Büyüleyen Masum Güzelliği ile Fahriye Evcen ve İmajı!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya fahriye'de de iyi göğüs varmış..yeni fark ettim :) hatun çok hoş cidden..doğruya doğruuu opuyorumnanaktan

fahriye cok genc..genc kız masumıyetı var..ve monica ateş gibi..bu yuzden ikisini aynı kefeye koyamıyorum..ama monicanın her filminde goguslerini teşhir etmesinede uyuz oluyorum acıkcası :)

bende fahriyeyi çok beğeniyorum..... Allah sahibine bağışlasın dicem ama Özcan Denize yakışmaz bence gerçekten evleneceler mi? :gitme:

bence ozcan deniz kendini geliştirdi.Arabeskci kimliginden sıyrıldı,yakıstırıyorum ben.Evlensinler :)

o kadarda güzel deil. beni bu kıza benzetıolar

fahriyeyi bende çok begeniyorum çok hoş kız,ok masum :))

ama anlamıyorum tv de dehşet çıkıyolar,yakından gördüm normal diye nitelendircegimiz güzellikte

bende bayiliyorum bu hatuna offf ya süper güzellik ve fizik

fahriyeyi bende çok begeniyorum çok hoş kız,ok masum :))

ama anlamıyorum tv de dehşet çıkıyolar,yakından gördüm normal diye nitelendircegimiz güzellikte

eee tv de fotolarda montaj olayida var ondandir birde tonca makyaj ttv karsisinda pek belli olmuyor

güzel gacı ama konuşurken dişlerini sıkıp sadece dudaklarını onatarak konuşuyo sinir oluyom

yaaa ben pek begenmıyom suratı cok sert

bende gördüm geçen haftalarda bu kızı özcan denizle birlikte... gerçekten güzel suratı var. ama sesi kötü..

özcanda iyiydi valla ne yalan söliyim.. ben pek sevmezdim eskiden ama taş gibi mübarek :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…