canım bende yarı yarıya kendi fevriliğimden çok şeyler atlattık. Yani çoğu ben üzüldüm falan diyebilirim.O yüzden siz böyle sevdam falan bitti yazdığınızda ve eşinizin pek umrunda olmadığınızı gördükçe kendimi de hatırlayarak ayrıca üzülüyorum. Geriye dönüp baktığımda da daha gururlu olmalıymışım diyorum. Ha benim mutlu bir evliliğim ve bol miktarda da pişmanlığım var.Ama hiç sizinki gibi olmadı biz 20 gün ayrı olmadık. Çok fazla ayrı odalardaydık. Eşim vazgeçmedi hiç benden çoğunluklada ne olursa olsun ayrılmak gibi bişeyi aklına dahi koymadı. (Ben bi ara düşünmüştüm de). Evlilikte bana göre en azından artık böyle yapıyorum-ezilip bükülmemeli kıymetli olduğunu hissetmeli. Çok seviyorsunuz belli. İnşallah eşiniz de ikiniz için bu evliliği daha mutlu hale getirmenin yollarını bulur. Sizin için inşallah evliliğiniz kurtulur. Ama lütfen bırakın bu evliliği eşiniz kurtarsın.
Gunaydın arkadaslar bana dua eden ve yorumda bulunan herkese cok tesekkur edıyorum.Dun babam kp arayıp soylenmiş cok.KP benim bıseyden haberim yok dunur hanımla konusayım demiş....Aksam esim,kv,gorumcem hepsi cıktı geldi.Ailemde burdaydı,babam,ben konustuk.Eşim,kv,gorumcem özür diledi benden ve ailemden.Esim yatak odasını cıcekle doldurmus.Gece yataga yattıgımızda o agladı ben agladım...Sevdıgım icin barıstık.Söz verdi aileme ve bana
Gorumcem özür diledi acık acık ben seni cok kıskanıyorum sacını,basını,hamaratlıgını....herseyini bu yuzden yapıyorum dedi.Esimin zoruyla ve babamdan korktugu ıcın özür diledi,yuz ıfadesı bunu verdi....Şimdi ben bu kadına karsı ne yapmalıyım????Nasıl davranmalıyım sizce??Esime ve ailesine benim size saygısızlıgım oldu mu bu gune kadar bişey yaptım mı dedim herkesin önünde hayır yapmadın dediler.O zamsn bana niye boyle davranıyorsunuz dedim,mutlu olmak yerine.
Ay masallah cok seviindiim! Keske benimkinde benimkinin ailesinde de boyle bi ilgi bi baristirma cabasi bi mahcupluk olsa. Yok. Aulesini gectim benimki burnundan kil aldirmiyo.. Bitecek benimki belli. Ama senin adina cok sevindim, bi daha da yasanmaz insallah hic.
bende ailesi yüzünden çok problem yaşadım ama evliliginin devam etmesini istedigim için kabul etmek zorunda kaldım seviyormuyum hayır ama saygı duymak zorunda oldugum için saygı duyuyorum.bazı erkekler ailesi ne kadar haksızlıkta yapsa malesef görmüyo yada eşine öyle hissettiriyo bilmiyorum.ne bu deveyi güdücen ya bu diyardan gideceksin misali benimkisi.
bende ailesi yüzünden çok problem yaşadım ama evliliginin devam etmesini istedigim için kabul etmek zorunda kaldım seviyormuyum hayır ama saygı duymak zorunda oldugum için saygı duyuyorum.bazı erkekler ailesi ne kadar haksızlıkta yapsa malesef görmüyo yada eşine öyle hissettiriyo bilmiyorum.ne bu deveyi güdücen ya bu diyardan gideceksin misali benimkisi.
Goruyorlar ama aile oldugu ve atamıcakları için hayatına sonradan katılan eslerine cektiriyorlar.Cok sukur cok ugrastım ama esımın hem guvenini kazandım,hemde ailesinin ne oldugunu iyice anladı...Hep kadınlar deveyi gudunce cok yıpranıyorlar işte.İlişki iki kişi yasanıyor ama derdi kadın cekiyor.
erkekler aileleri söz konusu olunca ne kadar da değişkler şu anan kadar ben hiç görmedim şöye gögsünü gere gere karısını savunanaı. kadın söyleyince kötü oluyo yuva için sus diyoruz ama ya kişiliklerimiz neden hep biz susmak zorundayız ki bizim yuvamız sa onların neyi peki. kadınsan suussesini çıkarma onlar bizim ailelerimze saydırınca oluyo ama şuç birazda bizde aslında kendi kendimize laf söyletiyoruz her seferin de.. kavga sırasında insanın azından çok şey çıkabiliyo hne desembilmiyorum aslında belki eşinde gurur yapıyodur sen ara diye bekliyodur üzgündür mutlaka kolay değil sonuçta bi sans daha verin birbirinize derim ben.
erkekler aileleri söz konusu olunca ne kadar da değişkler şu anan kadar ben hiç görmedim şöye gögsünü gere gere karısını savunanaı. kadın söyleyince kötü oluyo yuva için sus diyoruz ama ya kişiliklerimiz neden hep biz susmak zorundayız ki bizim yuvamız sa onların neyi peki. kadınsan suussesini çıkarma onlar bizim ailelerimze saydırınca oluyo ama şuç birazda bizde aslında kendi kendimize laf söyletiyoruz her seferin de.. kavga sırasında insanın azından çok şey çıkabiliyo hne desembilmiyorum aslında belki eşinde gurur yapıyodur sen ara diye bekliyodur üzgündür mutlaka kolay değil sonuçta bi sans daha verin birbirinize derim ben.