- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi ekonomik özgürlüğünüzü kazanmadıkça size müdahale etmeye devam edeceklerdir. Ben olsam en kısa yoldan iş-okul işini çözmeye çalışırdım. Babanıza bana söylediklerinizi anlattığınızda, babanız “ah canım kızım sen haklısın ben sana bunca zaman haksızlık etmişim” diyecek biri değil sonuçta.Ailemin beklentisi. Dindar bir insan olmam. Başımı örtmem, namaz kılmam, onların sözlerinden çıkmamam. Özel hayatımın olmaması. Odamın kapısının sürekli açık olması gibi. Ben böyle bir insan olamam ama. Benim hayatım var. Hayatımın sınırları var. Onları onun içine sokamam. Sokarsam kendime ve bir kez yaşadığım bu hayata saygısızlık etmiş olurum. Günahlarımın sevaplarımın onlardan bağımsız olduğunu kabul edemiyorlar.
Aşağı yukarı öyle sassyDesmond bölümün neydi? 3 senenin sonunda hemen iş bulabileceğin bir şey mi?
Aşağı yukarı öyle sassy
Tam okuyamadım konuyu amaAilemin beklentisi. Dindar bir insan olmam. Başımı örtmem, namaz kılmam, onların sözlerinden çıkmamam. Özel hayatımın olmaması. Odamın kapısının sürekli açık olması gibi. Ben böyle bir insan olamam ama. Benim hayatım var. Hayatımın sınırları var. Onları onun içine sokamam. Sokarsam kendime ve bir kez yaşadığım bu hayata saygısızlık etmiş olurum. Günahlarımın sevaplarımın onlardan bağımsız olduğunu kabul edemiyorlar.
Yaa off gerek var mi bunlara ? Yani babanizi anlattmaniza ? Kiz dertli zaten. Bazen biraz ince olmalı insan.Hic şüphesiz böyle bi şey değil. Seni üzmemek için öyle dedim. Benim babam resmen pamuklara sarar beni. Yüzüm duşse pesimde dolasır. Sürekli üzüldün mü diye sorar.
Gecenlerde müge anli da bi kız babasını öldürmüş de. Ondan sonra babalara biraz zıtlandımo yüzden sana da öyle dedim. Napalım ki etraf manyak dolu.
Haaa sadede gelelimmm.Ailemin beklentisi. Dindar bir insan olmam. Başımı örtmem, namaz kılmam, onların sözlerinden çıkmamam. Özel hayatımın olmaması. Odamın kapısının sürekli açık olması gibi. Ben böyle bir insan olamam ama. Benim hayatım var. Hayatımın sınırları var. Onları onun içine sokamam. Sokarsam kendime ve bir kez yaşadığım bu hayata saygısızlık etmiş olurum. Günahlarımın sevaplarımın onlardan bağımsız olduğunu kabul edemiyorlar.
Kör öldu badem gözlu olsa bu gerek. Yıllarca hır gür yapsın huzur vermesin sonra hopp bi kaza sonucu kendini sucla.Bunu okurken aklıma çok yakın bir arkadaşım geldi. Tıpkı sizin gibi babasıyla geçinemiyordu. Yemek masasında kaç deda şahit oldum kavgalarına.... Hakaretler, küfürler... Arkadaşım zamanında motor kazası geçirmişti ve babası "keşke geberseydin" diyecek kadar ileri gitmişti bir defasında. Arkadaşımda "sen geberde kurtulayım" gibisinden beddua etmişti. Tam üniversiteye gideceği sene, kurtuluyorum sizde dediği anda babası vahim bir kaza geçirdi ve felç kaldı. Keşke demeseydim diyor ama nafile... Ne kadar gereksiz etmişiz kavgaları meğerse diyor..
Dilerim sizin babanızın başına böyle bişey gelmez. Bu tip durumlar insana hayatı sorgulatıyor ama önemli olan bu olaylar olmadan önüne geçebilmek. Elbet bir orta yol vardır. Biraz uğraşın. Belki iletişimsizlikten oluyordur. Babanızla iletişim kurmaya çalışın. En son çare baktınız olmuyor o zaman dedinizle konuşursunuz.
En baştaki mesajımda babasının abarttığı kadar kötü olmadığını, çok daha kötü ebeveynler olduğunu belirttim. Kendisi ebeveynligin böyle bi şey olmadığını belirtti. Ben de ebeveynligin ne olduğunu bildiğimi kendisine söylemek gerekliliği hissettim.Yaa off gerek var mi bunlara ? Yani babanizi anlattmaniza ? Kiz dertli zaten. Bazen biraz ince olmalı insan.
Desmond icim ciz etti. Baska bir sehre gecis yapma sansin var mi ? Ne okuyorsun. Ek is yapip gecinme sansin var mi ? Burs yurt vs. Durumlari merak ettim.
Yani onların kendi arasındaki mevzuları. Beddua ve küfür edecek noktaya geldikten sonra pişmanlık her iki taraf içinde ne işe yarar bilmiyorum. Bu olayda öyle bişey olmaz umarım.Kör öldu badem gözlu olsa bu gerek. Yıllarca hır gür yapsın huzur vermesin sonra hopp bi kaza sonucu kendini sucla.