- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
haydi ya nasıl gösterilir, senin yaptığın gibi kötü bir yorum yaparak mı yoksa aynı ayarda yapılan bir yoruma alkış tutarak mı? aa insanların ne yapıp yapmayacağına da mı sen karar veriyorsun?kedimvekahvem sağduyu klavye fatihligi yaparak gösterilmez. sana bir tane daha cevap verecek değilim. kendine ugrasacak senin gibi başka bir sağduyulu (!) bul.
hahahah ben sucuk mevzuunu şimdi görüyorum cidden çok ironik olmuş ya:))Bu konuyu populer bir uye acsaydi cogunluk pozitif olurdu yeni uye olunca hemen bir ezikleme cabalari falan cidden komik hele ki bunlardan birinin gecen gun bdvde hamilelikte sucuk yesem mi diye soranlardan biri olmasi. Cidden forumu germeye calismak yormuyor mu bu insanlari anlamiyorum.
Arti hemen hemen her konuda oglusunu adiyla zikretmesi oglum soyle boyle yapar vs diye yazmasi... Nasilmis? Herkesin yavrusu kendine kiymetliymis degil mi? Kendi yazinca oluyor ama baskasi yazarsa abovv nasil yazarsin taslama timinin basina geciliyor hemen.hahahah ben sucuk mevzuunu şimdi görüyorum cidden çok ironik olmuş ya:))
Yuh artik bu nasil yorum neyin hinci bukadar pesSanirsiniz hanedan ailesine cocuk geliyor da cinsiyeti tum alemi ilgilendirsin.
Bunun nesi nasil bir dert? Sizin cocugunuzun bizi de heyecanlandirmasini mi bekliyorsunuz? Ayrica ben 19 haftaya kadar ogrenemedim. Insallah gostermez de konu icinizde patlar
eşekkürNiye tepki veriyosunuz kiz heyecanini paylasmis ya sabir ya iNŞALLAH saglikli sihatli kucagina alirsin arkadasimkbrblc2315
AMIN canim benim cümlemizden INŞALLAH ❤Çok teşekkür ederim kalben allah ebedi razı olsun
eşekkür
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Ilgili.Aciklayacagim kismina gelince konu evladin prensmi sanki yada sanki cumhurbaskanin oglu yada kizi mevzusu degil tahminleriniz deneyimler bunlari yasayan insanlar neler yasadilar nasil
Bi heycanlari vardi hep
Birlikte bi empati yapmakti amacim.dogru bir ben hamile
Degilim yeryuzunde ama
Hangimi bu benzer heycanlaei yasamadik?hangimiz paylasmadik hangimoz dusunmedik yada..icim buruk bunun umrunuzda olmasini beklemiyorum cocugumun cinsiyeti kimseye bi fayda da saglamayacak ama herkes anne olmak ister ve yasanan heycanlar her daim ortaktir. Bir heycan ne cirkinliklere tanik oldu bugun.merakinizi gidermek icin degil burda gercekten heycanima ortak olmak isteyip merhametle yaklasan bunca guzel kadinla paylasicam sevdikleromle paylasicagim gibi..ister okuyun ister kotuleyin sizde bir annesiniz allah kimsenin kalbinden merhamet duygusu nu almasin.sadece bir tahminde bulundu doktor kiz olacagina dair.tekrar tesekkur ederim yeni evli 23 yasinda birine karsi boyle acimasiz oldugunuz icin..
doktor kız gibi görünüyor, demiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canımkbrblc2315 9.sayfadan sonra okumadım sinirim bozuldu başkasını bilmem ama ben çok merak ettim bacım nedir bebişin cinsiyeti içimden bir ses kız diyor ama Rabbim ne verirse sağlığı sıhati yerinde,bütün uzuvları tam olan önce Allah a sonra vatana millete sonrada ailesine hayırlı olan evlat versin.
Munem ya çok tatlısın senAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinlütfen kırılıp yazmaktan vazgeçmeyin, hamile olduğumu öğrendiğimde sizin yaşlarınızdaydım, insan heyecan yapıyor, sevinç ve heyecanını paylaşmak istiyor.
Allah bu duyguyu tatmayı dileyen isteyen her kadına nasip etsin inşaallah
Hanımlar sizlerde lütfen konu sahibesine yüklenmeyin veya diğer üyelere, konu tartışmalarla karışmasın rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?