Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
bu tembelliğin önceden de varmıydı?Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
Evli, çalışan ve çocuklu bayanların tertemiz evlerini düşünerek motive olabilirsiniz :)Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
Sık ve az temizlik yapmanız biriktirmenizden daha iyidir. Biriktikten sonra işin içinden çıkılmaz hale geliyor işler.O yüzden bir gün cesaretlenin her yeri toplayıp temizleyin. Sonra birkaç günde bir bir el süpürgesi ile süpürüp bir vileda yaptımmı her yer gıcır gıcır durur :)Yatağınızı da kalktıktan sonra ilk iş toplayın ve bunu alışkanlık edinin. Ben öğrenci evimi sözlüm ile paylaşıyorum ikimizde üniversite son sınıf öğrencisiyiz. O ikinci öğretim eve akşam geliyor. Ben erken gelip koltuğa bir yayıldımmı bir de yorgunluktan kılımı kıpırdatamıyorum. Onun geleceği saate yakın, hatta çıkıp eve gelirken arar, o an da kalkıp patır patır işlere bir girişiyorum. Yaptığımda sadece görünen yerleri süpürüp viledalamak ve dağınıklıkları acelece toplamak. Geldiğinde oyy benim bitanem tüm gün temizlik mi yapmış her yer pırıl pırıl olmuş keşke kendini bu kadar yormasaydın diyor, bilmiyorki toplasan 15 dk sürdüSevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
Sakin ol elindeki telefonu sakince yere birak ve internetten yavasca uzaklasSevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
Herkese çok teşekkür ederim gerçekten motive oldum şimdi kalkıp işimi yapcam işim bitince yazcam size işimi bitirdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?