- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Hakkinizda etiketsiz konusmamin sebebi burdaki mesajlara donmemenizdi bu 1@hasakvakti siz ikiniz kendinizi ne sanıyorsunuz ? Oğlumun adıyla bahsetmem eleştiri yapabileceginiz bir konu degilayrica kocama gelirsek kıskanmayın eğer sizin yoksa bu kötü kalplerinizden yoktur nerede kocamı ovuyormusum hemen hemeeen her konuda benim kocam evet dünya iyisi çocuğumu kanı gibi canı gibi seviyor insanlara bunu anlatıp morel vermek ve model olmaz sizi rahatsız ediyorsa hayatta sahip olamadığıniz şeylerin sebebini biliyor olmanız gerektir. Ayrıca hakkımda etiketsiz konuşmayın varsa gönlünüz etiketleyin yazın alın cevabınızı oturun
Ne peki sorun ne öyleyse ? Burada etiketle yazan herkese cevap verdim ayrıca geri dönüş yapmadıysan kompleks yapıp takip etmediğim için konuyu ve etiketsiz yazildigi için. Ayrıca benden çok daha ağızlarını yazanlar olmuş neden ben yani? Kocamla ilgili olan kısımlar size değil diğer yorumu yazan arkadasaydiHakkinizda etiketsiz konusmamin sebebi burdaki mesajlara donmemenizdi bu 1
Ikincisi benim gordugum oglunuzdan bahsettiginiz konularda esinizin onu sevdiginden degil oglunuzun hareketlerini, huyunu vs yazmaniz
Siz kendi oglunuzu ege soyle yapar soyle sever diye yazinca size neden yaziyorsunuz mu demisim? Elbetteki her anne cocugunun davranislarini, sevdigi seyleri yazar bunda bir tuhaflik yok. Tuhaf olan sizin yeni anne olacak birine bu sekilde yaklasiminiz. Herkesin cocugu kendine kiymetli bunu belki bin kez soyledim.
Ucuncusu de tahmininiz tutmadi sizi kiskandigim falan yok. Guzel giden, puruzsuz bir hayatim var. Cok sukur genc yasimda bircok seye sahip oldum. Allah olmayanlara da versin insallah.
Of. Vallahi yettiniz ya konu sahibini korumaniz gereken başka kötü yorumlar var gördünüz mu ? Niye benim abi niye yani ben neyi neden yazdım ve hala arkasındayım altinada tahminde bulundum kız dedim sizin derdiniz beni sevmiyor olusunuz hepsi bu o yüzden oğlumda kocamdan bahsetmemde sizi rahatsız ediyor halbuki hepsinin tek cevabı size nekendimi bir şey sandığım yok bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum sadece. gelip konusunda insanlara sallayıp daha sonra kendini anlatman fazla abes değil mi, milletin konusunu kendi özel hayatından bahsederek baltalarsan gayet de eleştiririm. ayrıca çirkin demek ne kadar kötü bir tabirdir ya, insanların dış görünüşüne fütursuzca laf atabiliyorsan eleştiriyi de kabul etmeyi öğreneceksin. ben çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşmuyorum kaldı ki evli de değilim ve böyle bir isteğim de yok şu anda ha bir de kocişim de kocişim diye de gezmiyorum onları sen yapıyorsun genelde. çarpıtma lütfen.
Sizden daha agir yazanlari olmus ama konuya bir iki yorum atip cekilmisler kendi cocuklarini anlatmaya baslamamislarNe peki sorun ne öyleyse ? Burada etiketle yazan herkese cevap verdim ayrıca geri dönüş yapmadıysan kompleks yapıp takip etmediğim için konuyu ve etiketsiz yazildigi için. Ayrıca benden çok daha ağızlarını yazanlar olmuş neden ben yani? Kocamla ilgili olan kısımlar size değil diğer yorumu yazan arkadasaydi
Tartışmalar bittiyse Gercekten şu konu artık özüne dönebilir mi ?
Kızın yorumunu okuyamadım bu tartısmalardan sonra bidaha yazmadı sanırım yada Arada kaynadı gitti lütfen açılan konulara saygılı olalım böyle hasas bir topikte insanlar iletişim kurmaya calısıyor bebek beklıyor bırakında bunu konuşup paylaşalım !
