- 25 Ağustos 2014
- 21.226
- 50.861
- 798
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Burasi oyun bolumu degil, bir "derdim" var bolumu..Kizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)
*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari
*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda
*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)
*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum
*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim
*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)
Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
Bu fazla agır olmuş ama.Sanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
Bunun nesi nasil bir dert? Sizin cocugunuzun bizi de heyecanlandirmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica ben 19 haftaya kadar ogrenemedim. Insallah gostermez de konu icinizde patlar
Bebişin saglıkla gelsin cute.Bilene odul mu var bugun acikliyorumlar falan
Ya goremezse doktor cinsiyetini o zaman neyi aciklayacaksin merak ederiz biz :)
Dogur dogur buyur o da hemen :)Bebişin saglıkla gelsin cute.
Totem sandım yine ama değilmiş :)
Ben de bu aralar ciddi ciddi düşünür oldum ikinci bebeği, bakalım hayırlısı.
Yine de korkuyorum
ahahaha ay alıntıya bile bakmadım papuçDogur dogur buyur o da hemen :)
Cute degilim ama ben
Bu fazla agır olmuş ama.
Niye bu tip bir mesele için inşallah göstermesin diyelim ki ?
Göstersin elbette, gitsin merakı
Tamam biz de garipsedik ama kendisi de yazmış bilmiyormuş mazur görelim.Insanlarin cocugum olmuyor konulari arasina cilek yedim dondurma yedim et yemiyorum sizce kiz mi erkek mi yazip tahmin beklemek oyun oynamaya calismak bana cok terbiyesizce geliyor. Bir de aciklayacakmis hay allahim sanirsin devlet baskani doguruyor.
Ben de ayni sekilde dusunup sinirlendim ama yeni uye arkadas, sonradan farkettim, sanirim bilemedi konuyu nereye acacaginiInsanlarin cocugum olmuyor konulari arasina cilek yedim dondurma yedim et yemiyorum sizce kiz mi erkek mi yazip tahmin beklemek oyun oynamaya calismak bana cok terbiyesizce geliyor. Bir de aciklayacakmis hay allahim sanirsin devlet baskani doguruyor.
Bak bu konuda haklisin, bazi acemi oldugunu iddia eden yeni uyeler ne hikmetse bdv'yi bulup oraya aciyor, baska bolume degilYani forumun en ust siralarinda gebelik bolumleri varken en altlara inip BDV'yi bulup gebelik bolumune cevirmeyi ben anlamiyorum.
Konuyu nereye acacagini bilemeyen tum uyeler BDV'yi bulup aciyor nasil oluyorsa.
Neyse hakkinizda hayirlisi olsun.
Benim diktorum en basindan beri cinsiyete gore belirti olmaz diyor.
Hakli oldugunu dusunuyorum. Hamileligim eksi yiyerek gecti ama oglum oluyor.
Ben de ayni sekilde dusunup sinirlendim ama yeni uye arkadas, sonradan farkettim, sanirim bilemedi konuyu nereye acacagini
Bende bu belirtilerin neredeyse birebir aynısını yaşadım. Sonuç : Şükürler olsun kızım varKizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)
*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari
*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda
*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)
*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum
*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim
*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)
Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
Bak bu konuda haklisin, bazi acemi oldugunu iddia eden yeni uyeler ne hikmetse bdv'yi bulup oraya aciyor, baska bolume degil
Bebişin saglıkla gelsin cute.
Totem sandım yine ama değilmiş :)
Ben de bu aralar ciddi ciddi düşünür oldum ikinci bebeği, bakalım hayırlısı.
Yine de korkuyorum
Bizim de ayni sekilde heyecanlanip sevinecegimizi sanmakEn ustte gebelik varken en alttan bdv bulmak...
Ayrica konuyu acip yazmayi becebilen biri forum kurallarini okumayi beceremez mi? Okumasa bile bunu tahmin etmek zor degil. Burdaki bir cok konudan duzgun yazilmis bir konu. Amatorluge geldigine inanmiyorum.
Basbaya konu sahibi dert etmis. Gece de muhtemelen uyku bile tutmamis. Bizim de dert etmemizi istiyor. Cunku eve prens veya prenses geliyor kocisle evlerini senlendirmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?