Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

konu sahibini ya da yanlış açanları savunmak gibi olmasın da

google derdini yazınca genelde bir derdim var çıkıyor

oradan üye olup konu aç ı bulunca yazıyorlar o da direkt "bir derdim var" a açıyor

yıllardır buradayım hala ana portaldan değil direkt bir derdim var yazıp giriyorum

o nedenle ayrı bölümler bilinmeden buraya açılıyor konu

bir de "derdin varsa" diye başladığı için giriş her dert burada büyük küçük mutlu hüzünlü

Doğru

Üstteki google arama kısmına "k..." yazıyorum

Direkt kadınlarkulubu/birderdimvar a yönlendiriyor

Kk anasayfaya alıştıramadım tarayıcıyı bir türlü

ben de bol bol ayva yedim

mevsimi bitince de reçelini alıp dolaba koydum ha bir de hiç sevmem ama yer fıstığı yedim

arkadaşım da semiz otu ve kestane şekeri yedi

ikimiz de erkek doğurduk

ben de bol bol ayva yedim

mevsimi bitince de reçelini alıp dolaba koydum ha bir de hiç sevmem ama yer fıstığı yedim

arkadaşım da semiz otu ve kestane şekeri yedi

ikimiz de erkek doğurduk
Gamzelı oldu mu? Bende ayva yemıstım nasıl unutmusum Egenın ıkı yanagında ve cenesınde gamzelerı var

Şimdi bu konuyla birlikte içimden geldi, yazmak istiyorum. Çünkü üzüldüm cidden. Acaba kendimizi fazla mı önemsiyoruz burada üyeler olarak? Resmen koca kadın bebek cinsiyeti heyecanından azarlandı yahu. Hayatında nokta kadar yerimiz yok bu kadının. Sonuçta burası bir forum sitesi. Varsın 3-5 kişi ilgilensin, ben de yazayım demiş yani heyecanımı. Tamam yanlış bölüm, ona bir şey demiyorum. Bu kadın eşiyle dostuyla, seveniyle bunu paylaşsa neşesine neşe katılırdı. Burada paylaştı, ne oldu? Varlığından bile haberdar olmadığı elin kadınları kadını çocuk gibi azarlayıp geri püskürttüler. Ayıp değil mi? Birinin gününü bu kadar mahvetmeye ne hakkımız var ki? Bugün ona, yarın bize. Bdv bölümünde ben de dahil birçoğumuz sert yorumlar yapıyoruz, sitenin diğer bölümlerindeki yorumlar daha mütevazi nedense. Ama biz de biraz fazla havalandık gibi geliyor bana. Artık foruma gireni dövüyoruz sanki. Biraz sakin olalım yahu. Empati yapalım. Bugün ona, yarın bize lazım olacak bu forumun dert köşesi. Tamam, yanlış bölüme açmış, bu bir dert değil, tekrar edeyim biri demeden. Bu bölümün ne kadar gergin bir ortam olduğu bu konuyla birlikte resmen yüzüme çarptı ya...

Evet, burada isteyen istediği yorumu yapar falan filan... Biri söylemeden ben bunun farkında olduğumu da yazayım. Kimsenin yorumuna müdahale etme meraklısı değilim ben de zaten. Sadece biraz farkındalığımız artsa fena olmazdı demek istiyorum.

yok ya olmamış öyler

belki büyüyünce olur dedim ama ıııhh

zaten benimki çok zayıf belki kilo alsa çıkar diye bekliyorum hala
Hadı ya bızde de hıc bır sekılde gamzelı ınsan yo ben cok begenıyorum gamzelı erkeklerı bu sebeble yemıstım ayvayı ve oldu Kım bılır kımlere gulecek oglumda gamzelerı gozukecek

Çok kötü kalpli insanlarsınız. Bir de empati yapması gerek hamileler kalkıp kadına neler diyor sırf 2 tane fazla beğeni için. Ayıp. Herkes doğru yere mi konu açıyor? Hem hadi açtı diyelim kibleyin gitsin illa EGO tatmininiz için neden yorum yapma gereği duyuyorsunuz? Başkasını üzüyorsunuz? Burası ego tatmin yeri değil. Heyacanı Sabahın köründe yazmasından belli, buradaki tecrübeli binlerce kişiye danışmak istemiş "kesin bilen vardır" diye. Ama nerde! Demekki yanlış adrese gelmiş, yazık.

Konu sahibi umarım sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın. Belirtileri bilmem ama içime erkek doğdu. :)

kızım insanın adı çıkmasın bir kere, pambık gibi üyelere gaddar derler zaten

Kotu dusunen olur iyi dusunen olur insanlik halidir.Ben uye olmadan oncesi bile nice dertlere seviclere tanik olup yeri geldiginden duama ortak ettim.ustelik evet sizleri tanimiyorum.cok yanlis bir yere konu acmisim dogru ama keske bu heyecanimi kursagimda birakip boyle uzulmeseydim. Ne anlayisli insanlar diyodum her okudugumda yanilmisim yinede tesekkur ederim

Herkese cok tesekkur ederim.

Bence kız bebeğin :) bende hamileyim dogurdum dogurucam senden tek farkım hala bulantilarim geçmedi ama feci şekilde etten falan tiksindim hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah ama içimden geçen kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…