Aslında benim takıldığım bi kaç konu var onu oraya davet edecektim özel msj yazmayı düşündüm biz konuları açıyoruz burası gebelık sayfası konu cok bı kac gun once gordum konuyu tartışma devam etmiş bir daha hiç yazmamışÇok haklısınız, kadın bir konu paylaştı heyecanla, hiç etme yolunda devam ediyorlar.
Hatırlatalım kadın hamile, ilk hamileliği ve Kadınlar Kulübü ailesine yeni katılmış biri, aileye yeni katılan heyecanlı hamile bir kadını karşılamaları süper ötesi.
Artık ya tartışmayı bitirirler veya banlanırlar höfff hep biz banlanıyoruz diye şikayet ederler.
Konuyu takibe aldım, bu uyarı da işlemezse topikten çok ban çıkar.
Agzina saglikHic üşenmedim tek tek okudum bütün yorumları . Ben kendi adima Rabbim nasip ederse bir anne adayi olarak konunun ustunden biraz gecmis olmasina ragmen icimden gecenleri soylemezsem eger bu da benim icimde patlayacak... Öncelikle konu sahibi Rabbim sana ve dogacak evladina uzun , sağlıklı ve sihhatli hayirli ömürler nasip etsin . Diger igrenc yorumlara gelecek olursam ;
1.si Evet tabiki de herkezin cocugu kendine ağalardan paşalardan cumhurbaşkanlarından cok daha kıymetli olacak , bunun böyle olmasi gerektigini bi kavrayın önce.
2.si sanki cumhurbaskani doguruyor sanki kaymakam doguruyor diyen insanlar , sizin karninizdaki veya yaninizdaki yavrulariniza ayni tarzda soylemler olsa soyleyenleri parcalamamak icin zor tutarsiniz kendinizi bunu siz de biz de gayet iyi biliyoruz.
3.sü kiz olsun erkek olsun asla fark etmez dünyaya getirecegimiz yavrular Rabbimin bize emaneti , lütfü , yüceliği , şükür sebebi . Siz kim oluyorsunuz da bu can'ı sanki bilmem ne torunu diye küçümseme hakkini buluyorsunuz kendinizde ?
Son olarak da özellikle insaAllah gostermez de icinde patlar diye yorum yapan arkadaş , hic merak etme konu sahibinin icinde bisey patlamaz ama SENİN KALBININ KÖTÜLÜĞÜ bir gün bir yerde sana çok pahalıya elbet patlar...
Rabbim böyle zihniyetlerden uzak etsin herkezi !!
lütfen üzülme güzellik bebeğine zararBen sizi tanıyormuyum,yada sen kimsin sanki bi sen hamilesincilerden dem vuranlar hala burda bişeylerin tartışmasını yapıyor..ben kimseyi tanımıyorum siz de beni ben nekadar uslübumu bozmamaya çalıştıkça burda tanımadığınız biri hakkında yinede fütursuzca konuşma haklarını size kim veriyor peki? Ben evet yazmıyorum sadece insanlar en başından kendilerini nasıl tanıttılarsa bana karşı ben de onlara kendi dilimle susarak yanit veriyorum.onemsersiniz onemsemezsiniz onemsemedigini soyleyip burda susmama ragmen hala konusmalariniz ayri komik..cunku amaciniz laf sokayimda ne olursa olsun oh birde guzel uzeyim bana ne ki? Idi ben bunu yani sira burda guzelliklerede sahit oluyorum sukurler olsun duyarlilik ve tatli dille yaklasan onca kadindan dolayi.baska guzel konularda guzellikle gorusmek uzere..
canım bence konun şu noktadan itibaren devam etsin..... Neticeye bakalım bosverAmin..çok teşekkür ederim
Anladım canım kullandıgın ilaç metapid miydi ?Evet canim doktor vermisti bana sabah aksam olmak uzere 6 gunluk bir hapti. İçtiğim sürede tamamen kesmesede faydası olmuştu.
Anladım canım kullandıgın ilaç metapid miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?