Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kedimvekahvem sağduyu klavye fatihligi yaparak gösterilmez. sana bir tane daha cevap verecek değilim. kendine ugrasacak senin gibi başka bir sağduyulu (!) bul.
haydi ya nasıl gösterilir, senin yaptığın gibi kötü bir yorum yaparak mı yoksa aynı ayarda yapılan bir yoruma alkış tutarak mı? aa insanların ne yapıp yapmayacağına da mı sen karar veriyorsun?

Son düzenleme:
Bu konuyu populer bir uye acsaydi cogunluk pozitif olurdu yeni uye olunca hemen bir ezikleme cabalari falan cidden komik hele ki bunlardan birinin gecen gun bdvde hamilelikte sucuk yesem mi diye soranlardan biri olmasi... Cidden forumu germeye calismak yormuyor mu bu insanlari anlamiyorum.

hahahah ben sucuk mevzuunu şimdi görüyorum cidden çok ironik olmuş ya:))

hahahah ben sucuk mevzuunu şimdi görüyorum cidden çok ironik olmuş ya:))
Arti hemen hemen her konuda oglusunu adiyla zikretmesi oglum soyle boyle yapar vs diye yazmasi... Nasilmis? Herkesin yavrusu kendine kiymetliymis degil mi? Kendi yazinca oluyor ama baskasi yazarsa abovv nasil yazarsin taslama timinin basina geciliyor hemen.

Tebrik ederim sağlıkla kucağına al.benim de bir prensesim oldu çok güzeller kız çocukları.
Bu arada Moda oldu konu açanı yerden yere vurmak. Herkes bir kendine baksa önce keşke.

Niye tepki veriyosunuz kiz heyecanini paylasmis ya sabir ya iNŞALLAH saglikli sihatli kucagina alirsin arkadasim kbrblc2315

Yuh artik bu nasil yorum neyin hinci bukadar pes

Bdv deki konularla insanların kalpleri de taşlaşmış bu kadar tepki gösterecek ne var bunda? Hamilelik heyecanını paylaşmak istemiş ne güzel. Sadece yanlış yere yazmış. Forumda ilk yanlış yere açılan konu mu bu? Kadının hevesi kursağında kalmış yazık yani
kbrblc2315 canım sakın sıkma canını. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin lütfen kırılıp yazmaktan vazgeçmeyin, hamile olduğumu öğrendiğimde sizin yaşlarınızdaydım, insan heyecan yapıyor, sevinç ve heyecanını paylaşmak istiyor.

Allah bu duyguyu tatmayı dileyen isteyen her kadına nasip etsin inşaallah

Hanımlar sizlerde lütfen konu sahibesine yüklenmeyin veya diğer üyelere, konu tartışmalarla karışmasın rica ediyorum.

Canım kbrblc2315 9.sayfadan sonra okumadım sinirim bozuldu başkasını bilmem ama ben çok merak ettim bacım nedir bebişin cinsiyeti içimden bir ses kız diyor ama Rabbim ne verirse sağlığı sıhati yerinde,bütün uzuvları tam olan önce Allah a sonra vatana millete sonrada ailesine hayırlı olan evlat versin.

doktor kız gibi görünüyor, demiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Munem ya çok tatlısın sen
Bal anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…