey
rüya çok sağlam bi karakterin var anladığım kadarıyla sen herşeyi çözmüşsün zaten güçlüsünde atlatırsın bence
bazen bende benzer şeyleri düşünüyorum umarım yanında bu günleri atlatmanı sağlayacak birileri vardır
bana bitirmiş gibi geldi ama, son durum ne şimdi?
bide ben bişeyi merak ettim bu ilişki uzun süreli miydi?
anlamayana davul zurna az. bi cvp bile yazmamış.
umarım sen kendine yenilip aramazsın bu adamı bi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?