Büyük merak.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence ona açıkça sormalısın artık belki bir yanlış anlama vardır ortada belki birisi bişey demiştir dedikodu falan gibi

bence ona açıkça sormalısın artık belki bir yanlış anlama vardır ortada belki birisi bişey demiştir dedikodu falan gibi

Yanlış birşey yapmadımki bu süre zarfında,dedikodu yapacak ortak tanıdıklarımız bile yok.Msj attım sinirli sakin tek cvp isteyen tek cümle ama cvp yok bende canın cehenneme yazdım

acikcasi ben arardim..mesaj olayindan zaten pek hoslanmiyorum. eger acarsa telefonu once her seyin yolunda olup olmadigini sorardim, direk sitem etmek yerine..evet yolundaysa bu dengesizliginin sebebini sorardim. zaten konusmalarina gore sen de bir yon verirsin cevaplarinla...eger bir sorunu yoksa yaptigi cok cocukca bence...

aynen düşündüğün gibi canım daha önceki bi ilişkimde başıma gelmişti buna benzer bişey ben inatla son kez neden sun bana dedimm işte bahanler filan sonra sıkıştırınca yeni biri oldugunu sölemişti bana

selam canımy azdıklarını okudum.kendimi senin yerine koyarak! ve şöyle dedim bi arkadaşta yazmış sanırım bunu sana değer verse,aramana veya onu düşünmene değecek biri olsa yanında olur seni bu denli üzmezdi.tabiki bu benim fikrim.yinede kendini bu kadar yıpratma

herşeyi ardında bırakıp, birazdan dönecekmişsin gibi, çayını yarım, kitabını kıvrık, sevdiklerini bekleyişte bırakırcasına gitmek. kapı çaldığında sen gelecekmişsin gibi, sehpadaki bulmacayı çözerken ara vermişsin gibi, çiçekler susuz kalmış, senin sulamanı bekler gibi gitmek...

sessizce çıkıp gitmek seninkisi...

ölüm mü, oyun mu bilemedim, sen giderken hayata bıraktığın her şey gibi bende sessizliğinde saklanıp arkandan bakan oldum. ne bir iz bıraktın sonsuz gidişini gösteren ne bir ses verdin gidiyorum ey ardımda kalan hayat diyen. çıktın gittin, çektin gittin, herşeyi yakıp yıkıp aslında hiç bir şey olmamışçasına sessice kaybolup gittin.

:gitme: harikaymış

Biz bayanlar farklıyız,erkekler böle değil biz üstümüze düşmelerini bekleriz ilgiyi severiz ama çoğu erkek aksini ister.Sen dolaylı yoldan ilgi beklediğini göstermeye çalışmışsın ve yaptığın yanlışları düzeltmişsin.Ama erkekler hele benim sevdiğim adam en direktçidir "hayırdır" noluyorla başlar.Herşey çok açık değil mi? Sanırım o gerçekten aciz ve cesaretsiz son görüşmemizde bile vaadler vardı ağzında ve rüya soğudum yada başkası var deme yüzünü bulamıyor.Oysa bu acımın hesabını büyük soracağımın farkında değil.Son görüşmemiz tuhaf denecek derecede sıcaktı sarılmadan 1 dk durmadı elleriyle yedirdi,senin için ölürümler havada uçuşuyordu.Sanırım o son kez görüşmeye gelmişti ve gideceği için di tüm o sarılmalar.Zaman işte burada ilaç diyorum ve artık ona karşı susuyorum

rüya çok sağlam bi karakterin var anladığım kadarıyla sen herşeyi çözmüşsün zaten güçlüsünde atlatırsın bence

rüya çok sağlam bi karakterin var anladığım kadarıyla sen herşeyi çözmüşsün zaten güçlüsünde atlatırsın bence

