hangimiz bunu yapabilir ki, çay koy ya da et doğra demeye benzemiyor bu laf, aşağılama var belli ki, sinir bozucu... ben de olsam tavrımı koyardım, aslında en başından tavır koymalıydı ki bu kadarına cesaret edemesinler.
her derdimizi,her sorunumuzu birlikte asmısken bunu bana yapmamalıydı.Erkeklik yaptı eve gelince ozur diler dedim ama onu bile yapmadı.NIye???O kadar canım acıyor ve üzülüyorum ki.Dr.hicbirsekilde stres yapmıcaksın dedi hayatın,yasaman ıcın bu ne mümkün...
En iyi galibiyet savaşmadan kazanılandır. Tavır koymak ayrı, çemkirmek ayrı. Olmaz. Sonuç odaklı hareket edeceksin.
Giriş;
Görümce hanımın iş buyurması...
Gelişme;
Tartışma...
Sonuç;
Evden kovulma...
Öte yandan bakın olaya;
Giriş;
Gelişme;
Safa yatma...
Sonuç;
Söyleneni yapmıyorsun, görümce sinir oluyor. Durumu eşine üstü kapalı olarak aktarıyorsun. Eşinle aran açılmıyor, keyfine bakıyorsun.
Denklemler ortada. Siz seçin...
Ortada çemkirme yok bence, o ona yap demiş, o da tavır alıp al sen yap demiş. Eşinin dengeyi kurmamasından kaynaklı sorun çıkmış bence. Ben dediğiniz şekilde davranamaz, saf ayağına yatar gibi o lafları sineye çekemezdim. Herkesin tarzı, tavrı farklı.
Saygı duyuyorum canım.
Elbette en iyi yaşayan bilir. Bu arada bende zamanında az çemkirmedimtecrübeliyim oradan biliyorum ...
tartışma esnasında sen görümcene ne dedin? sanırım bu bardağı taşıran damla olmuş birikmiş sende.. Ayrıca kendi evimdeyim derken kocan mı eve gelmiyor orasını anlamadım?
Allah kimseye yaşatmasın.
evet o gelmiyor.Hıcbişey demedim etleri dogradım,tuvaleti temizlemedim.Hala konusmaya devam etti ve esımle kavga etti hıcbır ise yaramadıgından ve cok konustugundan o sırada ben sustum,kavga ederlerken kalktı bana bu mu dolduruyor seni bu mu yapıyor diye bagırmaya basladı.Bende bu dedigın senin neyin oluyor diye bagırmaya basladım,biraz duzgun konus dedim bagırdım lafın nereye gıdıyor bi dusun diye kalktım ayaga bagırdım.Esım sus dedi,sustum hala konusmaya devam edınce bende konustum esimde kovaladı,küfür etti
Tam o esnada, bu gerilim fazla benim için diyip müsade isteyecektin. Ne edepsiz görümceymiş bu böyle...
En iyi galibiyet savaşmadan kazanılandır. Tavır koymak ayrı, çemkirmek ayrı. Olmaz. Sonuç odaklı hareket edeceksin.
Giriş;
Gelişme;
Tartışma...
Sonuç;
Evden kovulma...
Öte yandan bakın olaya;
Giriş;
Gelişme;
Safa yatma...
Sonuç;
Söyleneni yapmıyorsun, görümce sinir oluyor. Durumu eşine üstü kapalı olarak aktarıyorsun. Eşinle aran açılmıyor, keyfine bakıyorsun.
Denklemler ortada. Siz seçin...
Haklısın belkide bunu yapmalıydım,doldum artık iyice.Dugunumde gelinligıme karıstı kendi kiraladı sende alma dedi bir sürü laf etti.Dugunde kayınvalideme akıl vererek altın takmayalım benimkileri takalım sabah geri verir dedi...Millet icın takcaksanız hıc yapmayın dedim.Takıp takmamalarıda cok onemli degıl,ama ınsan kırılıyor.Esim bunları biliyor herseyı goruyor,benim ablam boyle 33 yasında hala annem 1 yasında cocuk sevse oturur aglar,kıskanır.Senide cok kıskanıyor hareketlerini,marifetini,gıydıklerini,herseyını....Bu kadar herseyı bılıyorken niye?
Bu aile için mi canına kıymaya kalktın saçmalama lütfen.
Ben her şeyi geçtim kızgınlıkla demiş bile olsa böyle bi'olayda o eşin senin yanında olması gerekiyodu.
Bilmiyorum barışsanız unutabilecek misin:44:
Bır insan bir lafı soylerken laf nereye gıdıyor karsımdaki kırılır mı,ne dusunur,üzer miyim diye dusunmeli.En önemliside nabza gore şerbet davranmamalı,ikiyüzlü olmamalı.Neyse o olmalı.Yalanla dolanla iş cevirmemeli.Ailesi bana baska ogullarına baska davrandılar basta esimde ınanmıyordu yalanlarını yakalayınca benden yana oldu hak verdi.Şimdi niye boyle aramızda baska hıcbır sorun yokken niye?
esimin herseyi bilirken bana deger vermemesi ve cook laf soylemesi cok zor geldi.Onurum,gururum kırıldı.Niye bekliyorsun hala neyi diyebilirsiniz biz bu evliligı kolay kurmadık,bir kalemde yasadıklarımı silip atamıyorum,sevgiyi bir kalemde bitiremiyorum.
Insallah en kisa zamanda esiniz yaptigi hatayi anlayip sizden özür diler ve is tatliya baglanir,dualarim sizinle...Ailelerin yaninda esinizle tartisma ortamina hic girmeyin,söyleyeceginiz ne varsa kendi dört duvarinizda konusup halledin..Iyi haberlerinizi bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?