Buyuk Sevdam bitti...

arkadas bu kk nün bazı kadınlarını anlamak elde degil .yok görümcene karsı alttan al,empati kur, yok safa yat .niye safa yatsın arkadas ! niye karsı tarafa senin ne demek istedigini cok ii anlıorum der gibi cvp vermicek .tabiki yapıcaksın .ben bir insanın karsısında kim olursa olsun kendini ezdirmesini kabul edemem . beni asagılayıcı bir tavırda anında tepkimi gösteririm .ama konu sahibi en basta göstericektin ki bu kadar senden yüz bulup olayları bu dereceye getirmicektin . benim fikrim : bir evlilik seninde dedigin gibi kolay kurulmuyor,burda kac kurtul ,bosan bilmem ne diyenleri takma kafana .bosnmak kolay degil,kocanı seviorsan bekle kardesim ,1 ay 3 ay 5 ay ,bekle ya.sonradan keske biraz daha zaman verseydim dememen ,icicn .kendi vicdanen rahat hissetmen icin .

Ben size katılmıyorum. Bir kadının eşinin ailesinin yanında kocası tarafından evinden kovulması mı daha onur kırıcı yoksa aklı bir karış havadaki görümceyi kale almaması mı?

Yapmayın arkadaşlar...

Canım geçmiş olsun. Kalbin durmuş, ölmüşsün admamın umru olmamış . Hala barışmayı mı bekliyorsun. Arada söylenenler geçerdi de. Bu tuhaf olmuş. İnsan dışarda kedi ölüsü görse üzülüyor, gerisini sen düşün. Bu adam mı seni sevecek, mutlu edecek.

Bi de bu kkda alttan güreş kocanın ailesine maymun ol diyenlere gıcık oluyorum. Ya aklınızı başınıza alın. Siz kendi düşüncenizi fikrinizi belli etmezseniz kim size saygı duyar ki. Ayrıca böyle ikiyüzlü tavırlarla evlilik yürüttüğünüzde mutlu oluyormusunuz. İnsan kendi gibi olmazsa kendine saygısı da biter. Siz kendinizi sevmez saygı duymazsanız kimse de duymaz.

Tesekkür ederim,hastahaneye goturulme anımda ve yogun bakımda kaldıgım süre boyunca dısarda beklemiş ailemle.Hastahane cıkısında eve getirilirkende yanımdaydı hic konusmadık benimde konuscak ne sesim,nede gucum vardı zaten uyumusum,uyandıgımdada yoktu evde.20 gun oldu ne aradı sordu ne oldu diye.....

evliliğinizi devam ettirip ettirmemek sizin kararınız. Bitirmek kolay değil anlıyorum. Ama şunu bilin ki eşiniz sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmiyor.yaptıkları çok yanlış

evliliğinizi devam ettirip ettirmemek sizin kararınız. Bitirmek kolay değil anlıyorum. Ama şunu bilin ki eşiniz sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmiyor.yaptıkları çok yanlış

Bende artık öyle dusunuyorum,sevdıgım ıcın hala kendi evimdeyim 20 gündür dr.dısında dısarıya cıkmadım.Dusunuyorum sürekli...1 Hafta daha kendime kendi sevgım ıcın bekliyorum.Keske dememek ıcın evliligıme sans tanıyorum...Belki bu yaptıgım bos ama kimine gore.Bu gunlere kolay gelmedim,kolayda silip atamıyorum

Bu durumda kayınvalide mi elin kızı için tuvalet temizleyecek?

