Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bebek kızmış sanırım sağlıkla Doğum yapın
Hatta kırılıp yazmamazlık yapmayın :)

Sevde Bende birşeyler eklemek istedim amaaa
Senin yorumunu görünce gerek kalmadığını düşünüyorum.
Çok tatlısın

Sevde Bende birşeyler eklemek istedim amaaa
Senin yorumunu görünce gerek kalmadığını düşünüyorum.
Çok tatlısın

Canim benim o kadar tatli tatli yazmissin ki inan cok uzuldum bazi yorumlara. Ilk bebekte hele boyle heyecanlanman paylasmak istemen cok normal. Bunu anormal bulanlara sasirdim. Ben de ilk bebegimi 23 yasinda dogurdum. Cinsiyetini ogrencegim gun cok heyecanliydim hic unutamiyorum. Insaallah saglikla kucagina alirsin kizini. Kadinlar kulubunde devam etceksen boyle seyleri takmamayi ogrenmen lazim. Cunku burda her tur insan var. kimse kimseyi de tanimadigi icin bazilari haddini asiyor. Uzulme devam et, guzel insanlar da var burda.

HYİRLİ Evlat olsun inş.Neden kalp kırıp gönül incitmeye çalışan insanlar var.Herkes çok mu bilimsel yaşıyor sanki.Üstelik bunu yapıların bir kısmı hamile.

Burada herbirimiz bayanız kimimiz anne kimimiz anne adayı ,ilk bebeği heyecanlı mutlu sevinçli ve bu güzel günü bizlerle paylaşmak istemiş çok normal o burnu havada çok bilenler kimileri ultrasyon fotoğrafını koyup cinsiyetini söyleyin diyor orada nerdesiniz acaba...?!!!!

Boş gezenin boş kalfası olurya resmen onlardansınız geçeyimde bende yorum yazayımm kafasındasınız biz annenin güzel gününü böyle sobote edemezsiniz...

Şimdi güle eylene durur başınıza gelse naparsınız kesin ortalığı karıştırırsınız.
kbrblc2315 canım sen hiç canını sıkma kötü yorumlara bakma içinde kalanlar böyle olur anca çoooookk sevindim bizlerle paylaşmanı rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesinn kızın olacakmış sanırım ömrü uzun olsun..

Kız canım tahminim.

Kızmış cinsiyeti herhalde Allah analı babalı büyütsün canımBurda depresyon da çok kadın var yorumlarından hemen anlıyorum ben.İlk kez anne olmanın, cinsiyeti öğrenmenin heyecanını bile sindiremiyorlar ne yazık ki.Kötü yorumları hiç umursama canım.Evladını sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar banim yeni kalkti yine ban yemek istemiyorum... nedir şu çekememezlik.? Biri yazmış yok sanki kraliyet ailesine bebek geliyor diğeri yazmış bizi niye heyecanlandırsin inşallah göremez dr içinde kalsın merakın falan filan... yazık ya valla yazık Hayırlı olsun bu arada konu sahibi allah bagaslasin

Konuyu ilk okuyunca çok saçma diye düşündüm. Orta yorumlarda kadının heyecan yaptığını herkesin gaddar olduğunu düşünmeme sebep olan yazılar okudum ve kendimden utandım. Son yorumlara yakın bebeğin cinsiyetini merak etmedim değil.
Bi yandanda canım erik istedi alakaya salata

ayrıca çoğu yorumda aynı zamanda kocasını övüp başkalarına da rahatça çirkin diyebiliyor ya ayıp ayıp.

Boşver moralini bozanları....maalesef böyle acımasız,zehir dilli ,kötü niyetli ,mutluluklarla hüzünlenen ,hüzünlerle neşelenen garip insancıklar var hayatımızda.bebeğini sağ salim kucağına almanı diliyorum.kız olsun erkek olsun onlar bize allahın bir lütfu bunu bilerek güzelce büyütmemizi nasip etsin rabbim.hayırli olsun canım

ayrıca çoğu yorumda aynı zamanda kocasını övüp başkalarına da rahatça çirkin diyebiliyor ya ayıp ayıp.
@hasakvakti siz ikiniz kendinizi ne sanıyorsunuz ? Oğlumun adıyla bahsetmem eleştiri yapabileceginiz bir konu degilayrica kocama gelirsek kıskanmayın eğer sizin yoksa bu kötü kalplerinizden yoktur nerede kocamı ovuyormusum hemen hemeeen her konuda benim kocam evet dünya iyisi çocuğumu kanı gibi canı gibi seviyor insanlara bunu anlatıp morel vermek ve model olmaz sizi rahatsız ediyorsa hayatta sahip olamadığıniz şeylerin sebebini biliyor olmanız gerektir. Ayrıca hakkımda etiketsiz konuşmayın varsa gönlünüz etiketleyin yazın alın cevabınızı oturun

kendimi bir şey sandığım yok bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum sadece. gelip konusunda insanlara sallayıp daha sonra kendini anlatman fazla abes değil mi, milletin konusunu kendi özel hayatından bahsederek baltalarsan gayet de eleştiririm. ayrıca çirkin demek ne kadar kötü bir tabirdir ya, insanların dış görünüşüne fütursuzca laf atabiliyorsan eleştiriyi de kabul etmeyi öğreneceksin. ben çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşmuyorum kaldı ki evli de değilim ve böyle bir isteğim de yok şu anda ha bir de kocişim de kocişim diye de gezmiyorum onları sen yapıyorsun genelde. çarpıtma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…