Büyük merak.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruya.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet salaklaştırıyor insanı hani kendim ettim kendim buldum meseleside değil diğer her kız gibi sevip aşık olup güveniyorsun ilk büyük golü beklemeden yiyorsun.Ve tek başınasın o psikolojiyle savaşmak çok güç daha korkuncu sakladığın o büyük değeri biri çıkıp alıyor masumsun ama ileride bu şekilde 1 kişiyle yaşandığını hangi erkeğe inandıracağını düşünememek.Kadın olmak gerçekten zor heleki böyle güven altı vuran erkekler varsa.Allah yardım etsin bize iyice öfkelendim

bnden 1 yaş büyükmşsün hissetmiştim...umarım tüm dertlerin hallolur canım kendine iyi bak iyi geceler

bu arada dertleşmek isterseniz arkadaş listenize ekleyebilirsinz yaşlarımızda yakın zaten balbocuum sanada söylüyorum..üzülmeeyin artık :gitme:

Evet haklısın benimde 22 yaşıma girmeme bi kaç ay var dediğin gibi Allah yardımcımız olsun

Amin bakalım daha neler görücez yada biz dışı başımıza gelen bu olaydan ötürü kader neler yaşatacak.
Hep merak ederdim o ilk geceyi öyle özel böyle özel gelinlik falan filan ama hepsi bir çığlığa gömüldü.Ben hala umutsuzca ama biz düğün yapmayacakmıyız derdim,damat çoktan kaçtı.Adaylara mecbur elveda diycem

bu arada dertleşmek isterseniz arkadaş listenize ekleyebilirsinz yaşlarımızda yakın zaten balbocuum sanada söylüyorum..üzülmeeyin artık :gitme:

Ekledim canım.Yok üzüntü bundan sonra baş gösterecek,şimdi yalnızız evimizdeyiz.Ya sonrası.Desteğin çok güzel saol

canım ekledim yarın tekrar konuşuruz lütfen biraz dinlen sende düşünme öpüyorum

kızlar çok umutsuzsunuz ama ...böyle olmaz

Gelde umut bul,her nekadar dünyanın sonu değil densede aslında hala türkiye şartlarında dünyanın sonu.Niye korudum bunca zaman belki başta tamam deniyor ama o densiz erkek ırkı sonrasında evlilikleri bu yüzden cehenneme dönüştürüyor.Sanki başta bakire olmadığını bilmiyomuş gibi.Örnekleri çoook var.Bana biri garanti versin zaten alan kişi bir kavgamızda beni böyle kabul edicek ilk kişiyle evlennicem dediğimde, seni öyle kabul edecek adamın ben ta.. diye erkek mantığını ortaya dökmüştü

Bende ekledim çok tşk ederim yıllar sonra bile olsa konuşmak gerçekten rahatlattı ikinizde saolun iyi gceler

Tuhaf ama aylardır içimde taşıdığım bu sıkıntıyı anlatmak benimde içimi rahatlattı.Sanalın güzelliğide bu olsa gerek sende saol.Tatlı geceler

konuyu gidip gelip okudum bölmek istemedim konuşmanızı. ama rüya, değmez ya. böle bi adamla ömür geçireceğime sittin sene yalnız yaşamayı tercih ederim ben açıkcası. türkiye şartları falan diyosun da, senin durumunda olan yüzlerce insan var. halden anlayan biri çıkar elbet karşına. boşver ya, şu adamdan kurtul gerisi kolay. insanlar neler yaşıyo da ayakta kalıyolar.

Bitti bendede bitti gelse benim için öleceğini bilsem bile barışmam devam ve tekrar demem.Ama gelsin böyle rahat gitmesin onuda kahrederek göndereyim.Aynı şehirdeyiz elbet karşılaşırız ben hayatıma devam edicem ama onunlada mutlaka hesaplaşmak istiyorum.Başka bişey değil

kafa yormaya degmez.
erkekler zaman zaman denge problemi gecırıyor sanırım..
sende arama sorma üstüne gıtme zamana bırak.

kafa yormaya degmez.
erkekler zaman zaman denge problemi gecırıyor sanırım..
sende arama sorma üstüne gıtme zamana bırak.

Belirsizlik düşündürüyor işte,acaba acaba diyerek beynimizi kemiren fareleri kovamıyoruz ne yazıkki.
Bakalım ne olacak.Artık nedene değil sonuca merakım

sonuç ne oldu cnm bir gelişme var mı

Evet hemde nasıl gelişme köpek oldu döndü.Ben son msjımdan sonra bişey yazmadım 2 gün sonra aşk mesajlarına başladı vur kaç yapıyordum.Şuan ne söylesem yapıyor kaybetme korkusu kalmamış olan adam sürünüyor. Affetmediğimi biliyor geber diyorum senin için canımı veririm diyo o kadar düşürdü yani. Kaza geçirmiş her yeri yara bere içinde ama öyle derin acıttımki canını bu 10 yıl yeter ona sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…