Arkadaşlar konu bu değil bence. Neyse ben bu konudaki fikirlerimi söyledim amacım tartışmak değil. Herkesin düşüncesi kendine...

kendi evinin tuvaletiyse kendisi için temizleyecek tabi.. karşınızdaki kadın ciddi ciddi ölmek istedğinden bahsediyor, elinden gelen herşyi yapmış, yapacak birşeyi kalmamış belli ki.. burdan akıl vereceğinize destek olmayı deneyin.. empati yapmak kendini yoksaymak değildir..

cook tesekkür ederim beni anlayabildigınız ıcın sorun tuvalet degıl temizlenir yapılır mevzu insanlar bişey yapmıyorsa işe yaramıyorsa cenesini tutmayıda bilcek biraz.Gelinsekte bizde insanız bizimde bir ailemiz var.Bunaldım artıkkkkkkkkk,bosanmak dul olmak toplumda kolay mı??Kımseyı takmasan bile sevdıgın ıcın herseye ragmen yutuyorsun ve sans veriyorsun.

nasıl yanı ıntıhar gırısımındemı bulundun?ve hala 20gundur esınden tık yok kalbın durmus obur tarafa gıdıp gelmıssın resmen
gorumce bumu senı dolduruyo demısya kişi kendinden bilir işi demişler
33yaşında bekarmı evlimi bu börülce
sen arıyomusun peki eşini sakın arama sessiz kal
yuva yıkmak bukadar kolaymı?görumce hadı yaptı bır hata kv kp yuvanızı yıkamayın oglum don evine demiyor

RAbbimin gözünde çok değerli bir insansın ki demek, o günahla karşısına gitmeni istemedi.. senin için çok güzel bir ömür yazılmıştır bundan sonrası için inşallah..

Biliyordur ama olgun davranmanı istiyordur..Eşinle görümcen mi tartışıyordu..E zaten adama onu uyarıyormuş,sen niye karıştın ki..Eşin tartışsın sen tartışma..

Bence eşin gelir,bu birkezliğine olmuş.Başka sorunlarınız yoksa gelir..Bukadarcıktan ayrılık çıkarmaz,çıkarmaması lazım..20 gün bekleyerek ayıp etmiş..İnşallah herşey tatlıya bağlanır..

evet....Esimi hıc aramadım,gorumcem evli bir cocugu var kv,gorumcesiyle hıc anlasamayan biri.cocuk yaptım nasılsa koca olmasada olur dıye evliligıne bakan bir beyne sahip.Kv Kp hıcbısey yapmadılar bızım evlılıgımız ıcın cocuklarının basını oksamıs ınsan degıller daha.Ogullarını essek gıbı goren ve hep her anlsmda somurmeye calısan ınsanlar.Ama ıyıde olsa kotude olsa ana baba.

inşallah eşin degerini anlarda pabuç bırakmaz fesat görümcene

Bir bunun için hiç gelmeyecekse kendine de eder..Çocuğunuz var mı?

cocugum yok.Kendı bilir artık kendime ve evliligıme 1 hafta daha zaman tanıycam.Beni tanıyan herkes sen bu degılsın cıvıl cıvıldın onu dusun bunu dusun bittin.Bırak artık onlar seni hak etmiyorlar,esın onlara kulak astıgı ıcın,inandıgı ıcın artık sanada zarar veriyor,bırak artık diyorlar.Bu kadar sene bir cırpıdada bitmiyor,bitiremiyorum

İster akıl veririm, ister destek olurum, ister eleştiririm. Bu sizi ilgilendirmez. Varsa sıkıntınız kötü içerik butonuna basarsınız hanımefendi.

Amaç ne yani yazdıklarınızdan? Kavga mı edelim burada?

Son düzenleme:

yok ne kavga edeceğim sizinle, düşünmeden konuşan birisiniz belli ki.. normal hayatta milleti idare etmekten bıktığnnız için burda özünüze dönme ihtiyacı hissetmeniz normal.. (empati yapıyorum )

kolay bir durum değil allah yardımcınız olsun ...inşallah eşiniz aklını başına alır da gelir sizden özür diler...
araya girecek eşinize söz dinletecek ya da eşinizin değer verdiği birileri yok muu ...onlarla paylaşsanız bu durumu ..yapıcı olarak araya girseler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…