büyük mü konustum kinadim mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insan yaşamadan bilemez derler canım. Ama senin bir suçun yok bence çünkü o anda sana önemsiz gelen konuşmalar aradan zaman geçip senin icinde önemli olunca farkına varmani sağlamış. Allah büyük ol der olur. rabbim hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inş

Insan kendi yaşamadan bilemiyor bazı şeyleri bu zaten hep böyledir..
Evliliğimizin ilk.yillari bu cümleleri kurdum..
Çocuk mu aslaa ben kendime bakamıyorum...
En son yapacağım şey çocuktur herhalde kafayimi yedim özgürce yaşamak varken neden kendimi yıpratayım.. vs vs vs...
Daha hatırlayamadığım çok cümle...
Şuan 9 yıllık evliyim..
3 negatif tüp bebek deneyimim var..
1 normal yolla kaynım var...
Neydim ne oldum.. Allah herkesin sonunu hayır etsin inşallah.. düşüncesizce çok konuştuğum zamanlar oldu.. O zamanlar cahildim neyin ne olduğunu bilmiyordum..

cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. amin isteyen herkese..

amin.. dileyen, hak eden herkese, size bana.. saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim. ben hic gebe kalamadim. nasil bir duygudur acaba..

amin.. dileyen, hak eden herkese, size bana.. saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim. ben hic gebe kalamadim. nasil bir duygudur acaba..

Rabbim kucağına alacağın ömürlü sağlık lı evlatlar nasip etsin inşallah...
Ben kaldım ama kaybetmek negatif tüp bebek bile daha acı.. O yüzden ALLAH kucağına alacağın evlatlar nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…