kesinlikle yüzyüze söyle mesajla filan kaale almıyormuşsun gibi algılanır.hadi söylemedin diyelim nasibin değilse evlensen bile ayrılırsın.nasibinse bunu söylemen ondan seni koparmamalı.eğer ummadığın tepki verirse zaman vermelisin.yanyana geldiğimiz her an kendimi suçlu hissediyorum sırf bu durumu söylemediğim için rahat olamıyorum yüzüne bakarak söyleyemem ki durumu anlatan bir mesajmı atsam aslında ben böyle biri değilim fakat insanlar nekadar mantıklı olsalar da bazen içinde bulundukları durumda ne yapacağını bilemezler şuan bende öyle bir durum içerisindeyim
Biran önce söyleyin. Boşanmak ayıp bişey değil sonuçta berkesin başına gelebilecek bir durum. Kendinizi eksik hisetmeyin keske ilk gun soyleseydinizm Anlayışla karşılamayacak biriyse zaten kendinizi kaptırmadan bitsin. Elbet bir gun ogrenilecek birsey. Başkasından öğrenirse size güveni kalmaz olacağı varsa da olmaz.merhaba hanımlar ;
benim bir sorunum var ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var evlenip ayrılmış bir bayanım yaklaşık 11 yıl kadar oldu boşanalı sürekli birileri ile tanıştırıldım yada tanıştım ama bir türlü bir sıcaklık bir yakınlık hissedemediğim için hepsi en fazla bir kaç gün sürdü ve bitti.
şimdi ise yaklaşık 1 haftadır hayatıma giren biri var ve herşey gayet iyi iyi bir insan beni anlıyor ve değer veriyor en azından ,beni kaybetmek istemiyor fakat benim ondan sakladığım ve nasıl söylemem gerektiğini bilemediğim bir sırrım var benim daha önce evlilik yaptığımı bilmiyor nasıl söylesem ne yapsam bilemiyorum
aslında ilk gün söyleyecektim fakat bana olan davranışlarının değişmesinden farklı bir gözle bakmasından korktum ki genelde boşanmış kadını potansiyel birşeymiş gibi görüyorlar
lütfen bana akıl verin ne yapmam lazım nasıl söylemem lazım
hepinize şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.
biraz önce herşeyi anlatan uzunnnnnnnnn bir mesaj yazdım sonrasında beni aradı telefonu açtım şokta olduğunu elinin ayağının titrediğini oturup ağlayacağından bahsetti ve sonra ekledi böyle birşey için beni terk edemezsin akşam 7-8 gibi seni almaya geleceğim oturup azda olsa konuşalım dedi ve konuşmasında defalarca hayatım dedi sanırım çözülmeyecek bir durum içinde değilim en azından öyle düşünüyorumne zaman söylıceksınız?
sevındım senın adına ınsallah çok mutlu olursunuzbiraz önce herşeyi anlatan uzunnnnnnnnn bir mesaj yazdım sonrasında beni aradı telefonu açtım şokta olduğunu elinin ayağının titrediğini oturup ağlayacağından bahsetti ve sonra ekledi böyle birşey için beni terk edemezsin akşam 7-8 gibi seni almaya geleceğim oturup azda olsa konuşalım dedi ve konuşmasında defalarca hayatım dedi sanırım çözülmeyecek bir durum içinde değilim en azından öyle düşünüyorum
inşallah canım bakalım bu akşam ne konuşacak benimlesevındım senın adına ınsallah çok mutlu olursunuz
Ay cok sevindim. Akilli adammis evlen bununla.biraz önce herşeyi anlatan uzunnnnnnnnn bir mesaj yazdım sonrasında beni aradı telefonu açtım şokta olduğunu elinin ayağının titrediğini oturup ağlayacağından bahsetti ve sonra ekledi böyle birşey için beni terk edemezsin akşam 7-8 gibi seni almaya geleceğim oturup azda olsa konuşalım dedi ve konuşmasında defalarca hayatım dedi sanırım çözülmeyecek bir durum içinde değilim en azından öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?