büyük sır!!!!

söylemenin tam zamanı aslında, ilk buluşmada söylemek tuhaf kaçabilirdi
benim başıma da geldi böyle bir olay, adamla 3-5 kez buluştuk iyi gidiyor diye düşünüyordum ki yanımda huzursuz olmaya gözlerini kaçırmaya başladı, sorduğumda bir şey yok dedi, ancak ben rahatsız oldum ve görüşmeyi kestim
aylar sonra aradı tekrar görüşelim dedi, tabi ki ben sorunun neydi diye ısrarla sordum, ben bi evlilik yaşadım sana söyleyemedim dedi,
ilk sorduğumda söyleseydi keşke adamı harcamak durumunda kaldım.sss

Seni potansiyel bisey olarak gorecekse bastan oyle gorsun ve kacin kurtulun.

Bilmiyorum ya benim ablam bosandi bir daha evlendi. Herkes bilirdi bosandigini. Bunu bir yafta gibi gormezdi. Lafi acilirdi bir yerden "ammaaaaan 2010da benim aklim yerinde miydim kocayi bosamakla mesguldum hahahaha" diye kahkaha falan atardi. Siz kendinize ikinci sinif muamelesini yakistirmissiniz bile cok uzgunum

kesinlikle yüzyüze söyle mesajla filan kaale almıyormuşsun gibi algılanır.hadi söylemedin diyelim nasibin değilse evlensen bile ayrılırsın.nasibinse bunu söylemen ondan seni koparmamalı.eğer ummadığın tepki verirse zaman vermelisin.

Sır mı

Evlilik bu boşanılır da

Yaşın bayağı vardır evlenip boşanmış ve üstünden 11 yıl geçmiş

Bunu neden takıyorsun belki o da evlenip
Boşandı hatta hala evli

Sen ona sordun mu

bekarım hic evlenmedim demediysen sorun yok söyle geç bu gizlenicek birşey yada sır değil ki aradan seneler geçmiş muvekkilerimden çok defa boşanma davasinda kesinlestirme icin hizlandirmayi yeniden evleneceğini söyleyen duydum üstelik hiçbiri de utanmadi saklamadı hatta iki üç kez yanlarında evlenecekleri insanda oldu geldiklerinde

biraz önce herşeyi anlatan uzunnnnnnnnn bir mesaj yazdım sonrasında beni aradı telefonu açtım şokta olduğunu elinin ayağının titrediğini oturup ağlayacağından bahsetti ve sonra ekledi böyle birşey için beni terk edemezsin akşam 7-8 gibi seni almaya geleceğim oturup azda olsa konuşalım dedi ve konuşmasında defalarca hayatım dedi sanırım çözülmeyecek bir durum içinde değilim en azından öyle düşünüyorum

Soyle bir empati yapip kendimi o adamin yerine koydum. Bir hafta sonra soyleyebilirsin bunda bi sakinca yok gec kalmis filan degilsin. Sorun etmez diye tahmin ediyorum normal bi insansa. Ben evliliginden ziyade 11 sene boyunca neler yaptiginla ilgilenirdim sanirim. O arada evdemi oturdun, calistin mi, kitapmi yazdin, daldan dala mi kondun, kendini ne sekilde gelistirdin, yerindemi saydin, hasta babana mi baktin...anlatabiliyomuyum? O evlilikten sonra sen nasil bir degisim yasadin, kisiligini karakterini nasil etkiledi o ayrilik, hemencecik toparlanip hayata simsiki sarildinmi yoksa bes sene ardindan gozyasimi doktun. Ben erkek olsam bunlari ogrenmeye calisirdim.

Biran önce söyleyin. Boşanmak ayıp bişey değil sonuçta berkesin başına gelebilecek bir durum. Kendinizi eksik hisetmeyin keske ilk gun soyleseydinizm Anlayışla karşılamayacak biriyse zaten kendinizi kaptırmadan bitsin. Elbet bir gun ogrenilecek birsey. Başkasından öğrenirse size güveni kalmaz olacağı varsa da olmaz.

ne zaman söylıceksınız?
biraz önce herşeyi anlatan uzunnnnnnnnn bir mesaj yazdım sonrasında beni aradı telefonu açtım şokta olduğunu elinin ayağının titrediğini oturup ağlayacağından bahsetti ve sonra ekledi böyle birşey için beni terk edemezsin akşam 7-8 gibi seni almaya geleceğim oturup azda olsa konuşalım dedi ve konuşmasında defalarca hayatım dedi sanırım çözülmeyecek bir durum içinde değilim en azından öyle düşünüyorum

sevındım senın adına ınsallah çok mutlu olursunuz

Büyük sır diye başlık atmışsınız da öyle sır falan değil ki bu.Her şeyin bir zamanı var.Daha bir hafta olmuş görüşmeye başlayalı.Bugün yarın bir fırsatını bulun ve söyleyin.bitecekse en başından bitsin.Hem boşanmak da öyle potansiyellik falan değil.Evlenmek gibi normal bişey.Büyütmeyin derim bu kadar gözünüzde bu durumu.

Yani sonucta bu yillarca saklanacak bir sey degil.Eninde sonunda bir sekilde soyleyeceksin.

Kesinlikle çok yanlış bi yol izlemişsin.
Bu önce saklanıp sonra söylenen sırlar insanı zor duruma sokar
Başta söyleyip kararı ona bırakmalıydın ayrıca sırf daha önce evlendin diye seninle iletişimi kesecek adamda keserse kessin hiç ipleme bile.

Hemen soyleyeceksin diye birsey yok ki. Daha tanisali ne kadar olmus.

Cokta arayi acma, sonradan niye soylemedin olmasin.

Evlenmek ayip bisey mi
Bu hatunlari anlamiyorum ya...
Evlendin diye degisecekse bastan degissin
Az mantik yani

Ay cok sevindim. Akilli adammis evlen bununla.
Boyle bir sey icin seni terketcegimi dusunme dememis(sanki o hak sadece kendisinde carmis gibi) beni terketme demis. Burdan kapti 10 puani.
Ayrica senin ki sir degil merhaba adim x ben bosandim biliyo musun diye tanisir tanismaz soyleyecek degildin ya. Gayette uygun zaman. Sanki ayip bir sey yapmissin gibi niye korkuyosun. Hayirlisi olsun hakkinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…