büyük sır!!!!

ceres87

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
384
315
23
38
merhaba hanımlar ;

benim bir sorunum var ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var evlenip ayrılmış bir bayanım yaklaşık 11 yıl kadar oldu boşanalı sürekli birileri ile tanıştırıldım yada tanıştım ama bir türlü bir sıcaklık bir yakınlık hissedemediğim için hepsi en fazla bir kaç gün sürdü ve bitti.

şimdi ise yaklaşık 1 haftadır hayatıma giren biri var ve herşey gayet iyi iyi bir insan beni anlıyor ve değer veriyor en azından ,beni kaybetmek istemiyor fakat benim ondan sakladığım ve nasıl söylemem gerektiğini bilemediğim bir sırrım var benim daha önce evlilik yaptığımı bilmiyor nasıl söylesem ne yapsam bilemiyorum

aslında ilk gün söyleyecektim fakat bana olan davranışlarının değişmesinden farklı bir gözle bakmasından korktum ki genelde boşanmış kadını potansiyel birşeymiş gibi görüyorlar

lütfen bana akıl verin ne yapmam lazım nasıl söylemem lazım
hepinize şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

Potansiyel neymiş gibi görüyorlar?
Eğer sizi potansiyel x olarak görecek biriyse zaten uzak durmanız gerektiğinden, ilk gün söylemeniz gerekmiyor mu?
Geceden kalma şaraplı halimle yamulmuyorsam şayet yani.

Ayrıca bir evlilik tecrübesi, yalnız geçen 11 yıl ve onca flörtten sonra hala nasıl hepi topu 1 haftalık insan için "beni kaybetmek istemiyor, iyi bir insan, iyi gidiyor" filan diyebiliyorsunuz?
Anacım 1 haftalık münasebet adamla belediye otobüsüne binip inmek gibi bir şey hayata endeksleyince. Yapmayın.

1 hafta olmuş zaten daha görüşmeye başlayalı meraba ben ayşe 11 yıl önce boşandım diye herşeyi ilk andan anlatamazsın ki. boşanmış olman senin özelin, önüne çıkan her adama anlatamazsın. rahat ol yani şimdi söylerken. bir de suç işlemiş gibi söyleme lütfen boşanmış olman bir suç, hata, ayıp değil

Bugün söyle kesinlikle. Yoksa Buca zaman bana neden söylemedin der ilişkin biter. Kartları açık oyna.

onun böyle biri olduğunu söylemedim erkeklerin boşanmış kadınlara genelde bu gözle baktıklarından bahsettim yada bana denk gelenler hep böyleydi

1 haftada soylemen gereken birsey degil zaten sır saklıyorum gibi düşünme bence
hemen tanıştığımız gün ben evlenip ayrıldım heeee diyemezdim çünkü her ne kadar kabul edilmese de toplumun hali malum ama işin kötü tarafı ben ona aşık olmaya başladım sanırım sakladığım bu konuda beni çok üzüyor

Söylemelisin ilişkiniz ciddiye gidecekse yalan üstüne kurulmuş olmamalı. Niyeti değişecekse de ayrıl gitsin

İyi de zaten 1 hafta çok geç değil ki konuşmak için.
bizi tanıştıran arkadaşım ben seni boşanmış bir kadın olarak görmüyorum çocuğun falanda yok zaten bende söyleme gereksiniminde bulunmadım uygun bir zamanda söylersin dedi sanırım ona karşı birşeyler hissetmeye başladım kaybetmekten korkuyorum

mevzu arasında önceden hiç ciddi ilişkin oldumu diye sorun o da size soracaktır halıyle ben seneler once bır evlılık yaptım cesıtlı nedenlerle der gecersınız olur bıter, ayrıca erkekler evlenmemıs olsanız bıle kadınlara potansıyel seks objesı gozuyle bakıyor en azından nıkah altında bırseyler yasamıssınız ki canınız ne ısterse yasarsınız bunun hesabını bır erkege de vermek zorunda degılsınız.

Bir şey söyleyim mi kaybetmekten korkarsan kaybedersin zaten.
Boşanmış kadınlara farklı gözlere bakan erkekler karşısındaki kadın hiç evlenmemiş bile olsa onu mutlu edemez.
Zihniyet çirkin çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…