- 14 Mayıs 2009
- 22.262
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
En ustte gebelik varken en alttan bdv bulmak...
Ayrica konuyu acip yazmayi becebilen biri forum kurallarini okumayi beceremez mi? Okumasa bile bunu tahmin etmek zor degil. Burdaki bir cok konudan duzgun yazilmis bir konu. Amatorluge geldigine inanmiyorum.
Basbaya konu sahibi dert etmis. Gece de muhtemelen uyku bile tutmamis. Bizim de dert etmemizi istiyor. Cunku eve prens veya prenses geliyor kocisle evlerini senlendirmeye.
konu sahibini ya da yanlış açanları savunmak gibi olmasın da
google derdini yazınca genelde bir derdim var çıkıyor
oradan üye olup konu aç ı bulunca yazıyorlar o da direkt "bir derdim var" a açıyor
yıllardır buradayım hala ana portaldan değil direkt bir derdim var yazıp giriyorum
o nedenle ayrı bölümler bilinmeden buraya açılıyor konu
bir de "derdin varsa" diye başladığı için giriş her dert burada büyük küçük mutlu hüzünlü
Acıkcası ben bu deyımın yanlıs oldugunu dusunuyorum
Ege'deyken ben erık, lımon vs yedım durdum nur topu gıbı oglum oldu
Sımdı yıne aynı sekılde beslenıyorum yıne bır erkek gelıyor sanırım tatlıymıs pastaymıs goresım yoko
Yazsın da bir de yazdığı için dövsünler. Ben olsam ben de yazmam, insanda heves mi kalır...yalnız merak ettim acaba kız mı erkek mi
gerçi bu kadar tepkiden sonra öğrenince buraya da yazmaz artık
Yazsın da bir de yazdığı için dövsünler. Ben olsam ben de yazmam, insanda heves mi kalır...
Gamzelı oldu mu? Bende ayva yemıstım nasıl unutmusum Egenın ıkı yanagında ve cenesınde gamzelerı varben de bol bol ayva yedim
mevsimi bitince de reçelini alıp dolaba koydum ha bir de hiç sevmem ama yer fıstığı yedim
arkadaşım da semiz otu ve kestane şekeri yedi
ikimiz de erkek doğurduk
Gamzelı oldu mu? Bende ayva yemıstım nasıl unutmusum Egenın ıkı yanagında ve cenesınde gamzelerı var
Hadı ya bızde de hıc bır sekılde gamzelı ınsan yo ben cok begenıyorum gamzelı erkeklerı bu sebeble yemıstım ayvayı ve olduyok ya olmamış öyler
belki büyüyünce olur dedim ama ıııhh
zaten benimki çok zayıf belki kilo alsa çıkar diye bekliyorum hala
Yav kadın hamile kaldığına bile pişman olacak, öldürdünüz kadını. Tabii ki mantık olarak milyonlarca kadının doğurduğu bir dünyada bir yabancının çocuğunun cinsiyetini kimse merak etmez. De yorumlar da çocuğunun cinsiyetini öğrenecek olmanın heyecanıyla kalkmış, burada sevincini paylaşan bir kadın için biraz ağır olmuş. Evet, yanlış bölüme açmış da, bunu da bu kadar ezerek söylemeye gerek yok ki.
Bir de forumda bana gaddar derler. Diyenler gelsinler de görsünler. Nedense yumuşak yorumlarımı kimse görmez, sertleri unutmazlar, artık adım çıkmış 9'a... :)
Herkese cok tesekkur ederim.
Office bu gidişle dokuz doguracagımBen diyorum sana dogur diye ama sakalim yok ki
Konu sahibi kiz olacak hadi hayirli olsun.. bu cinsiyet merakini da anlamiyorum arkadas ya kiz olacak ya erkek surprizli son degil ki..
Herkese cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?