- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi yalniz kalpler
-
basina gelen anlar. bilmiyorum evlat hasreti cektiniz mi Allah cektirmesin. varsa saglik sihhat versin yavrulariniza. malesef buyutuyorsun..Alakali oldugunu dusunmuyorum. Sadece her seyin de bir zamani var. Sizin anne olma zamaniniz gelince olursunuz zaten,bu kadar buyutulecek bir sey degil ki
Evlat hasreti denilen seyi illa ki birileri cekiyor,mesela 15 yil ugrasiyorlar. 7-8 tup bebek denemesi yapan var. Onun disinda bir seneyle evlat hasreti bilemedim,olmaz yani. Sadece sabirli olun. Bebek konusuna gelene kadar hayatta her istedigimiz sey aninda avcumuza konmuyor,ben biraz mantikli bakiyorum bu durumlara. Tip ilerledi,bu kadar panik yapmayin,illa ki olur sizin de bir bebeginiz.basina gelen anlar. bilmiyorum evlat hasreti cektiniz mi Allah cektirmesin. varsa saglik sihhat versin yavrulariniza. malesef buyutuyorsun..
tesekkur ederim cevabiniz icin.Evlat hasreti denilen seyi illa ki birileri cekiyor,mesela 15 yil ugrasiyorlar. 7-8 tup bebek denemesi yapan var. Onun disinda bir seneyle evlat hasreti bilemedim,olmaz yani. Sadece sabirli olun. Bebek konusuna gelene kadar hayatta her istedigimiz sey aninda avcumuza konmuyor,ben biraz mantikli bakiyorum bu durumlara. Tip ilerledi,bu kadar panik yapmayin,illa ki olur sizin de bir bebeginiz.
Hakkinizda hayirlisi olsun,hayirli evlatlar nasip olsun size de.tesekkur ederim cevabiniz icin.
buyuk konustuklarimizi yasamadan ölmezmisiz zaten de..Evet bende sorguladim. Kimseye sormadim kimsenin bu konuda kalbini kirmadim ama gecmise dönük yaptigim hatalarimi sözlerimi sorgulamisligim var.
Cok takiliyorsun diYe düsünüyorum hassas bir dönemindesin o kesin. Hergün yeni seyler ögrenip kendimi elestirip gelistirmeye calisiyorsak fazla büyütecek bisey yok.buyuk konustuklarimizi yasamadan ölmezmisiz zaten de..
haklisiniz..Cok takiliyorsun diYe düsünüyorum hassas bir dönemindesin o kesin. Hergün yeni seyler ögrenip kendimi elestirip gelistirmeye calisiyorsak fazla büyütecek bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?