Yamulmuyorsunuz bence.Potansiyel neymiş gibi görüyorlar?
Eğer sizi potansiyel x olarak görecek biriyse zaten uzak durmanız gerektiğinden, ilk gün söylemeniz gerekmiyor mu?
Geceden kalma şaraplı halimle yamulmuyorsam şayet yani.
onun böyle biri olduğunu söylemedim erkeklerin boşanmış kadınlara genelde bu gözle baktıklarından bahsettim yada bana denk gelenler hep böyleydiPotansiyel neymiş gibi görüyorlar?
Eğer sizi potansiyel x olarak görecek biriyse zaten uzak durmanız gerektiğinden, ilk gün söylemeniz gerekmiyor mu?
Geceden kalma şaraplı halimle yamulmuyorsam şayet yani.
Ayrıca bir evlilik tecrübesi, yalnız geçen 11 yıl ve onca flörtten sonra hala nasıl hepi topu 1 haftalık insan için "beni kaybetmek istemiyor, iyi bir insan, iyi gidiyor" filan diyebiliyorsunuz?
Anacım 1 haftalık münasebet adamla belediye otobüsüne binip inmek gibi bir şey hayata endeksleyince. Yapmayın.
hemen tanıştığımız gün ben evlenip ayrıldım heeee diyemezdim çünkü her ne kadar kabul edilmese de toplumun hali malum ama işin kötü tarafı ben ona aşık olmaya başladım sanırım sakladığım bu konuda beni çok üzüyor1 haftada soylemen gereken birsey degil zaten sır saklıyorum gibi düşünme bence
Söylemelisin ilişkiniz ciddiye gidecekse yalan üstüne kurulmuş olmamalı. Niyeti değişecekse de ayrıl gitsinmerhaba hanımlar ;
benim bir sorunum var ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var evlenip ayrılmış bir bayanım yaklaşık 11 yıl kadar oldu boşanalı sürekli birileri ile tanıştırıldım yada tanıştım ama bir türlü bir sıcaklık bir yakınlık hissedemediğim için hepsi en fazla bir kaç gün sürdü ve bitti.
şimdi ise yaklaşık 1 haftadır hayatıma giren biri var ve herşey gayet iyi iyi bir insan beni anlıyor ve değer veriyor en azından ,beni kaybetmek istemiyor fakat benim ondan sakladığım ve nasıl söylemem gerektiğini bilemediğim bir sırrım var benim daha önce evlilik yaptığımı bilmiyor nasıl söylesem ne yapsam bilemiyorum
aslında ilk gün söyleyecektim fakat bana olan davranışlarının değişmesinden farklı bir gözle bakmasından korktum ki genelde boşanmış kadını potansiyel birşeymiş gibi görüyorlar
lütfen bana akıl verin ne yapmam lazım nasıl söylemem lazım
hepinize şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.
şort giydiği için kadınlara şiddet uygulayan bir toplumda yaşıyoruz gerisini siz düşünün.Kendinize o tabiri istemsiz olarak yakıştıran sizsiniz zaten adamın demesine gerek dahi yok.
sence nasıl izah etmeliyim inan bana ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorumkesinlikle söylemen gereken birşey..bulduğun ilk fırsatta söylemelisin..
bizi tanıştıran arkadaşım ben seni boşanmış bir kadın olarak görmüyorum çocuğun falanda yok zaten bende söyleme gereksiniminde bulunmadım uygun bir zamanda söylersin dedi sanırım ona karşı birşeyler hissetmeye başladım kaybetmekten korkuyorumİyi de zaten 1 hafta çok geç değil ki konuşmak için.
Bir şey söyleyim mi kaybetmekten korkarsan kaybedersin zaten.bizi tanıştıran arkadaşım ben seni boşanmış bir kadın olarak görmüyorum çocuğun falanda yok zaten bende söyleme gereksiniminde bulunmadım uygun bir zamanda söylersin dedi sanırım ona karşı birşeyler hissetmeye başladım kaybetmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?