- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
- Konu Sahibi kbrblc2315
-
Amin canım belkide konu sahibine bu kadar yüklenilmesi hevesinin heyecanının kursağında bırakılmasına üzüldüm ondan içimden geldi kız yazdım bendedoktor kız gibi görünüyor, demiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sizinkinin cinsiyeti neymiş?Yaaaa innair misiniz bende bugun ogrendimmmm
Sevde Bende birşeyler eklemek istedim amaaaYoo, keşke konu açsaydınız. Başkasının konusunu çok güzel baltalayıp azarı çekip yine aynı kişinin konusunu kendi hayatınızla sabote etmekten çok daha doğru bir davranış olurdu. Ayrıca kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz. Sizinle ilgili yorum yapma fırsatı yakalamışmışım, çok umrumdaydınız çünkü, kaç yıldır bu anı bekledim. :) Bakın her konunun odağı olmaya çalışmayın. Bu konu sahibinin bebesinin cinsiyeti size ne kadar önemsizse, sizin her konuda alakasızca bahsettiğiniz yaşamınız da bize o kadar önemsiz. Bir tek benim değil, başkalarının da dikkatini çekmişsiniz. Konu sahiplerini paylayacağınıza kendinize bakın, zira kendinizle çelişiyorsunuz.
Kimi ne zaman göz ardı edeceğime ben karar veririm.
Sevde Bende birşeyler eklemek istedim amaaaYoo, keşke konu açsaydınız. Başkasının konusunu çok güzel baltalayıp azarı çekip yine aynı kişinin konusunu kendi hayatınızla sabote etmekten çok daha doğru bir davranış olurdu. Ayrıca kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz. Sizinle ilgili yorum yapma fırsatı yakalamışmışım, çok umrumdaydınız çünkü, kaç yıldır bu anı bekledim. :) Bakın her konunun odağı olmaya çalışmayın. Bu konu sahibinin bebesinin cinsiyeti size ne kadar önemsizse, sizin her konuda alakasızca bahsettiğiniz yaşamınız da bize o kadar önemsiz. Bir tek benim değil, başkalarının da dikkatini çekmişsiniz. Konu sahiplerini paylayacağınıza kendinize bakın, zira kendinizle çelişiyorsunuz.
Kimi ne zaman göz ardı edeceğime ben karar veririm.
Kizzzzsizinkinin cinsiyeti neymiş?
Kız canım tahminim.Kizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)
*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari
*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda
*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)
*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum
*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim
*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)
Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizzzz
ayrıca çoğu yorumda aynı zamanda kocasını övüp başkalarına da rahatça çirkin diyebiliyor ya ayıp ayıp.Arti hemen hemen her konuda oglusunu adiyla zikretmesi oglum soyle boyle yapar vs diye yazmasi... Nasilmis? Herkesin yavrusu kendine kiymetliymis degil mi? Kendi yazinca oluyor ama baskasi yazarsa abovv nasil yazarsin taslama timinin basina geciliyor hemen.
Boşver moralini bozanları....maalesef böyle acımasız,zehir dilli ,kötü niyetli ,mutluluklarla hüzünlenen ,hüzünlerle neşelenen garip insancıklar var hayatımızda.bebeğini sağ salim kucağına almanı diliyorum.kız olsun erkek olsun onlar bize allahın bir lütfu bunu bilerek güzelce büyütmemizi nasip etsin rabbim.hayırli olsun canımBu kadar tepki,boylesine uzucu seyler ve asagilama.. Bunun yaninda hala merhamet duygusuyla yasayabilen guzel insanlar..oyle heycanla gelip yazdim ki hislerimi ben cok yanilmisim bu forumla
Ilgili.Aciklayacagim kismina gelince konu evladin prensmi sanki yada sanki cumhurbaskanin oglu yada kizi mevzusu degil tahminleriniz deneyimler bunlari yasayan insanlar neler yasadilar nasil
Bi heycanlari vardi hep
Birlikte bi empati yapmakti amacim.dogru bir ben hamile
Degilim yeryuzunde ama
Hangimi bu benzer heycanlaei yasamadik?hangimiz paylasmadik hangimoz dusunmedik yada..icim buruk bunun umrunuzda olmasini beklemiyorum cocugumun cinsiyeti kimseye bi fayda da saglamayacak ama herkes anne olmak ister ve yasanan heycanlar her daim ortaktir. Bir heycan ne cirkinliklere tanik oldu bugun.merakinizi gidermek icin degil burda gercekten heycanima ortak olmak isteyip merhametle yaklasan bunca guzel kadinla paylasicam sevdikleromle paylasicagim gibi..ister okuyun ister kotuleyin sizde bir annesiniz allah kimsenin kalbinden merhamet duygusu nu almasin.sadece bir tahminde bulundu doktor kiz olacagina dair.tekrar tesekkur ederim yeni evli 23 yasinda birine karsi boyle acimasiz oldugunuz icin..
@hasakvakti siz ikiniz kendinizi ne sanıyorsunuz ? Oğlumun adıyla bahsetmem eleştiri yapabileceginiz bir konu degilayrica kocama gelirsek kıskanmayın eğer sizin yoksa bu kötü kalplerinizden yoktur nerede kocamı ovuyormusum hemen hemeeen her konuda benim kocam evet dünya iyisi çocuğumu kanı gibi canı gibi seviyor insanlara bunu anlatıp morel vermek ve model olmaz sizi rahatsız ediyorsa hayatta sahip olamadığıniz şeylerin sebebini biliyor olmanız gerektir. Ayrıca hakkımda etiketsiz konuşmayın varsa gönlünüz etiketleyin yazın alın cevabınızı oturunayrıca çoğu yorumda aynı zamanda kocasını övüp başkalarına da rahatça çirkin diyebiliyor ya ayıp ayıp.
kendimi bir şey sandığım yok bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum sadece. gelip konusunda insanlara sallayıp daha sonra kendini anlatman fazla abes değil mi, milletin konusunu kendi özel hayatından bahsederek baltalarsan gayet de eleştiririm. ayrıca çirkin demek ne kadar kötü bir tabirdir ya, insanların dış görünüşüne fütursuzca laf atabiliyorsan eleştiriyi de kabul etmeyi öğreneceksin. ben çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşmuyorum kaldı ki evli de değilim ve böyle bir isteğim de yok şu anda ha bir de kocişim de kocişim diye de gezmiyorum onları sen yapıyorsun genelde. çarpıtma lütfen.@hasakvakti siz ikiniz kendinizi ne sanıyorsunuz ? Oğlumun adıyla bahsetmem eleştiri yapabileceginiz bir konu degilayrica kocama gelirsek kıskanmayın eğer sizin yoksa bu kötü kalplerinizden yoktur nerede kocamı ovuyormusum hemen hemeeen her konuda benim kocam evet dünya iyisi çocuğumu kanı gibi canı gibi seviyor insanlara bunu anlatıp morel vermek ve model olmaz sizi rahatsız ediyorsa hayatta sahip olamadığıniz şeylerin sebebini biliyor olmanız gerektir. Ayrıca hakkımda etiketsiz konuşmayın varsa gönlünüz etiketleyin yazın alın cevabınızı oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?