- 28 Nisan 2017
- 24
- 75
- 3
- 32
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Ben sizi tanıyor muyum? Herkesler tanıyorda bır ben mı tanımıyorum ?bugun bebegimi aciklayacagim:))
Acıkcası ben bu deyımın yanlıs oldugunu dusunuyorumBöyle tahminde bulunamaz, deneyimli bir anneyim bu tip tahminler koca karı efsanelerinden başka bir şey degil.
Nasıl ki hamilelik belirtilerim var acaba hamilemi yim diyenlere test yaptır diyorsak sana da şahsım adına diyeceğim yine aynı şey.
Doktora git sana söyler cinsiyetini.
Gerçekten garip garip konular açılıyor çogu zaman.
Madem tahminde bulunun demişsin meşhur bir laf vardır diyeyim de tahminin dibini yapayım.
Ye tatlıyı, dogur Hakkı'yı
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
Haha
malum laf bu işte.Acıkcası ben bu deyımın yanlıs oldugunu dusunuyorum
Ege'deyken ben erık, lımon vs yedım durdum nur topu gıbı oglum oldu
Sımdı yıne aynı sekılde beslenıyorum yıne bır erkek gelıyor sanırım tatlıymıs pastaymıs goresım yoko
BDV konusu degil!!!Kizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)
*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari
*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda
*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)
*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum
*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim
*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)
Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
Bu kadar tepki olucagini bilsem heyecanimi paylasmazdim. Burada ne konular oluyor ustelik burda yeniyim. Tesekkur ederim yorumlariniz icib
iki doğumumda da ekşinin dibine düştüm maşallah hiç bulantı falan çekmedim çok az olduAcıkcası ben bu deyımın yanlıs oldugunu dusunuyorum
Ege'deyken ben erık, lımon vs yedım durdum nur topu gıbı oglum oldu
Sımdı yıne aynı sekılde beslenıyorum yıne bır erkek gelıyor sanırım tatlıymıs pastaymıs goresım yoko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?