- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
çok teşekkür ederim yorumuz için içimi bir nebzede olsa rahatlattımevzu arasında önceden hiç ciddi ilişkin oldumu diye sorun o da size soracaktır halıyle ben seneler once bır evlılık yaptım cesıtlı nedenlerle der gecersınız olur bıter, ayrıca erkekler evlenmemıs olsanız bıle kadınlara potansıyel seks objesı gozuyle bakıyor en azından nıkah altında bırseyler yasamıssınız ki canınız ne ısterse yasarsınız bunun hesabını bır erkege de vermek zorunda degılsınız.
çok teşekkür ederim1 hafta olmuş zaten daha görüşmeye başlayalı meraba ben ayşe 11 yıl önce boşandım diye herşeyi ilk andan anlatamazsın ki. boşanmış olman senin özelin, önüne çıkan her adama anlatamazsın. rahat ol yani şimdi söylerken. bir de suç işlemiş gibi söyleme lütfen boşanmış olman bir suç, hata, ayıp değil
yanyana geldiğimiz her an kendimi suçlu hissediyorum sırf bu durumu söylemediğim için rahat olamıyorum yüzüne bakarak söyleyemem ki durumu anlatan bir mesajmı atsam aslında ben böyle biri değilim fakat insanlar nekadar mantıklı olsalar da bazen içinde bulundukları durumda ne yapacağını bilemezler şuan bende öyle bir durum içerisindeyimsöylemeyi erteledikçe daha kötü sonuçlarla karşılaşırsınız.daha iş drama dönüşmeden söyleyin ama.öyle korku ve endişenizi belirterek değil normal bir şey miş gibi sakincene yoksa bu konu hakkında gerilimli bir giriş yaparsanız acaba çok buhranlar mı yaşadı benle de aynısını mı yaşar diye karşınızdakini endişelendirirsiniz.dul olduğunuzdan değil ilk evliliğinizde yaşadığınız tramvaların kalıcı olduğunu düşünüp uzaklaşmaya kalkabilir.öyle yaşandı bitti gibi söylemeniz lazım.
zaten şimdi ilk evlilik yaptığını anlamayınca dışarıdan çok şaşıracaktır
ailesi ile danışacaktır.ufak bi yer değilse yaşadığınız yer kimin nerde nasıl ne yaşadığını bütün ahali bilmeyecektir.aslına bakarsanız küçük yerlerde de hükmü kalmadı.yalnız küçük yerlerde nasıl diyeyim zengin ve bazı kimselerin yaşadıklarını kimse kınamazda kimilerinin yaşadıklarının dedikodusunu yaparlar insan ayrımcılığı yaparlar.
bu konudakı fıkrını sorsan zaten az buz ne olucagını tahmın edersınyanyana geldiğimiz her an kendimi suçlu hissediyorum sırf bu durumu söylemediğim için rahat olamıyorum yüzüne bakarak söyleyemem ki durumu anlatan bir mesajmı atsam aslında ben böyle biri değilim fakat insanlar nekadar mantıklı olsalar da bazen içinde bulundukları durumda ne yapacağını bilemezler şuan bende öyle bir durum içerisindeyim
direk söyle bence..ben evlenip boşandım bu senin için sorun olur mu de mesela...sence nasıl izah etmeliyim inan bana ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
beni anlayan birinin olduğuna inan çok sevindim ama aynı durumu yaşamana üzüldüm sen nasıl bir yol izledin ve ne yaptınBu durumu bende yaşadım. Hissettiklerinizi anlıyorum. Yukarıda sen kendini potansiyel konumuna sokmuşsun diyenler var ama durum öyle değil işte. Herkes her şeyi yaşıyor ama evlendim ayrıldım dediğin zaman bir rahatlık geliyor karşı tarafa. Maalesef bende karşılaştım böyle insanlarla. Hem sadece erkek olarak değil kadınlarda bile bu zihniyet olabiliyor.
Demem o ki iyisiyle kötüsüyle siz yaşadınız bu hayatı ve yaşamaya devam edeceksiniz. Dik durun boşanmak kötü bir şey değil. Kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta. Karşınızda ki kişi bu durumu anlayamayacaksa zaten en başından görmüş olursunuz. Şimdiden mutluluklar diliyorum.
mesajlamı yüz yüze midirek söyle bence..ben evlenip boşandım bu senin için sorun olur mu de mesela...
kesinlikle yüz yüze...mesajlamı yüz yüze mi
kendimi okadar güçlü hissetmiyorum inan ki mesaj atacağım ama kelimeleri toparlayamıyorumkesinlikle yüz yüze...
kendimi okadar güçlü hissetmiyorum inan ki mesaj atacağım ama kelimeleri toparlayamıyorum
beni anlayan birinin olduğuna inan çok sevindim ama aynı durumu yaşamana üzüldüm sen nasıl bir yol izledin ve ne yaptın
en azından nasıl söyleyeceğime dair bir fikir edinmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?