büyük mü konustum kinadim mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic buyuk konusmamissiniz Rahat olun.
Bence boyle dusune dusune kendinize blokaj koyuyorsunuz.
Hersey olacagina variyor ve gercekten nasip zamanini bekliyor.
Fussilet Suresi, 47. ayet: Kıyamet-saatinin ilmi O'na döndürülür. O'nun ilmi olmaksızın, hiçbir meyve tomurcuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da.

Yani vakti gelmemistir, Allah tez vakitte nasip etsin.

Yorumlarin hepsini okumadim konu nereye akti bilmiyorum ama oz elestiriniz takdire şayan. Bebek sahibi olma ozel ve hatta mahrem bir mesele. Kim olursa olsun gorus belirtmeyin sorulmadan. Belki deniyor olmuyor belki istemiyor bu sadece kari kocayi ilgilendirir.
Umarim herkes bu ornek olaydan payina duseni almistir.
Size gelince insallah gonlunuze gore saglikli akilli hayirli bir evladiniz isterseniz evlatlariniz olur. Vesvese yapmayin. Oyle dediniz soyle yaptiniz diye felaketlestirme senaryolari kurmayin. Hayirlisi.

Amin sagolun insallah

Amin isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin. Allah razi olsun cevabiniz oneriniz icin. Muhtemelen oyle yapiyorum iste insanoglu sabirsiz.

Cok cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bu yazilanlar cok degerli. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Konu ne olursa olsun sormamak lazim milletce didiklemeyi cok seviyoruz.

Cok tesekkurler cevabiniz icin. Gercekten aslinda hem islamiyette hem adabi muaseref kurallarinda hem turk kulturumuzde yapilmasi gereken o. hic bir sey yapmasak arkasindan konusuyoruz bir insanin herhangi bir konuda. Yasa gore bazen bir yil uzun olabiliyor. Allah isteyen herkese saglikla versin. istemeyene sormak da kirici. isteyip olmayana da kirici.

bir yıl olmuş aynı noktadayım. Rabbim benimle beraber isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar. yüreğim ağzımda lavaboya gidip geliyorum. ha geldi ha gelecek.. iyi bilirler benim gibi olanlar bu korkuyu. bugün marketten test almak bile istemedim. hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum.

Çakşır otu filan denemiyornusun l

Çakşır otu filan denemiyornusun l
Bir denemediğim o kaldı.. o da bilir bilmez kullanılmamalıymış, ilaçla kullanılmamalıymış vs diye gözüm korktu. insülin için ilacım var. Femara ve ondan sonra kullanılan bir ilacım vardı. Onlardan sonuç alamadık. İğneye gececeğiz bu ay.

31 mesajınız için teşekkür ederim. Umutsuz değilim tabiki. Sırası gelirse onu da düşüneceğiz dr şimdilik iğne verdi.
Aslına bakarsan doktor ablama senin çocuğun olmaz dediğinde ablam yedi yıllık evliydi ve hiç bir tedavide görmemişti henüz

Bursa'da birine bel çektirmeye gitmişti bel cektirmeyle çocuk oluyormuş .
Önce arkadaşı gitti halbuki o yeni evliydi neden acele etti bilmem ve hemen hamile kaldı
Peşinden ablam gitti ve inan hemen ablam hamile kaldı hiç bekleme filan olmadı resmen

Bel çekme işi her neyse bayağı etkiliyor demek ki.

Ablamın bir oğlu oldu. Onun üstüne bir kaç yıl sonra da ikizleri oldu sürpriz bı şekilde

Yurtdışındayım. Tr ye gittiğim ilk fırsatta bunu da araştıracağım. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu durum bence insanların özel hayatıyla biraz fazla ilgilenme durumu, her zaman kötü niyetli olarak oluşmuyor. Bir daha yapmazsınız aynı şeyi olur biter, şimdiki durumunuzla bağdaştırıp stres olmayın.

Bu durum bence insanların özel hayatıyla biraz fazla ilgilenme durumu, her zaman kötü niyetli olarak oluşmuyor. Bir daha yapmazsınız aynı şeyi olur biter, şimdiki durumunuzla bağdaştırıp stres olmayın.
cok tesekkur ederim vakit ayirip da cevap yazdiginiz icin.. insan kendini elestirmeden edemiyor iste.

Ben evlendikten sonra çocuk istemiyorum o sorumluluğu alamam istemiyorum diye bı çok kez söyledim esim baştan beri çok istiyordu bir kere yanlışlıkla olmuştu ertesi gün hapı almıştım ağlaya ağlaya istemiyorum demiştim. Zaman geçti 5 6 ay kadar sıcak bakmaya başladım sonra olmadı esimin değerlerinde düşüklük çıktı bir sürü şey ile uğraştık hep dönüp dönüp geçmişte istemiyorum diyerek ağladığımi sürekli çocuk istemiyorum deyişlerimi hatırladım rabbimin zoruna gitti bana evlat vermiyor dedim sonra tedavi ile hamile kaldım hala aklıma gelir o günler hep dua ederdim af dilerdim Allah'tan rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallah

cok tesekkur ederim vakit ayirip da cevap yazdiginiz icin.. insan kendini elestirmeden edemiyor iste.
Kendinizle konuşmanız çok güzel bir şey, ancak unutmayın ki stresli bir vücuda bir bebek bile girmek istemez :) Genelde okumuşsunuzdur olacak mı olmayacak mı diye kaygılanmadığınızda hamilelik daha kolay oluyormuş. Bunun için de kendinizi suçlayıp kötü düşünmeyi bırakmanız gerek.
En hayırlı zamanda kavuşmanız dileğiyle, sevgiler ⚘

vakit ayirip cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim.

cok haklisiniz. bu konuyu actigim zamanlar daha stresli daha aceleciydim. artik akisini biraktim mumkun oldugu kadar. ilaci kullanip geciyorum. bir de calismaya basladim bu konuyu actiktan sonra o da iyi geldi. test dahi almiyorum. gunu gecerse 3-4 gun alacagim.

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

amin cok tesekkur ederim cevabiniz icin. insallah vakit saati vardir bizim icin de. size de saglikli dogumlar dilerim. Allah hayirli evlat etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…