Aman ne demezsin nedense bugün çok güçsüz hissediyorum kendimi o yüzden baya bir duygusal moddayım.Ama hayatta aşk hep en basit acım oldu. Ama hep erkek ırkından geldi acılar,keşke haykırabilsem herşey yalan yeri gelir aile ilk darbeyi vurur diye ve herkeze duyursam ama olmuyor işte küçük dünyamızda ancak sesimiz kendimize gürültü olabiliyor. Bazen isyan ediyorum çocuk olmadan seneleri atlayıp gözümü açtığımda neden genç kız oldum diye.Üzerimde bir lanet var ama hayırlısı.Teşekkürler canım

bazen bende benzer şeyleri düşünüyorum umarım yanında bu günleri atlatmanı sağlayacak birileri vardır

bana bitirmiş gibi geldi ama, son durum ne şimdi?

bazen bende benzer şeyleri düşünüyorum umarım yanında bu günleri atlatmanı sağlayacak birileri vardır

Anlatamayacağın anlattığında "ölüm" bile haktır dedirtecek sırların varsa yanında olan suretlerin hiç bir önemi kalmıyor.Şuna inandım ben herkez özünde kimsesizdir Umarım seninde böyle düşünmene sebep olan şeyleri en kolayından atlatırsın

bana bitirmiş gibi geldi ama, son durum ne şimdi?

Son durum aynen şöyle oldu,msj yazdım "bana tek cvp yaz bittiyse bitti ama net ol lütfen,böylesi hiç doğru değil" diye ama cvp gelmedi ve bekleyişten sonra onun yapamadığını yapıp "belliki dengesizlik kanına işlemiş,bu ilişkide bitmişisokaktaki adamdan farksızsın artık.Kandırdın,oyaladın ve çekildin.İşin öz'ü buymuş.Senden nefret bile etmiyorum midem iyice bulandı.Bu yolda değilim,herşey yalanmış sendeki o.. aşkıymış.Sana da adam deyip geçmeli.Bu yapılanı unutma birgün pişmanlığın dibe vuracak.Bedduamada değmezsin ya cehenneme kadar yolun var" yazdım.Artık nasıl algılarsa. Ama hiç bir cvp yok

anlamayana davul zurna az. bi cvp bile yazmamış.
umarım sen kendine yenilip aramazsın bu adamı bi daha.

bide ben bişeyi merak ettim bu ilişki uzun süreli miydi?

8 buçuk ay oldu.Ama benim 1 önceki ilişkim ve geçmişte yaşadıklarımın acısını hep bu adamdan çıkardım.Yani bana bu ilk kez yaşattığı acının kat be katını yaşattım.Severken hemde.Öyleki alkol kullanmayan adam içip içip arardı.Zedeledim çok arama huyu yoktu ve ben bunu hep sorun edip ayrılırdım sürekli.Aslında neden buydu yansıttığım ayrılık nedeni diye tanımladığım uzun saatler aramamasıydı ama işin özünde bana attığı büyük yalanları kabullenemediğimden ve ilişkimizin sonu olmadığından kaynaklıydı.Her buluşmamızda aşkım noolur eve gittiğinde kavga etme ayrılma diye yalvarırdı.Beni kırmamak için tek kötü laf etmez benim bütün absürt ve sürekli olan davranışlarımı sözlerimi hep alttan alırdı.Şevkatli iyi sevgide tam not alan adamdı.Prensesler gibi davranır,hayatındaki herşeyden üstün tutardı.Hediyeler vs herşeyde ve herkezin gözünde imrenilecek aşıktı.Ama bu verdiği tarafı bide aldıklarını duysan öyle böyle değil.

anlamayana davul zurna az. bi cvp bile yazmamış.
umarım sen kendine yenilip aramazsın bu adamı bi daha.

Hiç aramayacaktım ya gelen yorumlarla atak yaptım işte ama yanlışmış keşke hiç yazmasaymışımda onun kadar benimde umrumda olmadığını düşünseymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…