Büyük miyomla gebelik geçiren var mı çok ağrıyor ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
4 aylık hamileyim bikaç tane miyomum var bi tanesi büyük 5-6 cm. Miyom olan yer çok agrıyor buna çözüm var mı bi sorun olur mu acile gidiyim mi 3-4 gün sonra zaten randevum var

Miyomla gebelik geçirenler gebeliklerini nasıl geçirdi Doğumu etkiledi mi ?

Son düzenleme:
Ben de aynı senin gibiyim Şuan çaresizlikten buraya baktım doktorla konuşup, dün akşamdan beri kıvranıyorum en büyüğü 7 cm olan bir sürü miyom var 11+4 haftalık bu zamana kadar hiç ağrım olmamıştı doktor ilk kontrolde bahsetmişti ağrılı hamilelik geçirebilir ve erken doğum riskin olabilir demişti. Ben pozitif olup olmayada bilir demiştim maalesef dün akşam başladı nasıl bir ağrı…Ağrıya dayanıklıyımdır fakat nasıl kıvranmak.. bana da kanaman olursa progestan al sabah akşam dedi ve parol iç dedi.. Allah yardımcımız olsun çok zor çok…

Ben de aynı senin gibiyim Şuan çaresizlikten buraya baktım doktorla konuşup, dün akşamdan beri kıvranıyorum en büyüğü 7 cm olan bir sürü miyom var 11+4 haftalık bu zamana kadar hiç ağrım olmamıştı doktor ilk kontrolde bahsetmişti ağrılı hamilelik geçirebilir ve erken doğum riskin olabilir demişti. Ben pozitif olup olmayada bilir demiştim maalesef dün akşam başladı nasıl bir ağrı…Ağrıya dayanıklıyımdır fakat nasıl kıvranmak.. bana da kanaman olursa progestan al sabah akşam dedi ve parol iç dedi.. Allah yardımcımız olsun çok zor çok…
Aynen bende böyleyim bikaç miyom var 2 kistim var ama ağrı yapan 7 cm olan diğerleri küçük. Bilmiyorum böyle nasıl geçecek geçmiyor agrı 😔 Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin

Back
X