R
ruya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruya.
-
Ne kötü benimde başıma geldi aynı olay hiç kimseye anlatamamıştım ilk defa burda söylüyorum çok kötü bi durum ben yaşadığımda yaşmda küçüktü yıllarca savaştım kendimle umarım herşey istediğin gibi olur ve inşallah en kısa zamanda bütün acı olaylar unutulup gider.
bnden 1 yaş büyükmşsün hissetmiştim...umarım tüm dertlerin hallolur canım kendine iyi bak iyi geceler
Evet haklısın benimde 22 yaşıma girmeme bi kaç ay var dediğin gibi Allah yardımcımız olsun
bu arada dertleşmek isterseniz arkadaş listenize ekleyebilirsinz yaşlarımızda yakın zaten balbocuum sanada söylüyorum..üzülmeeyin artık :gitme:
kızlar çok umutsuzsunuz ama ...böyle olmaz
Bende ekledim çok tşk ederim yıllar sonra bile olsa konuşmak gerçekten rahatlattı ikinizde saolun iyi gceler
konuyu gidip gelip okudum bölmek istemedim konuşmanızı. ama rüya, değmez ya. böle bi adamla ömür geçireceğime sittin sene yalnız yaşamayı tercih ederim ben açıkcası. türkiye şartları falan diyosun da, senin durumunda olan yüzlerce insan var. halden anlayan biri çıkar elbet karşına. boşver ya, şu adamdan kurtul gerisi kolay. insanlar neler yaşıyo da ayakta kalıyolar.
o... aşkı süper laf olmuş. tabrikler valla.
kafa yormaya degmez.
erkekler zaman zaman denge problemi gecırıyor sanırım..
sende arama sorma üstüne gıtme zamana bırak.
sonuç ne oldu cnm bir gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?