merhaba,eşimle 10 yıldır birlikteyiz 3 yıldırda evliyiz.Birbirimizi deli gıbı severek evlendik,cok zor sartlarda herseyımızı kendımız yaparak evlendik...Evliligımızde tartısmalarımız oldu ama tartıstık 5 dk sonra biz ne yapıyoruz deyip sarıldık birbirimize.Cunku hep baskaları yuzunden ve ailelerimiz yuzunden tartıstık.Eşimin ailesi cok sorumsuz ve dedikodu yapmayı cok sevenlerden,bense iki yüzlü olmayı sevmeyen dusundugumu soyleyen biriyim...Eşimin ailesi yine bana laf soyledı ve esım ben susmadıgım ıcın s...gıt babanın evine dedi ve bir sürü sey bu duruma cok onurum ve gururum kırıldı cunku haksız olan onlardı ve onları susturamadıgı ıcın bunu yaptı...Gıdelim,beni burdan gotur dedıgımdr otur onlar ailem dedi...Bana degeri bitmişti anlatamadıgım ve yazamadıgım cok sey var bunun sonucunda ölmek ıstedım ama kurtarıldım.Cok sevıyorum ama bıttı.BEnim ıcın beni degerli kılmayan ve hala aramayan,gelmeyen adamı kafamdan cıkarmak zorundayım ama yapamıyorum.BU kadar mı degerim yokmus.
sustum zaten 10 senedirde hep sustum.Bu sefer hersey gorumcemden patlak verdi susamadım.Buraya yazamadıgım cok sey var.Beni konusturan suydu:gorumcemin bayramda annesinin evindeyken tuvalet cok kokuyor elinde eldiven var bi tuvaleti temizlesene demesiydi....bunada dayanamadım artık,eldiveni vereyim sen temizle dedim
bu gune kadar hep bişey soyledıklerinde ya ıcıme attım yada esimle paylastım.Esım onların huyu bu dedi hep.Neden onları bildıgı halde bunu bana yaptı,neden sahip cıkmadı,neden ailem dedi ki???Erkek oldugu icın mı,erkeklik yapıp beni kovdugu ıcın mı.Gelir özür diler dedim ama.....
Hep empati yaparak ben benden gıttı zaten....ONLAR soyledı,lafın nereye gıttıgını bilmeden kırılıp kırılmıycagını dusunmeden.Siz şuan ailenizin yanındamısınız ?
aslında keske sizde eşiniz sus dediğinde biraz sussaydınız,empati kurun sizin ailenize eşiniz öyle yapsaydı,siz eşinizimi destekliycektiniz?
neolursa olsun ailesi,bazen mecbur kalıyoruz susmaya oda yuvamız için
"Canım belim çok ağrıyor. Şimdilik sen temizlesen olur mu?" deseydin, yada gülüp geçseydin olmaz mıydı?
"Canım belim çok ağrıyor. Şimdilik sen temizlesen olur mu?" deseydin, yada gülüp geçseydin olmaz mıydı?
daha önceden yaptıkları ve soyledıklerı ıcın yapamadım.Tak etti cunku.Kurbanda bilirsiniz etler dogranır.Ben et dogramaktan anlamıyorum benim etleride dogra demesi,cay koyup o cayın saatlerce kaynaması,hıcbır işin ucundan tutmaması ve sürekli laf sokması ve soylemesi üstüne kül kedisi muamelesi yapması cok zoruma gıttı
bu kadar empati de fazla bence.. söylediğinde tuhaf bişey yok ki tuvalet temizle diyor ya yok deve!! bence az bile tepkisi.. bunu büyütende kabahat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?