büyük sır!!!!

Ayıp değil ya evlenip ayrılmışsınız ne var bunda.Kabul etmeyecekse zaten zaman kaybıdır.

valla ucu nere giderse gitsin dümdük söyleyin. bu önemli bir konu. yani saklanılacak bir şey değil.

çok teşekkür ederim yorumuz için içimi bir nebzede olsa rahatlattı

çok teşekkür ederim

söylemeyi erteledikçe daha kötü sonuçlarla karşılaşırsınız.daha iş drama dönüşmeden söyleyin ama.öyle korku ve endişenizi belirterek değil normal bir şey miş gibi sakincene yoksa bu konu hakkında gerilimli bir giriş yaparsanız acaba çok buhranlar mı yaşadı benle de aynısını mı yaşar diye karşınızdakini endişelendirirsiniz.dul olduğunuzdan değil ilk evliliğinizde yaşadığınız tramvaların kalıcı olduğunu düşünüp uzaklaşmaya kalkabilir.öyle yaşandı bitti gibi söylemeniz lazım.
zaten şimdi ilk evlilik yaptığını anlamayınca dışarıdan çok şaşıracaktır
ailesi ile danışacaktır.ufak bi yer değilse yaşadığınız yer kimin nerde nasıl ne yaşadığını bütün ahali bilmeyecektir.aslına bakarsanız küçük yerlerde de hükmü kalmadı.yalnız küçük yerlerde nasıl diyeyim zengin ve bazı kimselerin yaşadıklarını kimse kınamazda kimilerinin yaşadıklarının dedikodusunu yaparlar insan ayrımcılığı yaparlar.

yanyana geldiğimiz her an kendimi suçlu hissediyorum sırf bu durumu söylemediğim için rahat olamıyorum yüzüne bakarak söyleyemem ki durumu anlatan bir mesajmı atsam aslında ben böyle biri değilim fakat insanlar nekadar mantıklı olsalar da bazen içinde bulundukları durumda ne yapacağını bilemezler şuan bende öyle bir durum içerisindeyim

bence biran evvel vakit kaybetmeden söylemelisin
şimdi söylemessen eğer ilerisi için daha kötü olur.. yalancı konumuna düşersin ve o kişi birdaha sana yaklaşmaz asıl o zaman.
güzelce otur konuş söyle kabul ederse devam edersiniz ha yok etmesse herkez kendi yoluna.. böyle birşeyi söylemeyerek hem kendinizi hem karşı tarafı kandırmış olursunuz

Boşanmak utanılacak bir şey mi de saklıyorsunuz zaten siz bu 'sırrınızı' söyledikten sonra sizi bırakacak olan adamla hiç başlamamak daha iyi olur

Önce siz boşanmış olmanın saklanacak bir şey olmadığını kendinize kabullendirin sonra daha rahat olursunuz

bu konudakı fıkrını sorsan zaten az buz ne olucagını tahmın edersın

Bu durumu bende yaşadım. Hissettiklerinizi anlıyorum. Yukarıda sen kendini potansiyel konumuna sokmuşsun diyenler var ama durum öyle değil işte. Herkes her şeyi yaşıyor ama evlendim ayrıldım dediğin zaman bir rahatlık geliyor karşı tarafa. Maalesef bende karşılaştım böyle insanlarla. Hem sadece erkek olarak değil kadınlarda bile bu zihniyet olabiliyor.
Demem o ki iyisiyle kötüsüyle siz yaşadınız bu hayatı ve yaşamaya devam edeceksiniz. Dik durun boşanmak kötü bir şey değil. Kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta. Karşınızda ki kişi bu durumu anlayamayacaksa zaten en başından görmüş olursunuz. Şimdiden mutluluklar diliyorum.

beni anlayan birinin olduğuna inan çok sevindim ama aynı durumu yaşamana üzüldüm sen nasıl bir yol izledin ve ne yaptın
en azından nasıl söyleyeceğime dair bir fikir edinmiş olurum

bir haftalık ilşkiye bu kadar kapılmayın siz geçmişten tecrübe sahibi birisiniz.

Bahsedin bahsetmek zorumdasınıZ.
Geç kalmış sayılmazsınız ama daha fazla da zaman kaybetmeyin

kendimi okadar güçlü hissetmiyorum inan ki mesaj atacağım ama kelimeleri toparlayamıyorum

Bu bir ayıp değil yada sizin kusurlu bir yanınız değil.

Kendinize güvenerek yüz yüze bunu konuşabilirsiniz

Siz bunu kusur olarak görürseniz o da kusur olarak değerlendirir

beni anlayan birinin olduğuna inan çok sevindim ama aynı durumu yaşamana üzüldüm sen nasıl bir yol izledin ve ne yaptın
en azından nasıl söyleyeceğime dair bir fikir edinmiş olurum

Açıkcası boşandığımın ilk senesinde bu konuyu epeyce takmıştım kafama. Şimdi derdim mi yokmuş acaba diye düşünüyorum. Niye o kadar taktıysam artık. Ama işte her ne kadar toplumun ne düşündüğünü önemsemiyoruz desekte içten içe kendimizi yiyoruz. Aslında ilk olarak gerçekten kendin için yaşamaya başlamalısın. İlk adım bu bence.

Nasıl bir yol izlediğime gelince de. Boşandıktan sonra görüştüğüm insanlar oldu. Hayat hikayemi anlatıp bana acımalarına,üzülmelerine fırsatı vermedim. Bilirsin ağlayan kadınlar başlarda ilgi çeker ama sonrasında güçlü kadın isterler karşılarında.

Karşımda ki insan beni anlayabilecek bakış açısına sahipse söyledim gönül rahatlığıyla. Değilse de aynı görüşte olmadığını anlıyorsun en azından. Aslında biraz avantaj oldu benim için. Sen ne kadar güçlü durursan, ne istediğini bilirsen karşı tarafta o kadar dürüst oluyor bence. Benim tercihimdi yaşadım olmadı bitti dedim. Evliliğimin detaylarını anlatmadım. Küçük bir tavsiye olsun size de, geçmişi değil geleceği yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…