Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Burasi oyun bolumu degil, bir "derdim" var bolumu..
Hamilelik icin ayri bolum zaten var.. ve burda cocugu olmayan insanlar konu aciyor genelde; dert bolumu oldugu icin..

Sanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.

Bunun nesi nasil bir dert? Sizin cocugunuzun bizi de heyecanlandirmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica ben 19 haftaya kadar ogrenemedim. Insallah gostermez de konu icinizde patlar

Bu fazla agır olmuş ama.
Niye bu tip bir mesele için inşallah göstermesin diyelim ki ?
Göstersin elbette, gitsin merakı

Bilene odul mu var bugun acikliyorumlar falan

Ya goremezse doktor cinsiyetini o zaman neyi aciklayacaksin merak ederiz biz :)

Bilene odul mu var bugun acikliyorumlar falan

Ya goremezse doktor cinsiyetini o zaman neyi aciklayacaksin merak ederiz biz :)
Bebişin saglıkla gelsin cute.
Totem sandım yine ama değilmiş :)
Ben de bu aralar ciddi ciddi düşünür oldum ikinci bebeği, bakalım hayırlısı.
Yine de korkuyorum

Bu fazla agır olmuş ama.
Niye bu tip bir mesele için inşallah göstermesin diyelim ki ?
Göstersin elbette, gitsin merakı

Insanlarin cocugum olmuyor konulari arasina cilek yedim dondurma yedim et yemiyorum sizce kiz mi erkek mi yazip tahmin beklemek oyun oynamaya calismak bana cok terbiyesizce geliyor. Bir de aciklayacakmis hay allahim sanirsin devlet baskani doguruyor.

Insanlarin cocugum olmuyor konulari arasina cilek yedim dondurma yedim et yemiyorum sizce kiz mi erkek mi yazip tahmin beklemek oyun oynamaya calismak bana cok terbiyesizce geliyor. Bir de aciklayacakmis hay allahim sanirsin devlet baskani doguruyor.
Tamam biz de garipsedik ama kendisi de yazmış bilmiyormuş mazur görelim.

Ben de ayni sekilde dusunup sinirlendim ama yeni uye arkadas, sonradan farkettim, sanirim bilemedi konuyu nereye acacagini

Yani forumun en ust siralarinda gebelik bolumleri varken en altlara inip BDV'yi bulup gebelik bolumune cevirmeyi ben anlamiyorum.
Konuyu nereye acacagini bilemeyen tum uyeler BDV'yi bulup aciyor nasil oluyorsa.

Neyse hakkinizda hayirlisi olsun.
Benim diktorum en basindan beri cinsiyete gore belirti olmaz diyor.
Hakli oldugunu dusunuyorum. Hamileligim eksi yiyerek gecti ama oglum oluyor.

Bak bu konuda haklisin, bazi acemi oldugunu iddia eden yeni uyeler ne hikmetse bdv'yi bulup oraya aciyor, baska bolume degil

Ben de ayni sekilde dusunup sinirlendim ama yeni uye arkadas, sonradan farkettim, sanirim bilemedi konuyu nereye acacagini

En ustte gebelik varken en alttan bdv bulmak...
Ayrica konuyu acip yazmayi becebilen biri forum kurallarini okumayi beceremez mi? Okumasa bile bunu tahmin etmek zor degil. Burdaki bir cok konudan duzgun yazilmis bir konu. Amatorluge geldigine inanmiyorum.
Basbaya konu sahibi dert etmis. Gece de muhtemelen uyku bile tutmamis. Bizim de dert etmemizi istiyor. Cunku eve prens veya prenses geliyor kocisle evlerini senlendirmeye.

Bende bu belirtilerin neredeyse birebir aynısını yaşadım. Sonuç : Şükürler olsun kızım var

Bebişin saglıkla gelsin cute.
Totem sandım yine ama değilmiş :)
Ben de bu aralar ciddi ciddi düşünür oldum ikinci bebeği, bakalım hayırlısı.
Yine de korkuyorum

Ben diyorum sana dogur diye ama sakalim yok ki

Konu sahibi kiz olacak hadi hayirli olsun.. bu cinsiyet merakini da anlamiyorum arkadas ya kiz olacak ya erkek surprizli son degil ki..

Bizim de ayni sekilde heyecanlanip sevinecegimizi sanmak

Yav kadın hamile kaldığına bile pişman olacak, öldürdünüz kadını. Tabii ki mantık olarak milyonlarca kadının doğurduğu bir dünyada bir yabancının çocuğunun cinsiyetini kimse merak etmez. De yorumlar da çocuğunun cinsiyetini öğrenecek olmanın heyecanıyla kalkmış, burada sevincini paylaşan bir kadın için biraz ağır olmuş. Evet, yanlış bölüme açmış da, bunu da bu kadar ezerek söylemeye gerek yok ki.

Bir de forumda bana gaddar derler. Diyenler gelsinler de görsünler. Nedense yumuşak yorumlarımı kimse görmez, sertleri unutmazlar, artık adım çıkmış 9'a... :)

Tamam yazık ya bu kadar üstüne gitmeyin, hepimiz mükemmel miyiz

Yeniymiş forumda zaten, en aktif burayı görüp açmıştır

Bunların batıl inanç olduğunda hem fikiriz

Ama kıyamam ya nasıl heyecanla yazmış

Umarım kızsa da erkekse de çok sağlıklı bir bebeğin olur konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…